***Shoppaholicele Redouto-masochiste (83)***
Raspunsuri - Pagina 6
vladis spune:
buna, fetelor! astept si eu prima mea comanda din 6.02 si am o intrebare pt voi: cum stiu cand pleaca produsele de la ei, primesc un mail sau trebuie sa apara ceva in suivi de commande?
multumesc.
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
X-ray spune:
ame ma bucur ca ti-a ajuns coletul.
vladis mail pentru confirmarea comenzii primesti in aceeasi zi cand ai facut-o.atunci apare si in suivi.cand pleaca nu stim....
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)
povestea noastra...
Graviduta spune:
Nu poti sti cand pleaca produsele de la ei, adica nu te anunta si nu-ti apare in suivi. Poti doar sa-i intrebi la Aide & Service, uneori raspund, alteori nu (adica spun ca e "en cours de livraison", fara sa spuna data la care au trimis).
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Amethyst spune:
alina, eu n-am primit deloc mail de confirmare. Sunt bucuroasa ca sunt ok lucrurile pentru bebe si camasa pt sot chiar e super.
Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine
“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”
vladis spune:
multumesc pt promptitudine
intr-adevar, am primit mail la lansarea comenzii, de atunci nimic. asteptam...sau mai bine fac si eu un drum la posta!
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
madau spune:
Mi-a scris Sabine...coletele mele au fost trimise in 15 si 23 februarie...mai am de asteptat asadar
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
danadc spune:
Am aflat ca pt comanda din 7 feb si-au tras banii pe 21....
Deci mai asteptam....
A primit cineva vreo comanda din 2?
Am vazut ca din 1 deja vin....
saddie spune:
Fetele si baietii care ridica colete de la OP 20, trageti o fuga pe acolo. Am ridicat aseara 2 colete si intre timp a venit masina cu colete noi - erau cel putin 4-5 de la LR.
www.tickercentral.com/view/76xc/1.png" target="_blank">Slabesc,slabesc...
camelia_daniela spune:
Mai fetelor, mie mi-a ajuns coletul din 1 feb. ieri si banii i-au luat pe 22 feb si coletul e plecat pe 18 din Franta.... Nu inteleg pe ce pricipiu merg astia!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
camelia_daniela spune:
Parca a luat cineva si www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8866520&SizeCode=00023&Quantity=1&PersText=&ItemId=24&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank"> espadrilele astea Cum sunt? I-as lua si eu Dariei, dar nu ma pot hotara....
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit