***Shoppaholicele Redouto-masochiste (83)***

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Fetelor, va rog, haideti sa nu stricam iar atmosfera aici...e pacat zau

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Imi pare rau ca a deviat asa subiectul...
va citeam asta vara si chiar ii spuneam sotului ca va admir pt. ca sunteti pornite sa le demostrati ca nu suntem ultimii pe lumea asta si ca ne pot discrimina fara sa zicem nici "pas"...
Eu chiar in perioada aia vroiam sa pun prima comanda... si a inceput "scandalul"
Si va multumesc pt. ce ati facut, ca nu v-ati dat batute... in felul asta eu pot sa comand astazi de la LR


Edit: nici eu n-am trimis mailuri cand vine coletu, cand l-ati trimis sau de genul... ca pana nu trece luna... ce rost are... si mai ales cand am vazut ca mai sunt destule care nu au primit colete din data respectiva sau mai devreme... de ce sa stresez lumea cu mailuri si intrebari... rabdare... ca vine el...
Mi-a povestit cineva ca i-a sosit coeltul in vara, la reducerile de atunci, pana sa sisteze livrarile in ro, ca i-a venit coletul dupa 2 luni... fusese plimbat peste mari si tari


Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

Ceau fetele,
Am intrat sa va spun ca si eu astept colete din 29 si 30 .Am gasit la rambursari 1,75 Euro .
Banuiesc ca asta inseamna ca au procesat comanda .
Mai asteptam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Eu... nu zic nimic. Nu de alta, da' mi-e ca "mi-o iau" de la admini.
Anyway, m-a apucat asa o nostalgie de m-am apucat sa recitesc primul capitol. Constat ca n-am fost de la inceput chiar asa de nestiutoare. Ne-am prins tare repede cum e treaba cu LR. Singura data cand s-au pus intrebarile:"cu ce fel de card se poate plati" si "oare trebuie sa am bani pe card cand dau comanda" a fost in primele 5-6 pagini. Dupa, a mers struna. O armonie totala cu 2 mici exceptii (modista din DTS si tantea aia, ca nu stiu cum ii zicea, care a aparut in plina criza si punea sare pe rana). Pe vremea aia nu stiam cum functioneaza "raporteaza moderatorului" si am suportat. Acu' stiu! Oricum va percep ca pe niste vechi prietene (ne cunoastem deja de un an), chiar daca ne-am vazut doar in poze... Nah, ca m-a traznit deja melancolia!

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

hai ca am gasit un link la un produs din comanda de azi:
http://www.laredoute.fr/vente-gilet-la-redoute-essentiels.aspx?productid=324104290&documentid=452507&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=12
e foarte dragut, subtirel, dar calduros. Il recomand!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca8 spune:

Pana si trimiterea emailurilor cu plangeri catre LR tine de educatie. Nu trimiti plangere pentru ca acum 2 minute ai dat comanda si inca nu e teleportata pe biroul tau si nu trimiti pentru tot felul de intrebari stupide. Si cei de la customer-service sunt oameni incercati sa intelegeti cate astfel de plangeri rezolva ei zilnic.
Eu zic sa nu va enervati acum pentru una sau doua persoane nu se gandesc si la ceilalti.
Acum veti spune ca nici eu nu am drept sa ma bag in discutie asa pe nepregatite ( in vara trecuta nu eram client) insa am inteles scopul vostru si faptul ca nu are legtura numai cu comenzile LR
Sper sa nu se mai intample o astfel de marginalizare pentru o tara din cauza a 100-200 de persoane ce ne fac de ras.

Hai ca am inceput sa aberez.... inca mai astept colete din 9,15,20.02 si am inca 20 de produse in cos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melku spune:

quote:
Originally posted by claujro

quote:
Originally posted by melku

n-am participat pentru ca nu m-a interesat direct (n-aveam nici o comanda pierduta/anulata/stopata de redoute) si nici nu sunt asa de shoppaholica incat sa mor dupa redoute.



Ce s-a facut in vara nu s-a facut pt comenzi pierdute/anulate/stopate. S-a facut pentru cu totul alte motive. Dar asa e, nu aveai nici un interes direct sa ajuti...desigur, e mai bine sa razi in barba de pe margine si sa ironizezi eforturile "aberante" ale altora. Datorita lor poti tu comanda azi.


exact cum am zis in postul de mai sus:
quote:
Ramaneam cu un gust amar pentru ca inca cineva ne credea o tara de hoti (si pentru asta va apreciez ca ati luptat sa demonstrati contrariul).
Bravo pentru ce ati facut asta vara, dar asta nu inseamna ca trebuie sa tacem malc si sa umblam pe varfuri ca sa nu-i deranjam.

e chiar in continuarea citatului dat de tine, dar ai omis cu buna stiinta sa ma citezi pana la capat pentru ca nu-ti mai iesea demonstratia.

mai zic inca o data: toata admiratia pentru cum ati luptat asta vara ca redouteul sa nu se considere pe toti o apa si-un pamant din cauza unor angajati ai postei.
ca nu m-am bagat si eu...ce sa zic...nu sunt o luptatoare. sau oare sa zic ca de fapt, ma luptam sa nu raman pe drumuri cu pitica din cauza de lipsa de casa

da' de ce nu vreti voi sa raspundeti frumos si fara sa va sara tandara la tot ce v-am intrebat?
si de ce nu vreti voi sa nu mai desconsiderati pe unele si pe altele numai pentru ca nu au dus marea batalie cu voi?
si de ce vreti voi in continuare sa va lasati umilite de redoute numai pentru ca sa va trimita coletele? (sincer, io nici nu cred ca fac ei mare tam-tam pe cum procedam noi, romanii.)

si io ma feresc de "mahala". de aia n-am raspuns la anumite posturi.

madau, scuze





Varsta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

mey gagici!
eu ca vip de vip, vorba aia m-a vazut o tzara intreaga la teveu, vreau sa va zic urmatoarele chestii- rodul unei gandiri profunde:

nu va mai enervati ca se scriu mailuri catre LR. sincer, n-are rost. ce naiba, doar nu credeti ca LR are doar 30 clienti in Ro si aia sunt pe forumul asta??? sunt convinsa ca sunt mii de oameni care comanda, si care isi scriu mailurile cu cereri/intrebari etc etc, de care noi n-avem habar si pe care nu avem cum sa-i tragem de urechi ca deranjeaza LR-ul cu emailuri.

tineti voi minte cand v-am facut calculul asta vara cu pierdere/castig, si cand v-am zis ca se vor relua livrarile in Ro? nu credea nimeni pe atunci chestia asta... Vin si va zic acum acelasi lucru: suntem o tara profitabila pt LR si nu-si vor sista ei livrarile pt niste mailuri amarate. Ca sa nu comentez cate colete s-or pierde si prin Togo Togo, Papua si pe unde mai livreaza ei.

Oricum, fiecare are dreptul sa fie ingrijorat pt banii lui.

Acu la chestia cu intrebat si raspuns.
Da' cine va pune sa raspundeti daca n-averi chef???? Sariti peste postul respectiv si basta. Ce mare chestie? Nu se citeste ghidul, asta e. Ei si ce? sa raspunda cine e in forma si are chef.

Si o chestie personala.
"Cruciada" noastra pentru reluarea livrarilor in Ro nu a fost facuta pentru ca suntem moarte dupa tzoalele lor, ca vorba aceea, sunt destule carpe si la noi. NOI AM VRUT SA FIM TRATATE CA CETATENI EUROPENI. Am vrut sa nu mai fim tratati ca tiganii europei. Si da, am vrut sa ne recuperam si banii. Pentru asta mi-am lasat si eu ca celelalte copilul acasa si m-am dus la interviu, si pentru asta am vorbit acolo. (bine, eu nici n-aveam nimic de recuperat, ma prinsese pe 0 sistarea livrarilor). Nu m-am dus pentru ca sunt in limba cu masline de tzoalale LR, care sunt ok fara a fi extraordinare.
Si toata campania declansata de noi pentru asta a fost. Telul cel mai important a fost eliminarea discriminarii. Recuperarea banilor a fost...bonusul, ca sa zic asa.


Si cu asta sa revenim la oile noastre.
Am fost azi la OP 77, erau doua colete LR dar nu al meu din 5 feb. Deci, cine e la 77.. Bafta!



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Raluca8 daca mai asesc poza, ti-l arat. Dar nu prea cred.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melku spune:

tu ai spus, claujro, ca te-ai luptat cu ei pentru nustiuce colet care nu ti-a venit, de ti-au blocat si contul. si asta te-a oprit? nu.
pai atunci fetele astea de ce nu pot trimite mail sa intrebe?? (habar n-am ce, ca nici n-a zis chris25ss ce-a scris in mail. doar de aici a pornit totul, nu??)

Io stiu ca ei au sistat livrarile pentru ca au fost colete pierdute pentru care li se cerea despagubiri/explicatii din partea noastra, nu?
nu din cauza de mailuri cu intrebari. pai voi credeti ca ei nu sunt pregatiti sa faca fata tuturor tipurilor de mail cu tot felul de intrebari?
voi credeti ca numai noi suntem pe capul lor? Cati clienti in lumea asta, atatea tipuri de intrebari, de mailuri, de solicitari, de idei.
de aia nu va inteleg incrancenarea cu care le certati pe cele "nerazboite".
taceti si nu cercetati! Nu zau, pe banii mei?!

al doilea punct, cel in care raspundeti in doi peri, jignitor, trimiteti la ghid, dupa preferinte, dupa ochi frumosi etc, e alta ordine de idei…

editez ca am vazut postul Addyei
Doamne sfinte, Addya, incepusem sa cred ca vbesc la pereti. iti multumesc din suflet! sincer.



Varsta

Mergi la inceput