Votati la concursul de poze Clipe 2007!!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by monica-elizabet

felicitari miha
gata, s-a terminat votarea?

Multumesc Monica!
Nu! Deocamdata s-a dibuit doar clasamentul.

Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Fel;icitari
acu, asa , carcoteala, eu am fost f frumos suprinsa sa vad cate voturi am avut, da nu m-am gandit ca ma pot vota pe mine insami, mi se pare cam aiurea:))(drept pt care nici n-o sa ma votez, desi pozele mele imi plac cel mai mult, LOL )

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Povesti nemuritoare
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Culeg fericire

Multumim!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

quote:
Originally posted by Sabina

da nu m-am gandit ca ma pot vota pe mine insami, mi se pare cam aiurea:))(drept pt care nici n-o sa ma votez, desi pozele mele imi plac cel mai mult, LOL )

eu imi votez si pozele trimise de mine caci la o adica nu stii ce diferenta paote face si un vot

mult succes la toata lumea!
dar ultima zi de votare cand e?!

Iepuras,dragalas dar vand eu gheata si la eschimosi daca vreau
Un vot acum,scimbare in viitor !(si nu o zice cineva cu sufixul -escu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Unde am rascolit? Simplu: am intrat la linkul din susul paginii cu clasamentul final de la gravidute, in loc de 1 am pus 2 si gata! Ei hai ca-s desteapta (acu chiar mi-au murit laudatorii...)

Ne gasiti la concursul clipe de viata 2007:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank"> Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 Vlad alergand in ploaie!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Danelutza

quote:
Originally posted by Luna75
intreb si eu asa din curiozitate
cine imi voteaza si mie fetita ?!

o votez eu, daca nu cumva am votat-o, ca am auzit ca se da un premiu si la cel care voteaza cele mai multe fotografii , asa ca sa te tii tare, ca voturile vor aparea

ce premiu?
azi imi desfasor si eu fortele pentru a vota dar cu 500 poze in concurs cam greu...
unde va gsesc pozele? desi premiul asta e luat deja generatia '75 stie de ce iepuras dragalas dar

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by mamagiuliei
private
Cum gasesc timp, votez in frenezie tot.

nu merita sa iti pierzi timpul insa dar haide sa ne unim fortele (nu doar noi doua ci toata lumea cu idei)pentru a schimba modul de votare care nu e FAIR absolut deloc si as putea veni cu n motive dar n-am timp campanie de medietizare dar
pentru ca sunt foarte multe poze frumoase nevotate pentru ca mamele nu au curaj sa iasa la rampa ca si mine
si multumesc la toate fetele de pe dc ca nu mi-ati sarit in cap pentru anumite postari insa nu am putut sa tac
si votati dar numai ce merita

insa nu uitati emotia copilariei si te iubesc papusa mea

revenind la Giulia nici eu nu am vazut-o la concurs dar am vazut un video cu ea odata...in ce imprejurari nu stiu dar daca o vad sigur o votez cu 5 puncte

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mamagiuliei

Voi vota "tat" pt ca nu vreau sa supar pe nimeni. Si daca lumea a avut atata timp si nervi incat sa scrie mesaje private ...

normal ca da ...pentru ca altfel nu se poate - traim intr-o era a medietizarii in care daca intri pe un anumit site- usor de gasit si citesti cu atentie vei fi convinsa ca coca-cola e cea mai santaosa bautura din lume,ca fosforul din el e flaore la ureche iar de ingrasat nici gand caci doar nu conteaza ce bei din moment ce nu intreci numarul de calorii zilnic reomandat
ti se pare Fair? mie nu - si cred ca stie toata lumea cine face campaniile coca-cola nu fete ca si noi

si inainte la atac caci fara publicitate chiar nu se poate

cate stelute ale lumii au devenit vedete de talie internationala doar prin publicitate si fara relevanta pozitiva sau negativa dar sa fie

deci la atac : caci la o adica avem sanse egale toti copii sun frumosi si inteligenti dar castiga copilul mamei care stie sa dea din coate si sa trimita pmuri peste pmuri

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Cristina_C

Nu mi-am inchipuit ca se poate trimite PM cu asa ceva. E prea de tot.

de ce nu? ce legatura au tampoanele always cu stirile de la tv si nu stiri caldute ci de importanta ...

apropo nu sunt din media ....

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ancadragoman

Am incercat si eu sa ma bag in seama cu voi dar se pare ca nu ]

invingatorii nu se lasa
iesi pe usa,intri pe fereastra,bati chiar la porti inalte daca e cazul

cel putin eu caci altfel degeaba semnatura mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Eu am votat ce mi-a placut. (Nu am votat personajele, ci pozele si ce spun ele) S-ar parea ca pozele mele nu prea au placut (iulie 2007 si zambetfericit), nu-i nimic, important e ca imi plac mie si persoanelor dragi mie!
Mult succes in continuare!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput