***Shoppaholicele Redouto-masochiste (86)***
Raspunsuri - Pagina 21
croco21 spune:
Diana, nu sunt marca mini prix, sunt La Redoute Creation, asa vad ca scrie pe ei. Din experienta mea, trebuie sa iei un numar mai mare, eu am doua perechi de balerini marca asta, amandoua le-am comandat cat port si in ROmania si imi sunt mici.
http://andrei.seek-on.com/ro/
lizzy spune:
multumesc croco pt lamuriri! iau 38 atunci. si aia crosetati, si aia cu gaurele sunt LR Creation, banuiesc (nu ma prea descurc pe site, acu' invat tot prix mini imi sarea in ochi... )
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
lizzy spune:
am uitat sa va intreb de comisionul bancii...
am fost azi la banca sa deblocheze un mastercard forte (transilvania). nu l-am folosit niciodata pana acum. cica de maine pot sa-i dau drumul. am intrebat-o pe tanti de comisionul bancii. nu m-a lamurit absolut deloc. ma ajuta cineva cu detaliul asta? (deloc de neglijat...) cat trebuie sa depun cand bag comanda? valoarea marfii plus... cat comision? sau cum sa fac sa nu am probleme cu plata?
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
alia_ro spune:
pantofii astia i-a luat cineva? sunt din textil care imita pielea intoarsa...
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6509959&SizeCode=00039&Quantity=1&PersText=&ItemId=10&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut
elyanne spune:
Am primit plicurile cu codurile despre care intrebasem
Acu ma pun pe dat doo comenzi... ca sunt in doua conturi diferite...
La fix... ca sa folosesc si celebrul cod... pe amble conturi
Cred ca iau 3 lulele... cadou de ziua mea... Si atat... nu mai iau nimic pt. copii, pt soata... pauzaaaaaa o luna macar...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
leea_cv spune:
Fetelor,ajutati o biata "relativ" incepatoare.Daca am facut comanda ieri, mi-a acceptat cardul,a aparut mesajul ca" voi primi mail de confirmare" dar nu l-am primit.Ce inseamna? Ca mai dureaza pina il primesc sau au papat banutii si nu mai vad produsele? Ori mi-au dat ignore? La suivi de commande nu apare nici o comanda.
Sarumina!
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
flavia ramona spune:
Leea, au probleme tehnice si nu se mai primesc mail-uri de ceva vreme, dar mie mi-a aparut comanda la suivi.
camelia_daniela spune:
Leea, draga "incepatoare", din cauza unor probleme tehnice de vreo luna , poate si mai bine n-au mai trimis mail de confirmare. Daca iti apare comanda in "suivi" e ok, multe fete au primit comanda fara mail de confirmare. Si eu am dat o comanda vineri si nu am primit mail!
Bafta!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
felicia74 spune:
la mine scrie ca 65137 nu mai e valabil. Aseara mi-a mers.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
cristinacsa spune:
quote:
Originally posted by dianarus78
am uitat sa va intreb de comisionul bancii...
am fost azi la banca sa deblocheze un mastercard forte (transilvania). nu l-am folosit niciodata pana acum. cica de maine pot sa-i dau drumul. am intrebat-o pe tanti de comisionul bancii. nu m-a lamurit absolut deloc. ma ajuta cineva cu detaliul asta? (deloc de neglijat...) cat trebuie sa depun cand bag comanda? valoarea marfii plus... cat comision? sau cum sa fac sa nu am probleme cu pla
ta?
Marc 1+ si Ianis 3+
Mananc deci slabesc
Diana, vezi ca eu am Mondo la Transilvania.
Merge si forte pt plati pe net?
Comision nu au , doar un curs mai...