Fulguleti de nov-dec 2006 (162)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Despre mine - e din ce in ce mai nasol la job.... mi-a venit si sefu' mare dupa 3 sapt de concediu
Despre Luca: de cand ii dau debridat doarme neintors; singura problema sint mucisorii care nu ne trec, nu ma lasa sa-l aspir.... la fel si cu spalatul pe dinti... a mai trecut din chestia neagra care o are pe incisivii superiori.. dar ma bate gandul sa il duc si eu la dentist.... am apucat sa citesc si postarea lui A_deju si cred ca avem probleme similare (eu il frec seara fix 2 secunde pe dintisori cu compresa sterila pana incepe sa imi muste degetul tare, tare )
Sper sa am timp sa merg in urma si sa mai vad poze cu fulguleti cei frumosi....
Veste buna: pe 24 aprilie aterizam in Bucuresti... stam pana pe 4 mai... am luat bilet de avion la Tarom mai ieftin decat trenul
Abia astept sa ma vad cu minunatele din Capitala!!
Pup ca ma asteapta raportul

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

neata minunatele

nici o cafea? ma duc eu sa fac una.

e tare greu singurica. cand ajung seara adina ma i-a de odihnita... asa mult imi place cum creste...

deseara am planuit sa iesim in herastrau sa ne vedem si cu Ruxandra si baietii.

Am vazut poze care mai de care mai frumoase cu fetite minunate.

Dianocica stiu ce spui, sa-ti spun ce am vazut eu duminica in parcul Circului... o bona in tricou si vesta de piele pe deasupra, plimba un copil de 10 luni cu caruciorul. cum era imbracat copilul? pe cap caciula de blana si peste toate avea un combinezon de iarna intreg, super gros, copilul era rosu rosu cu momente in care respira dificil. noi nu am rezistat si s-a dus ionut dupa ea sa-i atraga atentia ca nu se simte bine copilul, cel mai probabil din cauza ca ii este f cald. ce a fost la gura ei... ca ce ne bagam ca ea a crescut o multime de copii si stie sa o faca nu ca noi care abia il avem pe primul de care nici nu avem grija (adina imbracata in body maneca lunga si sarafan pe deasupra cu dres subtire, statea pe iarba cu fetele prietenilor nostri si se jucau).
imi-au dat lacrimile de ciuda de cat de mult rau putea sa-i faca copilului doar din dorinta de a nu ceda si a recunoaste ca nu e ok.

va pup si ma intorc la munca

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eri_ka spune:

De copii imbracati ptr -20 C sunt si in IOR, f multi. Eu ies mai rar in parc (weekend si unele dupaamieze cand ajung mai devreme), dar sunt absolut indignata de unii parinti/bunici/bone.
De ex , un bb in carut dormea, era imbrcat in combinezin de iarna cu cine stie cate pe dedesubt si fetelor, parintii nebuni ii pusesera un PROSOP pe fata!!! Nu-mi venea sa cred. Asta se intampla sambata , era cald, copilul meu era intr-un body cu maneca scurta si o bluzita , fara caciula. N-am rezista si le-am spus de la obraz sa de-a prosopul de-o parte ca sufoca copilul si le-am sugerat ca ar putea sa scoata si combinezonul , ca sunt +20C.
Am mai observat ca sunt multi copii, de 2-4 ani, f rai, care imping, dau cu pumnul, arunca cu diferite obiecte/nisip in cei mici. Parintii stau linistiti pe margine, discutind intre ei, fara sa observe nimic. Nici in cazul asta nu pot sta cu mainile-n san. A trebui sa atrag atentia unora caci nu-mi place/convine sa-mi vad copilul pe jos sau batut .
Am mai intalnit o mamica care se lauda ca e singura din familie care o bate pe fetita, ceilalti o rasfata! Mentionez ca fetita mi s-a parut cel mai cuminte copil din parc. Cat a stat vreo ora s-a jucat intr-un singur loc, fara sa se miste .

M-am intans cam mult, dar sunt atatea lucruri care ma deranjeaza! Oare nu se poate face nimic? Poate o campanie de imbracare a parintilor cu cojoace , vara la +30 C, si trimisi la leagan/topogan/nisip, etc. Sa faca asta ptr 2 ore, cel putin.

