***Shoppaholicele Redouto-masochiste (83)***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

N-am mai avut timp de forum,abia acum am citit ce s-a mai scris de ieri incoace.Ce sa zic...?E clar ca ne certam aiurea.Unele persoane probabil ca nu sunt rau intentionate dar chiar nu inteleg despre ce e vorba,si daca se discuta de 100 de ori acelasi lucru o vor tine tot pe a lor.Si sunt convinse ca au toate drepturile din lume,toata lumea trebuie sa sara sa le raspunda (aici pe forum sau la serviciul clienti LR) REPEDE SI FARA COMENTARII.

Eu una sper ca asta a fost ultima data cand m-am mai enervat din cauza noilor redutiste.Voi urma sfatul intelept dat mai sus :IGNORE si gata.

Astept in continuare comeni din 29 si 30 ianurie,si altele din primele zile de februarie.In ultimele zile n-am mai primit nici un colet,ma tot uit degeaba la cutia de scrisori.Probabil vor veni 4-5 colete deodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca8 spune:

[url=http://www.emoticonland.net]www.emoticonland.net/smileys/Personnages/personnages1045.gif" border="0">[/url]
[url=http://www.emoticonland.net]www.emoticonland.net/smileys/Personnages/personnages1011.gif" border="0">[/url]

Am colet , am colet... Acu' a sunat bunica'mea ca am aviz .
Diseara va voi spune cum sunt,sper ca este coletul din 09.02.
i'm so happy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

'Neata !
Am citit si eu cu sufletul la gura discutiile... imi pare rau ca a ajuns cutitul la os pentru unele co-forumiste.... eu dau ignore din start replicile rautacioase, care tin de educatia fiecarui individ. Si mie mi s-a dat cu flit la un moment-dat, cand am intrebat de Vertbaudet - ca aici se discuta despre LR. Da' nu-i bai, nu ma supar. Doar constat ca pe LR.co.uk exista sectiune de www.laredoute.co.uk/Browsing/LandingPage.aspx?CategoryId=2&&Path=2&&ChmCatId=2" target="_blank">Vertbaudet

Amethyst, in ce data ai dat comanda pe care ai primit-o ieri ? Parca dupa 1 feb... nu?

Si alta intrebare pentru cine a primit colete-scrisori "la punga": Ce dimensiune maxima au aceste "pungi" ? Prima mea comanda are 19 articole pentru 3 ani (rochii si maieute, nu parka/doudoune)... credeti ca ar putea veni "scrisoare" ?

Postarita "mea" e la fel de neprietenoasa precum postasul Giovei, si eu chiar i-am atras atentia o data, de la obraz... acum o pandesc si de-abia astept sa imi dea motiv de reclamatie la dirigintele postei

Cred ca s-a spart conducta de februarie... va doresc multe multe colete sosite (in buna stare ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Christina - eu am avut 9 textile pt adulti (camasa barbateasca, bluze, pantalonii de tercot, etc) si 2 cutiute si au venit in punga, usor peste 3 kg.

Nu-si da nimeni cu parerea ce masura ar trebui sa comand la adidasi PUMA?

AM PRIMIT MAIL DE PROMOVARE ARTICOLE SUB 10 EURO AUBAINES

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lory_mika spune:

Buna fetelor! Eu sunt foarte suparata nu am primit o comada pe care em dat-o in 24 ian ! era o comanda sestul de mare de vreo 300 de euro
Nu stiu ce sa fac ! I-am trimis un lai lui sabrine si mi-a zis ca coletul a fost livrat pe 15 feb ! Cam in cat timp ar trebui sa ajunga ? Stie cineva?
Mai ia cineva colete de la oficiul postal 4 ( posta vitan)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

ubita, adaugat produsele. am copiat postul tau de pe pag 4...zi-mi daca mai vrei sa adaugi ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anema_mica spune:

ancamari eu port numai adidasi puma. Port la picior 37 iar pe ei scrie ceva de genul: UK 4; US/W 6 1/2; EUR 37; CM 23.....sper sa te ajute la ceva.
Am si eu o intrebare: ce inseamna marimea 18 la copii? cati cm trebuie sa aiba piciorul? 10-11?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

quote:
Originally posted by ancamari

Nu-si da nimeni cu parerea ce masura ar trebui sa comand la adidasi PUMA?

Nu

Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

quote:
Originally posted by lory_mika

Buna fetelor! Eu sunt foarte suparata nu am primit o comada pe care em dat-o in 24 ian ! era o comanda sestul de mare de vreo 300 de euro
Nu stiu ce sa fac ! I-am trimis un lai lui sabrine si mi-a zis ca coletul a fost livrat pe 15 feb ! Cam in cat timp ar trebui sa ajunga ? Stie cineva?

la mine ultimul colet a plecat de la ei pe 18.01 si a ajuns in 30.01 deci 12 zile!

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 12

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danadc spune:

[/quote]

Comanda mea din 17 ian a venit pe 5 feb si nu era cu preturi rotunde....

Mergi la inceput