Votati la concursul de poze Clipe 2007!!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
Originally posted by LoraG76
S-ar parea ca pozele mele nu prea au placut (iulie 2007 si zambetfericit), nu-i nimic

asta e...nici pozele mele nu ti-au placut prea mult, vezi?
gusturile astea....

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

nici ale mele.....

Daca va plac pozele noastre, votati-ne! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">cei trei sau www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=22" target="_blank">in2 ... sau amandoua

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

quote:
si pentru ca sa se implineasca si horoscopul saptamanii nu pentru oricine ci pentru fete cu cap...care nu se lasa

horoscop pe saptamana in curs si analizat luni de dimineata in fata fetelor si in care am crezut si crede si tu caci vantul schimbarii sufla pentru toate Gemenutele chiar daca la unii in directii nu prea bine insa nu conteaza caci viitorul suna bine

[url="uite link-ul
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17"Emotia copilariei"[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

quote:
Originally posted by mephala30

quote:
S-ar parea ca pozele mele nu prea au placut (iulie 2007 si zambetfericit), nu-i nimic

asta e...nici pozele mele nu ti-au placut, vezi?
gusturile astea....

contati pe mine -poate imi plac mie dar sa stiti ca voi vota cu obiectivitate si poze aflate in top ten chiar daca nu imi servesc interesele pana ce ele se incadreaza in tema concursului si nu as putea face altfel caci mi-as incalca valorile morale si nu as face cinste profesiei pentru care m-am pregatit dar din n.motive n uam reusit-judecatoare

[url="uite link-ul
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17"Emotia copilariei"[/url]

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Luna75
contati pe mine -poate imi plac mie dar sa stiti ca voi vota cu obiectivitate si poze aflate in top ten chiar daca nu imi servesc interesele pana ce ele se incadreaza in tema concursului si nu as putea face altfel caci mi-as incalca valorile morale si nu as face cinste profesiei pentru care m-am pregatit dar din n.motive n uam reusit-judecatoare

contam, contam pe tine,

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Noah bon, cand incepe revotarea pozelor "dabestof" ???

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

quote:

Eu am votat ce mi-a placut. (Nu am votat personajele, ci pozele si ce spun ele) S-ar parea ca pozele mele nu prea au placut (iulie 2007 si zambetfericit), nu-i nimic, important e ca imi plac mie si persoanelor dragi mie!
Mult succes in continuare!

Lora, mami de Iustina

Ba mie mi-au placut! In special Iulie 2007 e deosebita!

Ne gasiti la concursul clipe de viata 2007:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank"> Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 Vlad alergand in ploaie!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

quote:
Originally posted by Luna75

[quote]Originally posted by mamagiuliei
private
Cum gasesc timp, votez in frenezie tot.

nu merita sa iti pierzi timpul insa dar haide sa ne unim fortele (nu doar noi doua ci toata lumea cu idei)pentru a schimba modul de votare care nu e FAIR absolut deloc si as putea veni cu n motive dar n-am timp campanie de medietizare dar
pentru ca sunt foarte multe poze frumoase nevotate pentru ca mamele nu au curaj sa iasa la rampa ca si mine
si multumesc la toate fetele de pe dc ca nu mi-ati sarit in cap pentru anumite postari insa nu am putut sa tac
si votati dar numai ce merita

insa nu uitati emotia copilariei si te iubesc papusa mea

revenind la Giulia nici eu nu am vazut-o la concurs dar am vazut un video cu ea odata...in ce imprejurari nu stiu dar daca o vad sigur o votez cu 5 puncte

Iepuras,dragalas dar vand eu gheata si la eschimosi daca vreau
Un vot acum,scimbare in viitor !(si nu o zice cineva cu sufixul -escu)

In sfarsit ti-am dibuit pozele! Emotia copilariei mi-a placut de prima data, e votat de mult! Votat si frumusica din casuta!

Ne gasiti la concursul clipe de viata 2007:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank"> Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 Vlad alergand in ploaie!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

Iahim am votat

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

ancadragoman,ai o fetita superba!Multumesc pentru vot,si eu am votat pentru voi!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by DianaR
Emotia copilariei mi-a placut de prima data, e votat de mult!

si mie mi-a placut si-am votat,

Mergi la inceput