Nu vreu sa supar pe nimeni dar asta-i realitatea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

m-am intors cu spatele la voi, sa nu imi iau rosii.....
noi iesim cu caciulita, e drept subtire, dar cu caciulita. sincer, mie nu mi s-a parut atat de cald in iasi, eu pe dani il imbrac in general ca pe mine (mai putin caciulita ). sa va spun ca azi dimineata la ora 9 erau 0 grade si ningea? si batea vantul ffff tare? mi se pare f inselatoare vremea asta, e cald cand iesi, vin niste rafale de vant receeee de te iau pe sus.....noi mai stam sa se stabilizeze vremea si abia apoi scoatem caciulita.
sunt tot cu spatele, puteti da cu rosii....

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianav spune:

Buna ziua mamici!

Marani ai o fetita SUPERBA, sa va traiasca si sa va bucurati de ea.
DeeA Sa inteleg ca stai in sectorul 3....eu la intersectia camil ressu cu fizicienilor
Eri_ka Si eu am o problema cu parintii ai caror copii lovesc, arunca nisip, etc. In cel mai bun caz vin si spun "sa nu mai faci, daca mai faci odata plecam!" Copilul repeta, evident si nu o singura data ci de mai multe ori. Si mie imi vine sa zic "Pune-ti femeie in aplicare amenintarea ca altfel nu va intelege in veci ca nu e bine/frumos sa dea cu nisip in ochii altora" . Si aici vorbesc de copii de la 3-4 ani in sus fac lucruri rele intentionat, de obraznici ce sunt sau nazbatiosi si care inteleg foarte bine ce le transmit parintii, nu despre copii mici.
Sau alta problema.In fata blocului e parc pentru copii cu atentionare speciala ca nu ai voie cu animale de companie. Unde credeti ca isi duc stapanii cainii dimineata cand eu plec la serviciu, si seara cand revin de la serviciu.....in nisipul copiilor...e o mizerie uneori.Nici un stapan nu are punga si lopatica sa stranga....nuuuu. De fiecare data vreau sa comentez si sotul nu ma lasa.

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:
Originally posted by Laura13

m-am intors cu spatele la voi, sa nu imi iau rosii.....
noi iesim cu caciulita, e drept subtire, dar cu caciulita. sincer, mie nu mi s-a parut atat de cald in iasi, eu pe dani il imbrac in general ca pe mine (mai putin caciulita ). sa va spun ca azi dimineata la ora 9 erau 0 grade si ningea? si batea vantul ffff tare? mi se pare f inselatoare vremea asta, e cald cand iesi, vin niste rafale de vant receeee de te iau pe sus.....noi mai stam sa se stabilizeze vremea si abia apoi scoatem caciulita.
sunt tot cu spatele, puteti da cu rosii....

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

draga, poate n-ai inteles
rosiile e scumpe rau, daca ma intelegi... plus ca de simtite ce suntem le folosim numai la salata deci, desfasoara-te in voie!

si ca sa te linistesti si mai bine te anunt ca la mine in catun bate alizeul la ora la care iesim noi - care e ori inainte de 11, ori dupa 4, ca asa e programul, 2 somnuri si-un pranz intre orele astea -
si am 2 caciuli la mine - una de catifea si una mai subtire (chiar de blana nu mai e cazul...) si e imbracat grosut. de primavara friguroasa adica, nu in cosmonaut de iarna. dar e gros! pt ca la max 15 grade+vant cum prindem noi asta consider ca e adecvat. si tot in functie de vant uneori nu iesim. n-am curaj si gata...
in bucuresti e primavara de-aia calda! pai nu am spus ca venii alin sapt trecuta socat... 'ca ce-i la noi, iarna?!'

hai sanatosi sa fim cu totii...

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

laura hai intorce-te cu fata sa te prind mai bine . mai, eu inteleg diferentele de bun simt. adica io una prefer sa simt racoare decat sa transpir. am de cele mai multe ori o bluza in minus fata de restul. mama are cam 2 in plus . problema mea apare atunci cand am undeva pe la 4-5 straturi mai putin decat restul. sau, sa fiu mai exacta, ei au mai multe decat mine

diana si david 03.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Donia,
daca te referi la panta oboselii...,intr-adevar am luat-o rauuu in jos...,dar trecem noi si peste asta...,sanatosi sa fim...
Desiree,
hai sa-ti pove o faza tare de ieri...
dupa ce alaltaieri noapte ne-a pus pe bigudiuri,ne-a intins cu placa si apoi iar pe bigudiuri,ieri abia asteptam momentul sa adoarma ca sa ne furisam si noi la un somn mic de rveneala...,bunnn,cum a adormit printesa cum am dat fuga in pat sa dormim si noi ca deh eram epuizati...,cand s-a trezit Crinuta a fugit Claudiu la ea,m-a linistit ca se ocupa el de ea,sa mai pot dormi si eu putin...,a plecat,a inchis toate usile si au stat in cea mai indepartat camera...
n-a fost chip sa dorm de tipetele Crinutei,maammmaaa,mammmaaa,mammaaa,ma striga intr-una...,lovea usa si tipa...,dupa vreo 10 min,de incercari a cedat saracul si i-a deschis usa sa vina la mine...,daca-o vedeai...,intr-un suflet s-a urcat peste mine in pat si m-a luat la pupacit...,deeeciii,ii fusese dor de mine
concluzia mea...
1.asa cum zici si tu...,este normal sa-i fie dor de Claudiu pe care il vede mult mai rar...,sa tanjeasca dupa glumele,jocurile lui...,este perfect normal sa nu-i fie dor de mine,atata timp cat eu stau cu ea nelimitat...
2.se poate sa fiu o prezenta mai putin placuta pentru ea,mai ales in perioada asta cand diminetiile le-as zace,numai...,se poate sa-i par plictisita,obosita si bolnava...,este perfect normal sa-si doreasca sa-l trezesc pe tati care este fresh de fiecare data,deh...,odihnit si dispus sa mute muntii pentru fata lui...

Mamica stralucitoare
8+ + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

laura, relax :) nu e vremea peste tot la fel, si oricum, nu sunt doua zile la rand cu aceeasi temperatura.. de-aia e si cea mai periculoasa vremea asta de primavara.. nici eu nu-l las fara caciulita, cel mult nu i-o leg sub barba, sau daca chiar e cald, ii pun gluga de la hanorac. si asta pt ca intr-adevarul vantul bate in permanenta. cat despre imbracat...in functie de ce zice accuweather sau yahoo, si de cum ma imbrac si eu. desi eu is mai friguroasa din fire... oricum, in afara de asta vara cand erau 45 de milioane de grade, nici nu l-am vazut vreodata transpirat... am trecut totusi la geaca/hanorac pe care i-o dau lejer jos in caz ca mi se pare c-ar fi prea cald pe-afara (nu mi se pare de prea multe ori :))) ). ca un exemplu, azi au fost 12 grade. si vant rece... deci, stai linistita, nu-ti bate capul.. sunt sigura ca stii f bine cum sa-ti imbraci copilul, si chiar daca nu stii tu, stie el cu siguranta cum sa-ti atraga atentia de-ar avea ceva in plus :)))

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

hai ca ma intorc cu fata, ca cica-s scumpe rosiile dianocica m-ai prins?....acu-i momentul
vroiam sa va zic ce baiat mare si destept am....papa tot tot la pranz (cu bona....ea stie ce ii povesteste) si la sfarsit se uita in castron si zice gooool. ma topesc si ma scurg de drag. aseara a luat cutia cu ustensile, a varsat-o toata in mijlocul camerei apoi s-a uitat la cutie gooool (nu stie inca genurile ). a! si aseara a fost o nebunie maxima cu remy-ul, a studiat toate piesele, le-a imprastiat prin toata camera (e scos covorul si asa fain zburau pe parchet), cred ca s-a jucat mai mult de 1/2h.
total offtopic....m-am ingrozit ce preturi sunt la turci....horro, dianocica pls trimite-mi si mie pe mess un link la chestiunea aceea pe care o discutam noi la plecare. multam.
haidi ca va pup, trec la munci.

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Mergi la inceput