***Shoppaholicele Redouto-masochiste (83)***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

buna, fetelor! astept si eu prima mea comanda din 6.02 si am o intrebare pt voi: cum stiu cand pleaca produsele de la ei, primesc un mail sau trebuie sa apara ceva in suivi de commande?
multumesc.

mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

ame ma bucur ca ti-a ajuns coletul.
vladis mail pentru confirmarea comenzii primesti in aceeasi zi cand ai facut-o.atunci apare si in suivi.cand pleaca nu stim....

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Nu poti sti cand pleaca produsele de la ei, adica nu te anunta si nu-ti apare in suivi. Poti doar sa-i intrebi la Aide & Service, uneori raspund, alteori nu (adica spun ca e "en cours de livraison", fara sa spuna data la care au trimis).

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

alina, eu n-am primit deloc mail de confirmare. Sunt bucuroasa ca sunt ok lucrurile pentru bebe si camasa pt sot chiar e super.

Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine

“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

multumesc pt promptitudine
intr-adevar, am primit mail la lansarea comenzii, de atunci nimic. asteptam...sau mai bine fac si eu un drum la posta!

mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Mi-a scris Sabine...coletele mele au fost trimise in 15 si 23 februarie...mai am de asteptat asadar

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danadc spune:

Am aflat ca pt comanda din 7 feb si-au tras banii pe 21....

Deci mai asteptam....

A primit cineva vreo comanda din 2?
Am vazut ca din 1 deja vin....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Fetele si baietii care ridica colete de la OP 20, trageti o fuga pe acolo. Am ridicat aseara 2 colete si intre timp a venit masina cu colete noi - erau cel putin 4-5 de la LR.

www.tickercentral.com/view/76xc/1.png" target="_blank">Slabesc,slabesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Mai fetelor, mie mi-a ajuns coletul din 1 feb. ieri si banii i-au luat pe 22 feb si coletul e plecat pe 18 din Franta.... Nu inteleg pe ce pricipiu merg astia!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Parca a luat cineva si www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8866520&SizeCode=00023&Quantity=1&PersText=&ItemId=24&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank"> espadrilele astea Cum sunt? I-as lua si eu Dariei, dar nu ma pot hotara....

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput