SUPERDIETA- EDITIA 2008-*18*
Raspunsuri - Pagina 3
nora2005 spune:
Sigur ca da. Trebuie sa am demaraj. Acum imi pregatesc ce iau maine la mine. Am pus la steamer un morcov urias, taiat bucati, un broccoli si ciuperci pleurotus. M-ar interesa ce mincati si voi. Adica mi se pare o idee buna sa postam ce mincam in fiecare zi (fara a trisa !!!). Asa ramine scrisa...dieta si vedem ce meniuri dau mai bune rezultate...ce combinatii...e o idee...subscrie cineva ?
Nora
Start slabire: 16.03.2008
Finish 6 weeks:27.04.2008
16.03: 79.5; 39.1; 47.7
"Invingatorii sunt cei ce fac lucrurile sa se intample.
Invinsii lasa lucrurile la voia intamplarii."
nora2005 spune:
Gata. Arata bine...Oare pot sa va pun aici niste poze?
Nora
nora2005 spune:
Le-am pus la album...ca nu am gasit cum aici. Daca stie cineva, sa-mi spuna si mie.
Nora
bretonica spune:
seara buna la fetize...ciao nora,zapacita mai esti,am inceput sa rid,vazind meniul in album(invitata de tine)..arata fain dara,dar sincer eu daca as fi mincat numai atita as fi fost lesinata de foame,eu bag permise in mine cind sunt la cura la greu...ce sa fac,sunt foarte sensibila in fata mincarii..brava,tine-o tot asa...de maine v-or veni si celelalte luptatoare...si sa vezi atunci ce v-om fi...APRILUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUS,ALYYYYYYYYYYYYY.ISUCAAAAAAAAAA...A-TI PLECAT TOATE IN VACANTA?..E CAM TIRZIU,AR FI CAZUL SA VA INTOARCETI!!!PUPICE LA FETITEEEEEEEEE
"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"
Isa_Cris spune:
Buna dimineata!
Am revenit si eu pe teritoriul meu! Bine ai venit Nora printre noi.
Azi incep si eu o noua dieta. Asa ca...Start 95 kg .... target 80kg. Am reusit sa pun 1 kg inapoi...si nu e de mirare la cat am mancat la Brasov.
Trebuie sa fug acum urgent pana la secretariat! Dar revin cu detalii!
Va pupacesc pe toate!
Noi doi...si 8 Martie la cabana!
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by Isa_Cris
Buna dimineata!
Am revenit si eu pe teritoriul meu! Bine ai venit Nora printre noi.
Azi incep si eu o noua dieta. Asa ca...Start 95 kg .... target 80kg. Am reusit sa pun 1 kg inapoi...si nu e de mirare la cat am mancat la Brasov.
Trebuie sa fug acum urgent pana la secretariat! Dar revin cu detalii!
Va pupacesc pe toate!
Neata!
Isuca, nu te supara pe mine, dar puneti ca target 85kg, ca daca o sa le intreci o sa fii cea mai fericita, insa daca nu o sa ajungi la 80? Din experienta mea si a altor fete pot sati spun ca a doua tura de dieta se duc mai greu kg, pentru ca organismul deja e invatat cu modul asta de mincare. Si ce bravo esti ca numai 1kg ai pus pe tine e mama de fata cuminte ce avem noi pe aici.
Bine ai venit Nora, spor la slabit! Acum si tu tot sa nu te superi pe mine, dar mi se pare ca la tine tot o sa mearga cam greut, sa fii te rog tare atenta ce papi si cit papi, pentru ca la tine tot ii invatat organismul mai mult cu iarba, deci tu ar fi bine sa nu consumi multe masline si porumb, in schimb ai grija sa maninci gatit, pentru ca de la cruditati te balonezi. Cereale ai voie abia in faza a III-a. Si sa stii ca nu cred ca o sa poti sa le combini, am in vedere postul si dieta. Iti zic si de ce. Dieta e un mod de a deprinde organismul sa manince, sa asimileze corect, pentru asta si sunt fazele, deci in prima faza se curata organismul si incepi a invata cum trebuie sa manince corect, in a doua faza adauzi pestele si ouale si laptele degresat, ca iar sal inveti sa manince asa ceva, si astea in post nu se poate, si in a treia faza iarasi il inveti sa manince cereale, brinza slaba si carne slaba, si astea doua in post iar nu ai voie. Ideea e ca astfel dupa ce esi de pe dieta nu iai mult inapoi (eu am luat 4kg, dar asta a fost de sarbatori, insa acum am luat 2 si asa si ma mentin). Alt aspect ar fi ca tinind post, noi luam necesarul de elemente din cartofi, cereale, care in dieta nu se permit pina la faza a treia (am in vedere cerealele, cartofii strict interzisi pe toata perioada), deci sa nu apara in organizm carenta de ceva. Sper ca ai inteles ce am avut in vedere. Initial am vrut sa le imbin si eu, inca din postul Craciunului, dar nu am putut, au inceput sa ma doara toate oasele si am facut o raceala frumoasa. Acum eu am zis ca sunt la mentinere, pentru ca am vrut sa tin postul asta. Insa dupa sarbatori sper sa revin sa mai dau jos inca o tura, doua, s revin la normal. Apropo eu am dat jos 9kg cu dieta asta.
Bretonica, ai grija de sotiune si sustinel cum stii tu, spor la slabit, si ai grija sa fii mai cumintica data asta.
Aprilus? Hai treci la treaba!
Fetitzele o saptamina cit mai buna si mai fara tentatii culinare .
doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157602687181824/?photo_deleted=1740457215" target="_blank"> 10
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Brigit spune:
neatzaaaaaaaaaaaaaaaa!
Gata, de azi la dieta si eu! Noile coordonate : 56.7 kg. Am pus aproape doua kile in pauza, si cred ca cea mai mare parte se "datoreaza" destrabalarii din ultima saptamana si mai ales din weekend.
Asa ca nu va mai povestesc ce am facut in weekend (sa nu intelegesti ca doar am stat si am mancat ).
Nora, bine ai venit, vad ca esti foarte determinata!
Isa , felicitari! Doar un kilogram ai luat - esti super-bine!
Doroti, uite ca am ascultat cand m-ai strigat si am aparut. Asa sa faci si tu cand strig dupa tine.
Breto, vad ca ai facut teleconferinta cu Nora in weekend. Esti membru de baza in comitetul de primire. Te pupic.
Pe mine nu contati in weekenduri ca eu cum vine primavara imi fac vant din casa si profit de timpul insorit. Deci nu imi puneti absenta nemotivata, ca vin luni la intalnire negresit.
Revin si eu un pic mai incolo cu strategia de dieta-inca nu mi-am facut planul de bataie in cap
APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">Walking on sunshine
Emma are nevoie de ajutor !
Isa_Cris spune:
Am reusit sa revin la calculatorul meu! am fost de m-am laudat cu verigheta si inelul!
Doroti eu mi-am pus target 80 kg de la inceput, desi era foarte clar ca nu am cum sa ajung dupa 6 saptamani de dieta! Daca-mi pun mai putin, o sa pierd pe parcurs si din ambitie.
Asa...si revenind la povestea mea, pe scurt, din weekend...am fost tot pe drumuri. Vineri de la 10 pana la 18 am umblat prin magazine. Am avut noroc sa gasim verighetele, inelul si colierul cu bratara relativ repede. Mai trebuie sa-mi cumpar cerceii si...cam atat cu bijuteriile. Mi-am gasit si o pereche de sandalute albe (pentru schimb, cand o sa incep sa ma vait de picioare). Sambata am mai cumparat cateva "nimicuri" destul de importante pentru nunta si duminica...inapoi acasa. Abia asteptam sa ajung acasa si sa vina ziua de luni! Am nimerit si la ziua fostului coleg a lui Adi si...ne-au arestat la masa. Nimic din ceea ce spuneam eu nu-i determina sa mai scada din portia de mancare. Efectiv mi s-a facut rau! Dupa ce am plecat de acolo, am facut o plimbare pe jos ca nu mai puteam de stomac. Nevasta colegului este reprezentant la Herbalife...ea a luat niste pastile si...n-a durut-o capul de nimic! iar eu ma gandeam la voi..si la ce chinuri sunt supusa.
Deci daca vreti sa ma va dau adresa colegului....
pe toate si....spor la slabit!
P.S. Am reusit sa fac pe fuga cateva poze cu inelele.
Isa_Cris spune:
Hei...nimeni pe aici?!
Asa primire imi faceti voi mie?!?
Hai ca va dau de citit...ceva interesant...mai ales ca mie personal imi plac la nebunie!!!!!
Arahidele sunt o buna sursa de grasimi monosaturate, un tip de grasimi foarte folosite in dieta mediteraneana, binecunoscuta pentru beneficiile asupra inimii. Studiile dietelor in care arahidele sunt in mod deosebit prezente arata ca acestea sunt un mare aliat pentru o inima sanatoasa. Nu numai ca arahidele contin acid oleic - grasimea sanatoasa gasita in uleiul de masline, dar noi studii arata ca aceste legume gustoase sunt de asemenea bogate in
antioxidanti, precum multe dintre fructe. Arahidele prajite rivalizeaza in continutul de antioxidanti cu murele si capsunile si depasesc cu mult merele, morcovii sau sfecla. Arahidele au ajuns sa fie cunoscute în întreaga lume drept un aliment deosebit de energizat: 100 de grame de produs uscat dezvolta; in corp prin metabolizare aproximativ 650 de calorii. Cantitatea mare de energie dezvoltata prin consumarea acestor fructe se datoreaza continutului mare de azotati, ulei si glucide din compozita lor. Arahidele sunt recomandate celor care doresc sa reduca consumul de carne rosie. Grasimile nesaturate din arahide ajuta la scaderea nivelului colesterolului daunator organismului. Cea mai mare parte a grasimilor din arahide (aproximativ 90%) sunt considerate grasimi „bune“ spre deosebire de celelalte, care se depun pe artere si care se gasesc, majoritar, în produsele de origine animala, precum carnea si untul. Acesta este alt motiv pentru care nutritionistii recomanda consumarea arahidelor chiar si în dietele de slabire.
Hmmm...avem sau nu avem voie...asta-i intrebarea
Noi doi...proaspat logoditi!
onyca1978 spune:
Buna fetelor. M-am hotarat sa ma alatur si eu in lupta contra kilogramelor. Sunt mamica pentru adoua oara, de 5 luni, si am ramas cu multe kg.in plus dupa nastere. Vreau sa va spun ca eu am mai incercat aceasta dieta acum vreo 2 luni, dar fara rezultat. Cine stie unde am trisat...Dar acum sunt hotarata sa o respect intocmai.