SUPERDIETA - EDITIA 2008- *17*
Raspunsuri - Pagina 2
Brigit spune:
Anuska, pai faci cum simti ca e mai bine pentru organismul tau.
De exemplu eu in nici una din cele doua ture de Superdieta , desi am tinut mai mult de 6 sapt, nu am bagat alimentele din per III- asta pentru ca ce mancam in per II imi era suficient.
In plus nu ma innebunesc dupa carnea de pui, nici dupa cereale.
Problema mea e intr-adevar saptamana de legume si fructe , pe care recunosc cinstit - mi-e tare greu sa o tin....Dar vedem ce o sa fie pe 17 martie si daca se impune o iau da capo...
APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">Walking on sunshine
Emma are nevoie de ajutor !
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by Anuska
April eu am mai putin de numarat pt ca termin la 15....
Doroti, sper sa fie doar inceputul si sa le si merit, ca vaz ca de cateva saptamani, m-am incotopenit....
Dupa sapt asta intru in perioada a III-a si daca am stagnat in a II-a, atunci ce va mai fi? Of,of,mai,mai! Daca mai bag o sapt de perioada I merge? Sau ce sa fac?
Poze cu familionu'
Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
Mai tu slabesti, dar creste masa musculara, asta e bine, ca dai jos grasimea, daca se vede, asta e principalul, dieta + sport e foarte bine, eu sunt mai lenesa. Cit despre perioade, eu zic sa mai stai pe II, cit poti, daca incepi cu I tre sa o iai de la inceput. Nu poti sine I si apoi sa treci repede la III, asta nu e bine si o sa iai inapoi
April le pup numaidecit de la tine. Drum bun si distractie placuta.
doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157602687181824/?photo_deleted=1740457215" target="_blank"> 10
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Brigit spune:
Pfaaaaaa, mai am juma de ora si am incheiat saptamana asta! Poate sa inceapa distractia!
Si am asteptat toata ziua sa intre Isa si Bretonica, sa le intreb cam cum mai e vremea pe la munte, ca mi-am pus in bagaje numai tzoale subtirele, la mine a venit primavara. Ma rog , am si o geaca mai calduroasa, sper sa nu fac frigu pe acolo, ca m-am dezobisnuit de shube, caciuli, fulare si alte accesorii. e PRIMAVARA!!!!
Stand cu ochii pe ceas ziua a trecut al naibii de greu; si parca vad ca weekendul o sa treaca ultra-rapid!
Va pup pe toate si va diresc un sfarsit de saptamana cat mai frumos , fara tentatii.
pentru fetele dragi, maine e 1 martie!
APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">Walking on sunshine
Emma are nevoie de ajutor !
ponei spune:
Buna fetele,
Numele meu este Silvia si veau sa ma alatur si eu voua si implicit sa intru pe listuta. Am inaltime 1,60 kg. 67 si vreau sa ajung la cel putin 52kg.
De astazi am inceput si eu superdieta cu schema B pt a avea mai multe rezultate.
M-am ingrasat in 2 luni si jumatate 12 kg. Am pierdut o sarcina la 3 luni in timpul careia am facut un tratament de sustinere a sarcinii si cred ca din cauza asta m-am ingrasat asa rau.
Vreau sa fac un bebel dar dupa ce slabesc.
V-am citit (pe sarite) si am fost atrasa de voi si mi-as dori mult sa intru in "gasca" voastra, daca ma primiti
Vreau daca se poate sa ma ajutati si pe mine cu sfaturi in legatura cu mancarea, ce pot manca, am citit regimul si in mare parte stiu, dar vreau sa aflu mai multe de la voi
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by ponei
Buna fetele,
Numele meu este Silvia si veau sa ma alatur si eu voua si implicit sa intru pe listuta. Am inaltime 1,60 kg. 67 si vreau sa ajung la cel putin 52kg.
De astazi am inceput si eu superdieta cu schema B pt a avea mai multe rezultate.
M-am ingrasat in 2 luni si jumatate 12 kg. Am pierdut o sarcina la 3 luni in timpul careia am facut un tratament de sustinere a sarcinii si cred ca din cauza asta m-am ingrasat asa rau.
Vreau sa fac un bebel dar dupa ce slabesc.
V-am citit (pe sarite) si am fost atrasa de voi si mi-as dori mult sa intru in "gasca" voastra, daca ma primiti
Vreau daca se poate sa ma ajutati si pe mine cu sfaturi in legatura cu mancarea, ce pot manca, am citit regimul si in mare parte stiu, dar vreau sa aflu mai multe de la voi
Bine ai venit.
Cred ca ai sa primesti putine raspunsuri pina luni, deobicei in we e mai linistit pe aici, da nu dispera, luni revin fetele si o sa-ti spuna ce si cum, iar miercuri April o sa te treaca in listuta, atunci e si zi de raport.
Spor la slabit.
Fetelor eu plec in concediu, asa ca nu intru pine pe vineri la voi, si nici atunci nu stiu daca o sa intru ca o sa ma de lucru (am cerut 2sapt. si miau dat numai 4zile).
doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157602687181824/?photo_deleted=1740457215" target="_blank"> 10
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
ponei spune:
Mare dreptate ai avut Doroti, chiar ca e liniste, m-am uitat toata ziua pe net si liniste foarte mare liniste.......
bretonica spune:
silviaaaa,bine ai venit in batalionu nostru..te astepta un drum greu,dar totul este sa ai ambitie(nu ca mine...ihihihi)..asa este in weekend ne cam facem de cap,care pe unde apuca,dar asta nu inseamna ca este chiar gol pe aici..ai vazut doroteasa este,mai si eu...pe rind,una cite una pina luni..de luni intram toate gramada...APRILUUUUUUUUS..scuza-ma ca nu am facut in timp sa intru azi,macar un salutin micut sa-ti fi facut,dar oricum sa stii ca nu stiam oricum starea vremii de la munte..eu sunt in tarile calde,nu sunt la munte..oricum va doresc un weekend fericit la toate fetizele si sa fiti cuminti..nu intrati prin oale,lasati-ma numai pe mine..hahaha...isuca mama pe tine de ce nu te citesc,unde ai disparut?sper sa-ti fi revenit din raceala si sa te intorci cu biciul in mina,ca am nevoie de citeva pe spate...acum in incheiere as vrea sa-i doresc lui aida si mazei ei multa putere,norocsi multa multa speranta ca miza se va face bine..va imbratisez si ma rog si eu ptr mizisoara ta,sa dea dd sa se faca bine...pupiceeeee la toate fetizele
"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"
bretonica spune:
silvia felicitari oricum ca ai avut curajul sa incepi direct cu schema b...cind nu mai poti sa vii sa cinti imnul foamei cu noi(eu si aprilus)noi doua cel mai des...dar cel mai mult eu....nu stiu sa cint bine,dar cint tare!!!eu am inceput schema a si sa nu-ti zic ce am mai cintat in prima spt....oricum succes..si incearca ca,permisele sa le mananci mai mult gatite..cite vrei,dar sa le gatesti..daca te imtorci la capitolele anterioare vei gasi si retete cu permise...noapte buna pe maine...kisssssssssssss
"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"
ponei spune:
Buna Bretonica, acum am intrat si eu pe net (cam tarziu) in primul rand multumesc mult de primire si sa stii ca sunt foarte ambitioasa, daca mi-am pus in cap sa il tin il voi duce pana la capat doar daca ma imbolnavesc sau raman iar insarcinata doar asa am sa il incalc in rest NUUUUUU
Tin schema doi pentru ca vreau sa slabesc mult si am zis sa am un randament bun.
Spune-mi tu Bretonica in a cata saptamana esti?
Eu sa stii, cant foarte, foarte prost nu am ureche muzicala deloc asa ca sper sa nu trebuiasca sa cant de foame
Azi am mancat portocale, salata verde cu castaveti si ceapa (fara ulei) cu sare si am stors zeama de la o mandarina ca era foarte acra (a fost super). Legumele nu prea imi plac gaite prefer varza cruda, morcov crud, etc., dar daca e mai bine asa...... fac orice numai sa slabesc ca nu mai pot.
Noapte buna, pe maine
a_alinta spune:
salutare!
fetelor, eu sunt cu intrebarile deocamdata, v-am spus ca ma pregatesc temeinic ...
am vazut ca porumbul face parte din alimentele permise, ce ziceti de mamaliguta??? e permisa? ca doar e facuta din porumb , apa si sare...
nerabdatoare astept raspunsurile voastre nu inainte de a va multumi anticipat