MONTIGNAC: ce am mancat azi (97)
Raspunsuri - Pagina 4
miniuta spune:
buna, montignace fruntase!
sper ca nu m-ati uitat, desi nu am mai scris de o saptamana...in care oricum m-am porcisorit considerabil, ca deh, sunt in romanica si aici gasesc chestii ingrasacioase pe care in germanica nu le mananc. sa nu ma stergeti din listuta, ca mai stau o saptamana si api ma intorc acasa si la dl monti cu mult elan.
nu am avut cand sa citesc din urma, dar am vazt ultima postare a lui bee si am vrut sa o incurajez: poti face crema din zahar ars inlocuind laptele degresat cu frisca subtiata cu apa ca sa ajunga la consistenta laptelui. na ca te-ai scos cu un desert!!!
va pup mult si abia astept sa ma intorc la voi.
mamica lui david(21.05.2007)
lizzy spune:
nu vreau sa chinui pe nimeni
dar fiind o ocazie cu totul si cu totul speciala, azi am prestat pt prima data tort pufos si cremos
nu l-am ornat prea frumos ca l-am facut total neprogramat, chiar nu credeam ca am timp azi, dar uite varianta intreaga
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
carstea spune:
DIANA, am vazut tortul si vreau sa te intreb cum ai facut de ai reusit sa-l tai in 3?Eu l-am facut acum 2 saptamani ca proba pt sambata viitoare cand e ziua lui tati al nostru su nu s-a putut taia.Initial era inaltut si pe urma s-a desumflat cand s-a racit.
Poti te rog sa-mi scrii pe PM reteta asa cum ai facut-o tu ca pt ...incepatori ca sa ma exprim elegant(a se citi prosti).
Eu sunt tare ofticata ca de vineri de cand am mancat 2 felii sanatoase de pizza monti(50%tarate)am pus la cantar si nu mai vrea sa plece kg-ul.
Azi:
md:2 felii paine monti cu branza telemea
Pranz:tocmai ce am mancat aproape 2 copane la cuptor cu salata de morcovi si telina
Seara:cereale integrale cu iaurt0%(am voie seara?)
POZE rares(7 mai 2007)
bepanthen 100g -cateva tuburi de vanzare
sanse spune:
carstea eu tai blatul in 4 .Il fac intr-o tava dreptungiulara si il tai in doua bucati,apoi fiecare parte o tai in doua felii subtiri si asa i-mi ies 4 .
Nu mai iese un tortulet asa de mare ci unul pe jum. si mai inaltutz.
Asteptam sa vedem cum taie dianarus78
Azi am fost cumintica...zic eu
Am papat:
md:1 polonez de la Meda(nu scria pe eticheta zahar),branza ,putina sunca si castravete
p:frigarui pui si castraveti acrii
c:cateva felii de cascaval
Va pup
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
KG MELE
sanse spune:
Bee cineva si nu mai stiu cine spunea ca poti face crema de zahar ars cu lapte fara lactoza + oua + fructoza. Cu fructoza se procedeaza la fel. Se arde si se formeaza o pojghita de fructoza arsa.
Lactoza este partea glucidica a laptelui. Fiind lapte fara lactoza, putem sa il asociem cu proteine si lipide linistit.
Eu ca si Miniuta chiulangioaica inlocuiesc laptele cu frisca lichida slaba pe care o lungesc cu apa si-mi iese lapte fara lactoza .
Spor la treaba
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
KG MELE
lizzy spune:
quote:
Originally posted by carstea
DIANA, am vazut tortul si vreau sa te intreb cum ai facut de ai reusit sa-l tai in 3?Eu l-am facut acum 2 saptamani ca proba pt sambata viitoare cand e ziua lui tati al nostru su nu s-a putut taia.Initial era inaltut si pe urma s-a desumflat cand s-a racit.
Poti te rog sa-mi scrii pe PM reteta asa cum ai facut-o tu ca pt ...incepatori ca sa ma exprim elegant(a se citi prosti).
Eu sunt tare ofticata ca de vineri de cand am mancat 2 felii sanatoase de pizza monti(50%tarate)am pus la cantar si nu mai vrea sa plece kg-ul.
Azi:
md:2 felii paine monti cu branza telemea
Pranz:tocmai ce am mancat aproape 2 copane la cuptor cu salata de morcovi si telina
Seara:cereale integrale cu iaurt0%(am voie seara?)
POZE rares(7 mai 2007)
si eu sunt incepatoare! dar, pun pariu ca ai vrut sa-l tai pe orizontala, nu? ca asa iti vine, din obisnuinta... si eu la fel mi-am zis! ei nu... poza edificatoare e pe culinar.ro! o caut daca vrei...
ca idee, dintr-un dreptunghi de 25/30cm (aprox atat are tava mea) am impartit in trei dreptunghiuri mici, de aprox 25/10cm. asa cum ai taia o foaie de hartie A4 in 3 bucati egale. inteles ceva? siu mie mi s-a lasat de tot, avea blatul 1 cm inaltime dupa racire.
a iesit un tortulezt mic fata de ce ma asteptam eu! vreo 5-6 felii asa cum se vede in poza postata mai devreme.
si e prea multa crema cu 2 cutii de crema de branza. in final l-am imbracat tot in crema de branza si inca mai am crema ramasa, cateva linguri bune...
dar e simplu de facut si buuuun. mai ales ca e multa cacao si noua ne place asa!
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
miniuta spune:
sanse, m-ai facut sa rad...miniuta chiulangioaica....mda...recunosc, nu numai ca chiulesc, mai si mananc ca porcul....cred ca tre sa intru pe la cabinetul psi, ca e clar, am probleme emotionale pe care le "rezolv" prin mancare....abia astept sa ajung din nou la mine acasa sa-mi revin. de cantarit oricum nu o fac decat in doua saptamani, asa ca apelativul de chiulangioaica mi se potriveste ca o manusa.
pupici si tentatii putine.
mamica lui david(21.05.2007)
andanii spune:
fetelor eu despre prajituri passs, nu ma pricep nicila prajituri normale, nici ,la monti , asta e , la capitolul prajituri afoana rauuuuu , pot sa imi dau cu parerea la combinatii , da cum se facccc ma abtin ca probabil spun prostii daca le spun
meniul de ieri:
iaurt, branza, rosii, almete
cremvusti, sunca praga, gogonele, branza telemea
ciuperci la gratar, o frigaruie , salata de castraveti , rosii, ceapa
mai vorbim
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
carstea spune:
DIANA,deci ca sa iasa pt tot familionul tre sa fac 2 blaturi.AM INTELES.
Sanse tu tot asa l-ai taiat sau tie nu t-i s-a lasat?
POZE rares(7 mai 2007)