MONTIGNAC: ce am mancat azi (97)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

buna, montignace fruntase!

sper ca nu m-ati uitat, desi nu am mai scris de o saptamana...in care oricum m-am porcisorit considerabil, ca deh, sunt in romanica si aici gasesc chestii ingrasacioase pe care in germanica nu le mananc. sa nu ma stergeti din listuta, ca mai stau o saptamana si api ma intorc acasa si la dl monti cu mult elan.

nu am avut cand sa citesc din urma, dar am vazt ultima postare a lui bee si am vrut sa o incurajez: poti face crema din zahar ars inlocuind laptele degresat cu frisca subtiata cu apa ca sa ajunga la consistenta laptelui. na ca te-ai scos cu un desert!!!

va pup mult si abia astept sa ma intorc la voi.

mamica lui david(21.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

nu vreau sa chinui pe nimeni
dar fiind o ocazie cu totul si cu totul speciala, azi am prestat pt prima data tort pufos si cremos

nu l-am ornat prea frumos ca l-am facut total neprogramat, chiar nu credeam ca am timp azi, dar uite varianta intreaga

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

DIANA, am vazut tortul si vreau sa te intreb cum ai facut de ai reusit sa-l tai in 3?Eu l-am facut acum 2 saptamani ca proba pt sambata viitoare cand e ziua lui tati al nostru su nu s-a putut taia.Initial era inaltut si pe urma s-a desumflat cand s-a racit.
Poti te rog sa-mi scrii pe PM reteta asa cum ai facut-o tu ca pt ...incepatori ca sa ma exprim elegant(a se citi prosti).
Eu sunt tare ofticata ca de vineri de cand am mancat 2 felii sanatoase de pizza monti(50%tarate)am pus la cantar si nu mai vrea sa plece kg-ul.
Azi:
md:2 felii paine monti cu branza telemea
Pranz:tocmai ce am mancat aproape 2 copane la cuptor cu salata de morcovi si telina
Seara:cereale integrale cu iaurt0%(am voie seara?)

POZE rares(7 mai 2007)
bepanthen 100g -cateva tuburi de vanzare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Bee, poti sa faci crema de zahar ars cu fructoza si lapte 1,5%.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

carstea eu tai blatul in 4 .Il fac intr-o tava dreptungiulara si il tai in doua bucati,apoi fiecare parte o tai in doua felii subtiri si asa i-mi ies 4 .
Nu mai iese un tortulet asa de mare ci unul pe jum. si mai inaltutz.

Asteptam sa vedem cum taie dianarus78

Azi am fost cumintica...zic eu

Am papat:
md:1 polonez de la Meda(nu scria pe eticheta zahar),branza ,putina sunca si castravete
p:frigarui pui si castraveti acrii
c:cateva felii de cascaval

Va pup

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Bee cineva si nu mai stiu cine spunea ca poti face crema de zahar ars cu lapte fara lactoza + oua + fructoza. Cu fructoza se procedeaza la fel. Se arde si se formeaza o pojghita de fructoza arsa.

Lactoza este partea glucidica a laptelui. Fiind lapte fara lactoza, putem sa il asociem cu proteine si lipide linistit.

Eu ca si Miniuta chiulangioaica inlocuiesc laptele cu frisca lichida slaba pe care o lungesc cu apa si-mi iese lapte fara lactoza .

Spor la treaba

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:
Originally posted by carstea

DIANA, am vazut tortul si vreau sa te intreb cum ai facut de ai reusit sa-l tai in 3?Eu l-am facut acum 2 saptamani ca proba pt sambata viitoare cand e ziua lui tati al nostru su nu s-a putut taia.Initial era inaltut si pe urma s-a desumflat cand s-a racit.
Poti te rog sa-mi scrii pe PM reteta asa cum ai facut-o tu ca pt ...incepatori ca sa ma exprim elegant(a se citi prosti).
Eu sunt tare ofticata ca de vineri de cand am mancat 2 felii sanatoase de pizza monti(50%tarate)am pus la cantar si nu mai vrea sa plece kg-ul.
Azi:
md:2 felii paine monti cu branza telemea
Pranz:tocmai ce am mancat aproape 2 copane la cuptor cu salata de morcovi si telina
Seara:cereale integrale cu iaurt0%(am voie seara?)

POZE rares(7 mai 2007)

si eu sunt incepatoare! dar, pun pariu ca ai vrut sa-l tai pe orizontala, nu? ca asa iti vine, din obisnuinta... si eu la fel mi-am zis! ei nu... poza edificatoare e pe culinar.ro! o caut daca vrei...
ca idee, dintr-un dreptunghi de 25/30cm (aprox atat are tava mea) am impartit in trei dreptunghiuri mici, de aprox 25/10cm. asa cum ai taia o foaie de hartie A4 in 3 bucati egale. inteles ceva? siu mie mi s-a lasat de tot, avea blatul 1 cm inaltime dupa racire.
a iesit un tortulezt mic fata de ce ma asteptam eu! vreo 5-6 felii asa cum se vede in poza postata mai devreme.
si e prea multa crema cu 2 cutii de crema de branza. in final l-am imbracat tot in crema de branza si inca mai am crema ramasa, cateva linguri bune...
dar e simplu de facut si buuuun. mai ales ca e multa cacao si noua ne place asa!

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

sanse, m-ai facut sa rad...miniuta chiulangioaica....mda...recunosc, nu numai ca chiulesc, mai si mananc ca porcul....cred ca tre sa intru pe la cabinetul psi, ca e clar, am probleme emotionale pe care le "rezolv" prin mancare....abia astept sa ajung din nou la mine acasa sa-mi revin. de cantarit oricum nu o fac decat in doua saptamani, asa ca apelativul de chiulangioaica mi se potriveste ca o manusa.

pupici si tentatii putine.

mamica lui david(21.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

fetelor eu despre prajituri passs, nu ma pricep nicila prajituri normale, nici ,la monti , asta e , la capitolul prajituri afoana rauuuuu , pot sa imi dau cu parerea la combinatii , da cum se facccc ma abtin ca probabil spun prostii daca le spun

meniul de ieri:
iaurt, branza, rosii, almete
cremvusti, sunca praga, gogonele, branza telemea
ciuperci la gratar, o frigaruie , salata de castraveti , rosii, ceapa

mai vorbim

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

DIANA,deci ca sa iasa pt tot familionul tre sa fac 2 blaturi.AM INTELES.
Sanse tu tot asa l-ai taiat sau tie nu t-i s-a lasat?

POZE rares(7 mai 2007)

Mergi la inceput