LMA albinute&bondari de martie-aprilie '07 (73)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

La multi ani Alexia!!!

sa cresti mare si sanatoasa

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

La multi ani ALEXIA de Ghibuadina!!!
Sa cresti mare sanatoasa cu fericire si noroc!

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Florin-a imi pare rau ca ati trecut printr-o asa experienta urata. Va dorim sanatate si un pentru Ana.

Loradin
felicitari mergaretei Ana. In fiecare zi te uimeste cu cate ceva nou. Bravo Anaaaaa!!!!!!!

Krissy felicitari Sophiei pentru ca a intrat in randul mergaretilor. Bravo!
Interesante cutiile pe care le ai tu pentru congelator. Intr-adevar iti usurezi munca.

Rianna_stef ma bucur ca ai scris ca nu mai stiam nimic de graviduta noastra . Bravo Dariaaaaaaaaa mergareata!

Va pupacim!!!

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Buna dimineata!
Iar m-am lenevit. In primul rand, puisorilor care au implinit un an, LA MULTI ANI!,sa creasca mari, sanatosi si norocosi:
Raluca si Andreide Monica_b
Iulia Maya de Mirandolina
David Daniel de Vani
Eliana Ioana de Paula75
Alexandru de Mari_lu
Mark de mada_rozz
Alexandru Stefan de Misha_tp
si pentru sarbatorita de azi:
Alexia de ghibuadina.
LA MULTI ANI!, Vcarmen!
Felicitari bebelusilor care merg, sper sa nu le dati prea mari batai de cap mamicilor de acum inainte. Felicitari dintosilor!

Mihaelaaa, iti inteleg grija cu privire la David. Acum o saptamana si ceva am patit-o si noi cu Maya, a cazut din patutul ei. Asta in jumatatea de minut in care a stat singura. Incredibil, dar nu a avut nimic, nici cea mai mica vanataie. Dar de atunci nu am mai lasat-o acolo nici o secunda, doar la somn. Ma bucur ca nici David nu a avut nimic serios.
Zadi, in privinta mesei lui Ian, nu vad alta solutie decat sa insisti, sa incerce mama ta sa ii dea cat mai des ca sa se poata obisnui cu ea. Ai putea chiar sa pleci de acasa intr-o zi la ora mesei. Din pacate si la noi e cam la fel, Maya nu mananca de la sot decat cateva lingurite. Dar nici nu am facut ceva sa schimb situatia, pentru ca n-am plecat de acasa fara ea pana acum.
mami_alexia,SuperMami, bine ati venit in stup!
mikiymihaela, nu se merge la biserica de mot. Cadou la nasi...doar daca iti face placere. De turta nu stiu nimic, decat ca o rup desupra capului lui bebe cei mai in varsta din familie.
anaalina, cum, a indraznit Catalina sa iasa din tipar? Ntz, ntz, ntz! "Ador" medicii astia care nu stiu sa te incurajeze.
rianna_stef, sarcina usoara in continuare. Din cate stiu, mai multe mamici au trecut, cu succes, la laptele de vaca.

Maya este bine, tot nazdravana si tot nu vrea sa spuna nimic coerent. Asta e. In schimb, aseara mi-a facut taica-su o surpriza. Mi-a aratat ca Maya stie care e piciorul. A invatat-o el in timp ce o incalta (Maya, da piciorul la tati!). Si, facand recapitulare, am realizat ca ea stie nas, ochi, gura, mana, picior, buric, limba... nu mai e chiar asa tabula rasa. Mai stie si altele, diverse prostioare cu care ne distram. Nici ea nu e deloc lipicioasa, nu sta la pup nici sa o mituiesti, ne rugam de ea si nimic. In schimb se mai alinta cu noi, se mai cere in brate, dar mai rarut ca-i mai dragut.
Pun si cateva poze relativ recente.
Sa aveti un weekend minunat!

arissa - mami de Maya(18.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

LA MULTI ANI!
ALEXIA

SA CRESTI MARE SI SANATOASA! SA ADUCI NUMAI BUCURII!

LA MULTI ANI! BONDAREI SI ALBINUTE CARE ASTAZI MAI IMPLINESC O LUNISOARA:
RARES TEODOR de mami ROXANICI
DAVID de mami SHERBI
DIANA de mami MIKKYY
RADU GEORGE de mami DOINA TODOR
MAYA GEORGIA de mami CRINA MIO
MIHAI ALEXANDRU de mami DIANA JORS
STEFAN GEORGE de mai IULA78

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

La multi ani Alexia!!!

Fug la spital la bunica, cand revin sper sa mai scriu.

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

Am reusit sa mai intram si noi pe aici, si asta pt ca a plecat mamaie.
am avut noroc a stat o saptamana la noi si am reusit sa mai ies si eu cu tati pe unde am avut chef. ce bine a fost.
am citit tot si am vizionat multe pozici cu MAYA de CRINA MIO, o scumpica cum se catara ea peste tot si ce fetita harnicuta sa aranjeze sertarele.
vrem sa o felicitam pe TEO de mami CARMEN pt ca a intrat in clubul mergaretilor.
MAMI_ALEXIA si SUPER MAMI va uram bine ati venit!

noi suntem bine, ne bucuram cat mai mult de vremea frumoasa si stam cat putem afara, ne dam singuri jos din pat si ne urcam la loc, dam cu piciorul in mingie, mergem foarte bine de o manuta, afara nici nu mai vrea in carut vrea numai pe jos sa mearga.
in rest ne pregatim sa papam si sa iesim la joaca.
pupam tot stupul si va dorim o zi frumoasa.

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

Alexia
Sa cresti mare, sanatoasa si norocoasa

Alexia si fetele care ati serbat deja prima aniversare a puiutzilor asteptam poze.

Avem si noi al 5-lea dintzuc. E si al 6-lea pe drum, si daca e sa se respecte regula de pana acum, intr-o saptamana ar trebui sa iasa. Sper sa fie asa, ca nu mai rezist la trezirile foarte dese din timpul noptilor. In ultimele luni zana maseluta ne-a vizitat fix de ziua noastra (ce coincidenta) si intr-o saptamana am primit cate doi dintzisori.

Crina si Maya Georgia

varsta Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddana spune:

La multi ani, Alexia! Sa fii sanatoasa, fericita, frumoasa, desteapta, cuminte, harnicutza, sa le aduci numai bucurii la mami si la tati!

"People who say they sleep like a baby generally don't have one."
Dana mamica lui Dragoselu' - 20 martie 2007
Cum mi-am petrecut inceputul lumii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

Carmen – pai si eu stau cu inima cat un purice cand o vad pe la sertare, dar ce pot sa-I fac?!?!? Oricum sunt mereu in preajma ei. Saptamana viitaore mergem sa cautam opritori pentru sertare, desi am inteles de la Ela ca are unele de la primii pasi si Thea tot deschide sertarele. Cara ati gasit unele mai bune???

Ufffffffff Florina prin ce ati mai trecut si voi, bine ca a trecut si Ana-i din nou vesela si jucausa

Felicitari Ana (Loradin) !!!! Vezi Lauracate stie puiul tau mic sa faca?!?! Dar arata asa cate putin in fiecare zi ca sa te faca pe tine mandra si sa-ti arate ca i-a fost dor de tine.

Felicitari si pentru Sophia care a intrat in clubul mergaretilor. Krissy buna idea ta cu pregatitul carnitei pentru masa puiului, iti usurei munca mai ales ca esti si la serv.
Eu carnita (pui, vita, peste sau ficatel) o cumpar proaspata, o spal, portionez si o bag la congelator. Cand fac de mancare (am inceput sa-I fac pentru 2 zile) pun direct la fiert carnita sau ficatelul, fara sa o mai las la dezghetat.

Bravo Daria mergareata. Bai ce copii mari avem!!! Au inceput sa mearga care mai de care. Rianna sa ai o sarcina usoara in continuare si mai pune-ne niste poze cu burtica. Mi-e asa de dor de perioada cu burtica !!!

Arisa ce scumpete mica ai tu acolo!!! Maya frumoasa.

Ce cadou faceti puilor la prima lor aniversare???

Crina si Maya Georgia

varsta Maya

Mergi la inceput