"Daca nu esti cuminte, te calca masina!"
Raspunsuri - Pagina 6
xenocid spune:
Totusi parca Isus v'a zis "Lasati copiii sä vinä la mine" nu "Tineti copiii in bänci cä trec eu pe la fiecare"
denizel spune:
quote:
Originally posted by xenocid
Totusi parca Isus v'a zis "Lasati copiii sä vinä la mine" nu "Tineti copiii in bänci cä trec eu pe la fiecare"Come to The Dark Side ... we have cookies!
Vaaai, ai zis o chestie atat de frumoasa si atat de profunda, ca imi vine sa te pup! na! Te pup!
Ce bine ar fi daca toti am intelege asta (inclusiv eu ) si am lasa copiii sa se duca singuri spre Dumnezeu, nu sa-i impingem de la spate, nu sa le aratam noi (ca doar cine le stie mai bine ca noi?!) care a adevarata fatza a divinitatii...
irina.c. spune:
quote:nu am ce sa recunosc, fiindca nu am citit manualele respective si nu obisnuiesc sa-mi fac pareri dupa articolele din ziare.Daca manualul e prost conceput trebuie refacut.Iar statul asta nu e asa, o entitate in afara realitatii, ci este(sau ma rog, ar trebui sa fie) un instrument care sa apere interesele cetatenilor, nu doar sa le ia banii.Asa ca, pana una-alta, daca cetatenii statului laic si-au exprimat dorinta ca in scoala sa se faca religie, statul n-are de ce sa fie contra. Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
Originally posted by denizelquote:Daca tu, ca parinte, recunosti ca manulalul e prost conceput pe alocuri, dar consideri ca e normal ca elevii sa invete dupa acel manual, in cadrul orelor de religie predate la scoala laica de stat, eu ce as putea sa mai doresc sa spun? :-)
Originally posted by irina.c.
Denizelule,mai clar, ce doresti sa spui, ca ortodocsii n-ar trebui sa faca ore de religie/cateheza?sau n-ar trebui sa faca ore de religie/cateheza dupa manuale prost concepute? Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blogZero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
am blog
irina.c. spune:
quote:asa e, Denizelule, ce-ar fi sa nu-l mai duci pe baietelul tau la adunare, nici la "scoala de duminica", si nu-i mai vorbi deloc de Biblie si de Dumnezeu asa cum Il intelegi tu, lasa-l sa-l descopere pe Dumnezeu in felul, si la timpul lui Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
Originally posted by denizelquote:
Totusi parca Isus v'a zis "Lasati copiii sä vinä la mine" nu "Tineti copiii in bänci cä trec eu pe la fiecare"Come to The Dark Side ... we have cookies!
Vaaai, ai zis o chestie atat de frumoasa si atat de profunda, ca imi vine sa te pup! na! Te pup!
Ce bine ar fi daca toti am intelege asta (inclusiv eu ) si am lasa copiii sa se duca singuri spre Dumnezeu, nu sa-i impingem de la spate, nu sa le aratam noi (ca doar cine le stie mai bine ca noi?!) care a adevarata fatza a divinitatii...Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
am blog
Criss75 spune:
quote:
Originally posted by irina.c.quote:
Originally posted by denizelquote:
Ce bine ar fi daca toti am intelege asta (inclusiv eu ) si am lasa copiii sa se duca singuri spre Dumnezeu, nu sa-i impingem de la spate, nu sa le aratam noi (ca doar cine le stie mai bine ca noi?!) care a adevarata fatza a divinitatii...Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
asa e, Denizelule, ce-ar fi sa nu-l mai duci pe Mihnea la adunare, nici la "scoala de duminica", si nu-i mai vorbi deloc de Biblie si de Dumnezeu asa cum Il intelegi tu, lasa-l sa-l descopere pe Dumnezeu in felul, si la timpul lui
Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog
Parca se discuta despre manuale si despre religie in scoli.
Criss si Alex (11.05.2003)
denizel spune:
quote:
Iar statul asta nu e asa, o entitate in afara realitatii, ci este(sau ma rog, ar trebui sa fie) un instrument care sa apere interesele cetatenilor, nu doar sa le ia banii.
quote:
Asa ca, pana una-alta, daca cetatenii statului laic si-au exprimat dorinta ca in scoala sa se faca religie, statul n-are de ce sa fie contra.
Logic!
mai ramane sa imi spui unde gasesc exprimata aceasta dorinta. Cum-ar-veni, da-mi si mia sursa :-))
Denizel, un cetatean debusolat-si-care-nu-tine-minte-sa-fi-facut-vreo-cerere, al statului laic .
denizel spune:
quote:
asa e, Denizelule, ce-ar fi sa nu-l mai duci pe copil la adunare, nici la "scoala de duminica", si nu-i mai vorbi deloc de Biblie si de Dumnezeu asa cum Il intelegi tu, lasa-l sa-l descopere pe Dumnezeu in felul, si la timpul lui
Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog
Da, asa ar trebui sa fac. Ce fac in schimb? Cand imi tuna mie, ii propun sa mai citim ceva in carticica de studii pt. varsta lui...
Te rog sa-ti editezi mesajul! Nu am spus niciodata pe forum numele baietelului meu :-).
xenocid spune:
Intr'o tara in care majoritatea isi citeste horoscopul mi se pare corect sa aveam si campania Nu avem scop fara horoscop* iar pentru fanii homeopatiei una similara Nu vrem liceu fara panaceu
* Gasit de Iileana
denizel spune:
Irina, multumesc pt. edit!
Am uitat sa spun cu ce se ocupa baiatu' meu (8 ani) cand eu ii citesc despre cum israelitii au traversat Marea Rosie si despre cum Iona a stat 3 zile in burta unui peste urias: sta in cap si pune stampile cu talpile pe perete .
Ma intreb ce le vine sa faca elevilor din banci.
P.S. De chestia cu Iona stia demult, de cand avea vreo 4 anisori. Abia l-am tinut intr-o zi sa nu se arunce in lacul din parc, convins fiind ca Dumnezeu va trimite un peste urias care sa il inghita si sa il scoata apoi la suprafata .
mariamunteanu spune:
quote:
Originally posted by denizel
Am uitat sa spun cu ce se ocupa baiatu' meu (8 ani) cand eu ii citesc despre cum israelitii au traversat Marea Rosie si despre cum Iona a stat 3 zile in burta unui peste urias: sta in cap si pune stampile cu talpile pe perete .
Ma intreb ce le vine sa faca elevilor din banci.