Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (92)
Raspunsuri - Pagina 5
isabeluta spune:
Si noi avem hemangiom pe pleoapa dreapta, pe frunte si la iesirea din nara dreapta cate unul mai micut si deja resorbite, iar pe ceafa avem unul mare plat. Si noua ne-a zis dr ca se resorb sa nu ne facem probleme.
Vazut poze cu bebei frumosi crestinati si cu frumoase sarbatorite la gradi!!!
mamica ingrijorata. O sa fie bine Alina!
Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
danuta36 spune:
Neata!
Nana am vazut pozele cu Andreiutzul frumusel si mami a lui zambitoare,ma bucur ca sunteti bine!
Sabina ce frumos sta Gheo,are mama baiat mare...
Andrruzza a crescut mare Stefania ta!Pupici si bafta la doctor,sper sa scapi de pacatoasa de sinuzita!
Melania sa stii ca si Mihai si eu ne miram si ne amuzam de 'mutritele' Mirunicai...
Gabriela va pupam si noi si pe tine si pe Sara cea cumintica!
slippers76 spune:
Buna dimineata pe la amiaza si de la noi. (Pag, pag si iarasi pag, nu ca m-as fi trezit tarziu).
Nana, ma bucur tare mult de vestile bune. Sa dea Dumnezeu sa o tineti tot asa. Pozele sunt superbe! Sa va traiasca bucalatul! Miruna imi manca la o masa, dupa ce a trecut la biberon, maxim 100 ml la o masa. Si n-a avut nici o problema, a crescut. Eu zic sa nu-ti faci griji. Daca ii e foame eu zic ca cere.
La multi ani dulceturilor si papanasilor sarbatoriti astazi, cu mentiuni speciale pentru ochioasa mea preferata, Maria (mami Luy, sa va traiasca, si sa mai faceti una, ca taaare v-a reusit prima), Mariuca delicata a Tomasei, sa cresti mare, mare si frumoasa, ca mami, dulceatza Miruna Ioana de mami Andreea1002, printz charming Stefan de mami Sim, sa cresti mare nobil cavaler.
Ramonaiani, la multi ani! Ma bucur ca ne-ai dat vesti si ca ati ajuns cu bine acasa.
Gabitz, sa-ti traiasca consortul. La multi ani!
Teo, am vazut pozele. Sunt superbe! Cred ca ati avut botezul pe care l-ai visat pentru Mihnea? Nu e asa? Sa va traiasca crestinul Mihnutz.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
slippers76 spune:
Fetelor, multumesc mult, mi-ati scos cuiul cu hemangiomul. Nush' ce m-a apucat de vreo doua saptamani incoace de mi s-a pus pata pe bietul copil. Mi s-a parut ca a crescut pata putin in ultima vreme si am inceput sa ma ingrijorez.
Am pus aseara niste poze pe flickr, facute ieri: http://www.flickr.com/photos/16792873@N07/with/2291184084/
slippers76 spune:
Sabinaaaaa! Ce dulce e Gheo! M-ati topit! Manca-l-ar mama de baiat mare!
danuta36 spune:
bebeilor sarbatoriti azi:
Maria Teodora de mami Luy
Stefan de mami Sim
Maria de mami Tomasa
Maria Diana de mami tzuc
Eduard Stefan de mami bumbita
Miruna Ioana de mami Andreea1002
Robert de mami laurici_27
Eliana de mami mihastroescu
sa creasca mari si frumosi,sa va aduca numai bucurii!
Yaia spune:
Nana, iubita, , super vestile! La mai multe mesaje de acelasi fel. Andrei e un scumpel grasunel si voi pareti obositi, dar fericiti in poze. In continuare incredere ca o sa fie bine. Noi inca ne rugam pt. voi, asa cum o sa o facem de acum si pt. dulcetica Olivia.
La multi ani tuturor sarbatoritilor zilei, mari si mici! Sa traiti sanatosi si fericiti alaturi de cei dragi!
Felicitari micului proaspat crestin, parintilor si nasilor!
Un pupic special pt. Carpatina, care a avut la nastere de furca vreo ora, dar a scapat cu bine!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
danuta36 spune:
La multi ani Ramonaiani!
Gabitz sa-ti traiasca sotzul!La multi ani!
Ana e un dulce Vladutzul tau...ce frumos sta la baitza!
sim_stoian spune:
s]
Pentru cele 6 lunisoare
Printesei Maria Teodora de mami Luy si un de la Stefan
Pentru cele 5 lunisoare
Dulcetei Maria Diana de mami tzuc
Dulcetei Maria de mami Tomasa
Papanashului Eduard Stefan de mami Bumbita
Dulcetei Miruna Ioana de mami andreea1002
Papanashului Robert de mami laurici_27
Pentru cele 4 lunisoare
Dulcetei Eliana de mami mihaStroescu
Ramonaiani
sotz de Gabi
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list
sim_stoian spune:
Multumim pentru urari.
Maria, .
Nana, tare ma bucur de vestile bune. dolofonelul si parintii lui.
Ne pregatim sa plecam la revizie, revin dupa-amiaza.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list