MONTIGNAC: ce am mancat azi (97)
Raspunsuri - Pagina 3
Ica 1975 spune:
Am mancat astazi mai bine de jumatate de cioco cu 70% si cred ca nu ma las pana n-o termin, abia este 15.30
Noi
Ce faci te si face.
carstea spune:
Dupa juma de tava de pizza un kil in plus.Ce ti se urca succesul la cap , carstea!
Azi cuminte!
POZE rares(7 mai 2007)
bepanthen 100g -cateva tuburi de vanzare
lizzy spune:
carstea, in februarie cand am inceput monti beam ceai verde intre mese. pe cutia mea nu scrie ca e special diuretic. beam vreo 1.5-2l pe zi. ca eram obisnuita sa ciugulesc non-stop cate ceva (fiind inca acasa cu bb...). nu am avut reactii nasoale.
oricum, atunci cand ma tin de monti corect am tranzit intestinal perfect, nu mai sunt balonata si nici senzatia de durere de stomac (de foame) nu o mai am.
marea mea problema ramane pofta (innascuta) de diverse si in special de dulciuri. plus ca daca sunt stresata (ca zilele astea de ex.) ciugulesc intre mese ba un biscuit, ba alune, ba cioco (fie ea si 80% cacao)...
azi nu am un meniu prea corect asa ca zic pas.
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
carstea spune:
Dianarus, eu am un ceai pe care scrie antiadipos ce contine ceai verde si frunze de lotus.
AZI
md:fructe
pranz:omleta cu ceapa verde +o felie de branza telemea+o rosie
seara:un copan la cuptor cu salata verde
Sper sa ma ierte cantaru maine si sa revin la 70,...
Bagati si voi niste meniuri?
Pastile de ceai verde a luat cineva?
POZE rares(7 mai 2007)
bepanthen 100g -cateva tuburi de vanzare
andanii spune:
ce faceti fetelor , vi s-a urcat succesul la cap hello gata , de maine sa nu va mai aud vaitandu-va da ???
meniul meu de azi ;
--- un ou fiert , o rosie, o felie de branza feta, castraveti, 2 feliute sunca si 5 feliute de salam uscat
---gratar de muschi porc, 2 cremvusti, 2 jumatati de ou umplute(cu galbenus de ou cu peste ton conserva si frunze de patrunjel) si salata verde
--- MAR
--- probabil o salata verde cu ceva , vad eu inca nu stiu
va pup si sa fiti cuminti
sanse iar e la cotlete
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
crisstinuta spune:
Am pierdut mesajul dar mai scriu odata...
Fetelor nu ma laudati ,eu am raportat 49kg si am zis ca nu a fost pe bune ,ca nu am mancat mai nimic toata saptamanadar mi-am revenit...am mancat papa bun ,acum am chier 50kg dar asta nu inseamna nimic,eu pe la kg astea ma invart..
Azi am mancat papa bun:
peste la cuptor( jumate dintr-un crap care initial avea de viu 3kg)
salata de naut cu ulei de masline ,telemea,ceapa rasa,gogosari si castraveti murati...
Am cumparat azi si un vin sec ..asa ca ....plec ,ca am treaba....
sanse spune:
Sa sti Andanitzo ca azi chiar am papat 2 cotletute la gratar
Eu sint ciudata rau de tot.....Dupa fiecare zi de vineri in care eu tin post in loc sa cantaresc mai putin acumulez intruna
De ex. ieri am mancat dimineata un mar,la prinz spanac iar seara fasolica batuta.Azi dimineata aveam plus 1 kg !!
Sint ca un balon....Trebuie sa reduc neaparat din cantitatea de mancare pe care o pap la fiecare masa pentru ca altfel nu vad nici o schimbare,ba chiar pun pe mine.
Azi am papat:
md:cascaval si sunca de praga
p:gratar de porc si mujdei
c:1 feliuta de cascaval
Mai sint si racita,iau antibiotic iar stomacul meu zici ca este un sac fara fund
Va pup fetelor .Ajunge cu smiorcaiala....
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
KG MELE
sanse spune:
Ia bagati fetelor un ochi www.culinar.ro/forum/continut/Diete-si-regimuri-alimentare/18276/Retete-Montignac-Tort-Dobos/" target="_blank">AICI...si inca unul www.culinar.ro/forum/continut/Diete-si-regimuri-alimentare/18238/Retete-Montignac-Tort-padurea-neagra/" target="_blank">ACILEA
Eheeee..sa tot traiesti
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
KG MELE
andanii spune:
sanse nu ma provoca si nu-mi arata prajituri te rog .... vrei sa mor mai am pana la faza II a sa-mi permit prajiturele mult si bine inca vreo 10-15 kg cel putin
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
Bee spune:
Buna fetele!
Am trecut pragul psihologic.....in jos evident! Deci joi o sa raportezi eu ca vreau in listutza.
Ieri am mancat asa:
D carnati la gratar, cu cascaval, branza de oaie si castraveti murati
P lapte degresat cu cafea, mar, banana (stiu ca nu e voie, dar eu o mananc cu lapte);
C placinta cu spanac (doar umplutura groasa care contine spanac, branza, cascaval, smantana si ou)
Gustari: cioco neagra si smochine (rau, rau!)
Azi:
D lapte degreasat cu cafea decof, paine integrala;
P placinta cu spanac;
C fasole verde
Gustari: mar, lapte
Si o intrebare(oarecum retorica, fiindca stiu raspunsul): daca fac o crema e zahar ars cu fructoza si lapte degresat, e Monti? Nu e Monti, fiindca amestec lipidele din oua cu zaharurile din lapte+ zaharoza. Si uite asa pica o mare varietate de dulciuri care s-ar putea manca. Nu mai bine ma rezum la cioco neagra si smochine? Nu dau batai de cap. SI le mananc si depaaaarte de mese.
Spor la slabit. Daca ajung la 65 pana-n Paste........Sa fie 67 si eu sanatoasa, cu bebitzul sugativa, ca tot se cheama ca slabesc.
Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia