Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (92)
Raspunsuri - Pagina 6
devylla spune:
Sabina ce scump este bb Gheo.Superba poza.
Betty daca doarme Mario n-ar fi rau sa te odihnesti si tu cu el o data.
La multi ani!!! tuturor sarbatoritilor de azi.
Sa cresteti mari,frumosi,cuminti si sa va bucurati parintii!
Jurnal de mogalneata-click login,user:septoct2007@yahoo.com ,parola o stiti.
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. si Erika(31 august 2007)
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by Sabina
mai mai, ia sa vedeti voi ce baiat are mamaaaaaaaaaa
http://farm3.static.flickr.com/2221/2290346055_63516612d9_o.jpg
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb GheoCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
o frumusete de copil si un alintat
_
pozici
Ebonee(02/10/2007)
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by slippers76
Fetelor, multumesc mult, mi-ati scos cuiul cu hemangiomul. Nush' ce m-a apucat de vreo doua saptamani incoace de mi s-a pus pata pe bietul copil. Mi s-a parut ca a crescut pata putin in ultima vreme si am inceput sa ma ingrijorez.
Am pus aseara niste poze pe flickr, facute ieri: http://www.flickr.com/photos/16792873@N07/with/2291184084/
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
ai niste copiii superbi ana,sa iti traiasca,sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei
_
pozici
Ebonee(02/10/2007)
danielle02 spune:
sotz de gabitz
nana multi pupici frumosului de Andreiutz,e un dulce ai sa vezi ca totul va fi ok si o sa scapati de chinul asta,
_
pozici
Ebonee(02/10/2007)
melaniatud spune:
Nana cred ca ti-am mai spus cu ceva vreme in urma, nu stiu daca ai citit, cu credinta in Dumnezeu se rezolva multe!!!Bafta, mult curaj si Andreiut frumos. Poate e doar o perioada cu lipsa poftei de mancare si eu am trecut cu Tudor prin asa ceva si cred ca am consultat 5 pediatri ..toti ziceau ca e ok mai ales ca lua in greutate in mod normal.Mi-au mai spus ca f f important e sa nu-l fortez.Dupa 2 sapt si-a revenit, de fapt dupa ce am introdus cerealele. In fine nu te ingrijora mai asteapta putin si poi veiz ce zice doctorul.
Melania, mami de Tudorica fara frica (05.10.2007)
http://community.webshots.com/user/melaniatud
Marunzika spune:
quote:
Originally posted by carpatinaquote:
Originally posted by Sabina
Neata!
Si ce bine-mi pare ca ati aruncat cantarul :)
Am pierdut eu postarea pe care o asteptam dintotdeauna?????
Cum sa-l arunce, ca era imprumutat... mah...
Nu ai pierdut nici o postare! DAR maine e ziua cea mare :)) si ieri de control am facut o ultima cantarire 7270g.
La multi ani sarbatoritilor!Felicitari Teo pt micul crestin si felicitari Rox pt finut!
www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007
Pinacolada spune:
salutam gasca!
am citit din urma si vreau sa-i spun Nanei cat de mult ma bucur ca e totul ok!sa ramana asa! e un dulce si zambeste asa de frumos!
Roxana-felicitari pt finut!
noi suntem ok, noua bona imi place in continuare si astfel pot sa-i scot afara pe amndoi! de dimineata am facut curatenie care insa, am impresia ca nu se mai termina niciodata:(
rares e bine, iar luca se pregateste de gradi, nu stiu de cand sa-l dau din sept sau din august?
dilema mare! mai sunt locuri la gradi pana la ora 14, pt programul lung nu mai sunt, dar nici nu vroiam!
tb sa ma duc maine cu actele necesare si cu banii....pe care nu ii am:)))) dar voi imprumuta!
mi-a placut tare mult gradinita, super!
au si camere de luat vederi si contra unei sume lunare poti vedea in orice moment ce face copilul tau!mi s-a parut o idee super!
si nu in ultimul rand vreau sa spun" LA MULTI ANI, LUNITE SARBATORITILOR"!!!!
gabitz78 spune:
salutare tuturor...
nana - dulce pentru andrei cel cu falcutze si o pentru tine. ma bucur sa aud vesti bune si ca voi sunteti un pic mai increzatori!de acum incolo sper sa auzim numai de bine de la voi!
sabina - wow...pot sa-i arat poza elizei?
ana - sunt dulci amandoi!mai vb.
va multumesc in numele sotzului pentru urari!
va doresc o zi minunata in continuare.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Roxana_G spune:
Nana, ma bucur nespus sa aud ca Andrei rade si se bucura alaturi de voi, este inceputul spre bine, sper eu numai bine de acum incolo. Cu mancarea au si ei pase si pase, pana si grasul meu a facut azi figuri la mancare. Doamne ajuta sa auzim numai de bine. E un dulce Andrei, si arata tare bine, nu cred ca e problema daca papa mai putin cateva zile.
Sabina, Gheo cel precoce si scumpic.
Revin, Andrei e afara si plange. Mama denaturata.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Yaia spune:
Mai fetelor, noi am facut o prostioara. Ieri am fost la biserica si l-am descheiat la salopeta groasa, i-am scos botosii grosi si piciorutele din salopeta, ca sa nu se incinga prea tare in biserica. Apoi trebuia sa ne ducem in cladirea alaturata, aflata la 10m de biserica si am zis ca e aproape si nu-l mai infofolesc. Numai ca preotul s-a tot cautat de cheie si am stat in frig cu Tudor vreo 5 minute si azi mi-a tusit. Acum doarme, sper sa fie ok. Daca nu, maine mergem la medic.
Si pe weekend planuisem o iesire la cabana, la schi...
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze