LMA albinute&bondari de martie-aprilie '07 (73)
Raspunsuri - Pagina 9
Elena.2006 spune:
LA MULTI ANI ALEXIA!!!!
Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Atit de mare
PozeI
Filmulete Poze II
elyanne spune:
La muuuuuuuuuulti ani, Alexia!
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
elpower spune:
ALEXIA
Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
Zadi spune:
La Multi ani !!! ALEXIA
Sa cresti mare si sanatoasa, sa fii fericita si norocoasa.
Sa fii cuminte si sa le aduci parintilor numai bucurii.
Felicitari tuturor mergaretilor !!!!
Ieri l-am scos afara pe Ian si l-am plimbat pe jos, tinut de manute bineinteles pentru ca era o noutate pentru el si ii e teama sa mearga singur.
Dar ce credeti? Pentru ca i-am dat incaltari noi, a stat tot timpul cu ochii la pantofii lui . Nimic altceva nu mai conta pentru el, ci doar pantofiorii cei noi.
Vrea sa-l iubesc, sa-l pupacesc, sa-l strang in brate. Eu mi-am dorit sa ii cresc asa pe copii, adica sa le imprim afectiunea fizica ca mod de exprimare a sentimentelor. Cand vede ca o iau pe Ingrid in brate imediat reactioneaza si el. Cert este ca se manifesta asa doar cu mine si cu Ingrid si pe ea o pupa si se bucura cand vine la el. O lasa sa il ia in brate, desi uneori e destul de brutala fara sa vrea. Cel mai mult ii place sa o mangaie pe par.
Ii place foarte mult dimineata cand il spal pe dinti.
Pupam toti copilasii care mai implinesc o luna !!!
Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)
ralualexandrei spune:
La multi ani Alexia sa fii fericita si sanatoasa!
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
SuperMami_1 spune:
La multi ani, Alexia! Sanatate, fericire si noroc in viata!
Am revenit si noi. Nu mai gasesc postul meu de aici.
ma mai prezint odata: Mihaela,mami de Rares, nascut pe 11 martie 2007 la mat Bucur.
Albumele noastre
Elena.2006 spune:
SuperMami_1bine ai venit!Ai un bondarel tare scump!
Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Atit de mare
PozeI
Filmulete Poze II
carmenefr spune:
Cadou pt pitici cand aniverseaza un an .Noi ii vom lua haine si jucarii, si pe de-asupra i-am luat o bratara de aur, deja ii e buna, are atarnate:o floricica-sa fie ca o floare, un pestisor(ea e Peste)si o inimioara rosie-treburi de corazon.I-am luat-o ca sa ramana amintire peste vreme...