***Shoppaholicele Redouto-masochiste (86)***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

Am incercat si eu codul acela cu -15 la balerinii crosetati si nu a mers!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diotima spune:

quote:
Originally posted by Graviduta
edit: de fapt, intrasem sa va dau un cod 62162, are cadou setul asta de tacamuri si reduce 20 euro de la 50 de euro in sus. In oferta scrie ca reducerea s-ar aplica la lenjerii, obiecte de decor si altele, dar mie mi-a redus preturile (deja reduse) la niste hainute pt Mara. Sper sa va foloseasca. Nu stiu daca e perso, ca eu l-am folosit chiar pe contul pt care mi-a venit oferta.

Am mai primit si codul 17523, care reduce 40% din articolul preferat pret-a-porter, 30% din restul articolelor pret-a-porter si lenjerii si are FDP 2 euro . Aveti mai jos si conditiile ofertei. Eu l-am folosit si pe preturi deja reduse si amers. Nu stiu daca e perso.
Offre valable du 04/03/2008 au 25/03/2008 inclus sur une sélection d'articles des collections Printemps-Eté 2008 sur les secteurs Femme, Lingerie, Homme, Enfant. valable uniquement sur la redoute.fr sauf prix rouges, prix verts, prix mini, nouveautés, exclusivités Web, collection Christian Lacroix, Sonia Rykiel et Repetto. Non cumulable avec une autre offre. Le taux de démarque le plus élevé s'appliquera automatiquement sur le produit le plus cher de votre commande, répondant aux conditions de l'offre.

** Frais de traitement et d'envoi de votre colis à 2€, hors articles volumineux et hors coût du colissimo. Offre valable une seule fois.

*** Offre valable du 04/03/2008 au 25/03/2008 inclus sur une sélection d'articles des collections Printemps-Eté 2008 sur les secteurs Femme, Lingerie, Homme, Enfant, Linge de Maison, Beauté. valable uniquement sur la redoute.fr sauf prix rouges, prix verts, prix mini, nouveautés, exclusivités Web, collection Christian Lacroix, Sonia Rykiel et Repetto. Non cumulable avec une autre offre.Le taux de démarque le plus élevé s'appliquera automatiquement sur le produit le plus cher de votre commande, répondant aux conditions de l'offre.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Din pacate, sunt ambele personalizate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorreddana spune:

Miruna, ce cod ai incercat tu? Ia vezi 65137... Mie imi reduce exact 15 euroi o alta pereche de balerini... Dar am incercat si pe cei crosetati si merge... Daca ai mai multe produse din colectia noua, discountul se aplica intregii sume... Daca ai un singur produs din aceasta colectie si restul de pe aubaines, de ex, vei vedea cum dispar cei 15 euroi din suma pe care o ai de platit

Fetelor, balerinii cu gaurele, care sunt 19.90 euro, sunt ok? Si i-a luat cineva? Daca port 39 1/2 pot lua cu incredere 40? Sunt La redoute création...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by axxxa

Graviduta ce hainute deja reduse ti-a redus codul ala? Daca nu-s indiscreta...

Nu esti indiscreta . Uite, pt www.laredoute.fr/vente-blouse-plumetis-cocoon-bebe.aspx?productid=324132417&documentid=207608&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12" target="_blank">bluzita asta, marimea 81, mi-a redus de la 11,12 euro la 9,73, www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=22911341&productid=324132117&documentid=207608" target="_blank">bluzitele astea lila si mov mi le-a redus de la 10,32 la 9,03, www.laredoute.fr/vente-ensemble-t-shirt-et-pantacourt-a-l-heure-anglaise-bebe.aspx?productid=324132126&documentid=207608&categoryid=0&single=&hasnext=0&hasprev=0&direct=false&pagesize=12" target="_blank">setul asta mi l-a redus de la 16,03 la 13,74 etc Toate pe care le-am enumerat (marimea 81) erau deja reduse cu 20-30%.

Edit: eu ti le-am spus in ordine inversa fata de cum erau pe lista, deci reducerea de 40% s-a aplicat la set, care era deja redus cu 30% (reducerea s-a aplicat la pretul intreg, nu redus), iar celelalte, care erau fiecare reduse cu 20%, reducerea a fost de 30% din pretul intreg.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Lorreddana

Miruna, ce cod ai incercat tu? Ia vezi 65137... Mie imi reduce exact 15 euroi o alta pereche de balerini... Dar am incercat si pe cei crosetati si merge... Daca ai mai multe produse din colectia noua, discountul se aplica intregii sume... Daca ai un singur produs din aceasta colectie si restul de pe aubaines, de ex, vei vedea cum dispar cei 15 euroi din suma pe care o ai de platit

Fetelor, balerinii cu gaurele, care sunt 19.90 euro, sunt ok? Si i-a luat cineva? Daca port 39 1/2 pot lua cu incredere 40? Sunt La redoute création...

nunta mea

www.medicina-naturista.ro/florile-printesei/printesa/Lorry" target="_blank">medicina naturista

LOredana, pupic, pupici, pupici A mers...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Va spuneam mai saptamana trecuta ca am primit alta marime de doudouna, decat cea comandata, desi punga era inscriptionata cu marimea corecta.

Azi am primit mesaj de la Stephanie:

quote:
Vous signalez avoir une article non conforme que vous conservez et vous souhiatez le remboursement de la différence de prix.

Je vous présente toutes mes excuses et je vous rembourse la somme de 5,36 eur par bon d'achat que vous pourrez utiliser sur une prochaine commande.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by mirunajr

65137 reduce balerinii crostetati la 0 euro. Nu stiu ce cod ati incercat voi si ce balerini...dar am verificat si acum si merge .

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7767692&SizeCode=00037&Quantity=1&PersText=&ItemId=1&Mode=Update&Single=true&ksource=-1

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by claujro

quote:
Originally posted by mirunajr

65137 reduce balerinii crostetati la 0 euro. Nu stiu ce cod ati incercat voi si ce balerini...dar am verificat si acum si merge .

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7767692&SizeCode=00037&Quantity=1&PersText=&ItemId=1&Mode=Update&Single=true&ksource=-1

eu il incercasem pe cel de pe pag. 1 din ghid si nu mersese. Acum a mers, pentru ca mi l-a Loredana dat pe cel care il spui si tu. Va foarte multumesc!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

acelasi 65137 reduce balerinii aia www.laredoute.fr/vente-ballerine-femme-prix-mini.aspx?productid=324135250&documentid=207608&categoryid=22907225&single=true&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">cu gaurele de la 19e la 4e. facut test numai cu ei in cos.
ati luat careva culoarea 'argent'? arata ca la taraba? raman la alb/negru clasic? si 37 e chiar 37? sunt marca prix mini.

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Am incercat si eu codul, din nou, pe balerinii crosetati si merge si la mine desi l-am folosit o data.

Mergi la inceput