Votati la concursul de poze Clipe 2007!!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by monica-elizabet

multumim pentru aprecieri Luna
ok, astept pm

monica

Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

votat nebunaticii

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by elyanne

Multumim si noi pt. voturi

Da, f.f.f. frumoasa si poza cu domnizoara, si intre flori, si poza cu piticii in "galean" .. si nu mai stiu care... sunt multe...

Daca va plac pozele noastre, votati-ne! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">cei trei sau www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=22" target="_blank">in2 ... sau amandoua

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

am votat puiutii mici

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Luna, o floare pentru tine!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by Luna75
intreb si eu asa din curiozitate
cine imi voteaza si mie fetita ?!

o votez eu, daca nu cumva am votat-o, ca am auzit ca se da un premiu si la cel care voteaza cele mai multe fotografii , asa ca sa te tii tare, ca voturile vor aparea

Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella
Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
Originally posted by Danelutza

quote:
Originally posted by aka
poze concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=22" target="_blank">in iarba si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=20" target="_blank">ganditoare

"iniarba" e foarte frumoasa, ai o fetita minunata , pacat ca n-am fecior

Inca nu e timpul pierdut.

Pentru fetita asta "da", a cam trecut timpul de fecior, pentru feciorul tau nu, ca am nascut-o pe nor'ta la timp

Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella
Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Vreau sa anunt lumea ca voi vota fiecare poza, ca sa nu mai faceti campanii cu mesaje private
Cum gasesc timp, votez in frenezie tot.

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Nu cred ca e tocmai alegerea potrivita sa votezi "cu frenezie" tot....trebuie sa votezi ceea ce iti place si cred ca asa vei face. Nu te cunosc, dar de multa vreme vreau sa-ti spun ca ai o fetita foarte frumoasa, mi-am "bagat nasul" prin pozele tale de multe ori, scuze pentru indiscretie, dar m-au vrajit ochisorii ei! Sa-ti traiasca micuta Giulia!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Lora, multumesc !
Voi vota "tat" pt ca nu vreau sa supar pe nimeni. Si daca lumea a avut atata timp si nervi incat sa scrie mesaje private ...

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

quote:
Originally posted by Danelutza

[quote]Originally posted by katty

"Amprente" e o poza foarte frumoasa, iar descrierea mi-a placut si mai mult

Multumesc de aprecieri, nu este meritul meu, asa frumos mi-a descris poza Lilia (LiliaToma) si am simtit cu emotie ca acelea sunt cuvintele potrivite ptr. a o trimite .
Iti multumesc, Monica-Elizabet si ptr. cuvintele tale!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
Poze Concurs DC Clipe 2007:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">Amprente siAndreiinvarf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

A cui e poza explorare? imi place tare mult ...si mai sunt...revin

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=44" target="_blank">visatoarea
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 8 ani

Mergi la inceput