***Shoppaholicele Redouto-masochiste (83)***
Raspunsuri - Pagina 8
vl-ad spune:
Ioana comanda ta ce a fost?Colet sau scrisoare?Cate produse ai avut?
Am sa merg si eu imediat la posta sa intreb de comenzile mele , dar deja mi-e o silaaaa.... sa ma tot plimb de la un ghiseu la altul , ba la colete , ba la scrisori din cauza unor cucoane sau a unor domni carora le este lene sa scrie sau sa duca niste avize.
Si florin s-a intalnit saptamana trecuta cu postasul , l-a intrebat de aviz si el l-a trimis la posta spunand ca "mai uita doamnele"sa trimita avize.Deci este clar ca dau vina unul pe celalalt.Adevarul numai ei il stiu.
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad
mirunajr spune:
quote:
Originally posted by danadc
Nu stiu ce sa fac ! I-am trimis un lai lui sabrine si mi-a zis ca coletul a fost livrat pe 15 feb ! Cam in cat timp ar trebui sa ajunga ? Stie cineva?
Mai ia cineva colete de la oficiul postal 4 ( posta vitan)?
Comanda mea din 17 ian a venit pe 5 feb si nu era cu preturi rotunde....
[/quote]
vezi ca intreba cineva mai sus tot de OF 4 din Vitan!
claujro spune:
Eu nu am primit inca 29.01 dar stiind ca nu sunt singura, nu ma impacientez. La fel cu 08.02.
lory_mika spune:
Mersi de raspunsuri feteleor !Problema mea e ca a trecut o luna si ceva de cand am dat comanda si asta ma ingrijoreaza cel mai tare ..pana acum au mai intarziat colete ..dar nici chiar asa de mult!
anema_mica spune:
Fetelor aveti vre-un cod care sa mai reduca si preturile deja reduse sau cele verzi si rosii? Am pus in cos...dar in afara de reducerea FDP nu gasesc nimic . Nu vreau cadouri...
mirunajr spune:
quote:
Originally posted by mirunajr
Clau, 29.02?????!!!
cine primeste la OP 72 mai erau 4 avize de la redoute azi dimi cand am fost eu!
mirunajr spune:
quote:
Originally posted by claujroquote:
Originally posted by mirunajr
Clau, 29.02?????!!!
merci, am corectat!
cu placere! si sper ca nu a afost cu suparare!!!