LMA albinute&bondari de martie-aprilie '07 (73)
Raspunsuri - Pagina 7
anaalina spune:
Salutii ! Ne mai tineti minte? Va dau voie sa aruncati cu rosii pentru ca nu am mai scris, dar am o leneeee... nu am o copila care sa-mi ocupe tot timpul, stau mult la Pc , va citesc zilnic dar ma urnesc mai greu la scris.
Asa... am vazut toti bebelusii mergareti, care plimba scaunul , care danseaza rapp, care papa frumos. Stiu tot ce misca in tara asta. Promit sa scriu mai des.
Despre noi ei bine avem niscavai muci pe care ii tratam in mod adecvat cu augmentin si siropele de tuse, cantarul a aratat cam 8.800 inca nu avem 11 luni. Dr mi-a zis ca nu-i dau copilului sa manance si am plecat nervoasa. . Cum doamna doar 2 mese diversificate si 2 de lapte asta e mancare. Ei bine mai mult nu vrea sa pape.
Se trezeste la -9.30 papa laptele
-13.30 ciorbita , tocanite , sufleuri
-17.30 masa cu fructe
-21.30 lapte cu cereale de noapte
Mai mult nu vrea si pace, o las cat doreste sufletelul ei.
--------------------------------------------------------------------------------
La Multi Aaaaaaaaaaaaaaani, Mark!!!!
La Multi Aaaaaaaaaaaaaaani, Alexandru!!!!
Anaalina , mami de Catalina Teodorahttp://community.webshots.com/user/anaalina(30.03.2007)
rianna_stef spune:
Buna seara stup!
In primul rand va rog din suflet sa nu ma certati ca intru rar sa scriu,dar credeti-ma ca am o burta mare ,si o fata nazdravana care vrea mereu plimbata,iar cand am si eu putin timp liber prefer sa stau intinsa,ca obosesc foarte repede.
Am citit un pic din urma si am zis sa mai scriu si eu un pic despre noi,nu cumva sa neuitati.
Azi am reusit si eu sa ajung cu Daria sa-i iau sange pentru hemoleucograma si probabil saptamana viitoare voi ajunge si la medicul de familie.
Despre Daria pot sa va zic ca mi-a facut cel mai frumos cadou de ziua indragostitilor....a luat-o la pasi singurica,singurica,mancao-ar-mama..bucurie mare va da-ti seama;de atunci o tine tot asa,doar ca ma oboseste pe mine ca nu pot s-o las nesupravegheata;defapt aseara ,cu toate ca eram si eu si sotul langa ea,n-am fost suficienti de rapizi si a cazut fata cu gurita de marginea patului si s-a lovit la gingie de ia dat si sangele...sper sa nu avem urmari...
Dinti,are doi jos centrali,la fel si sus,plus unul lateral si inca unul lateral care e gata gata sa sparga..
Toata ziua bodoganeste in legea ei,stie sa zica destul de multe cuvinte:mama,tat,papa,taci,uite,daia(daria),dedeia(delia)
Editez ca nu stiu pe ce am mai apasat si s-a trimis mesajul inainte sa-l termin:
Vroiam sa mai zic ca-mi face probleme cu mancarea;nu vrea mancare de bebe;stiu ca o sa aruncati cu rosii,dar mananca mult mai bine mancare gatita pentru noi;adica:pe primul loc sunt cartofii prajiti cu ochiuri,friptura la cuptor,piure de cartofi cu sos si carne,pilaf,si astazi i-am dat pentru prima data fasole prajita si vreau sa va zic ca imi lua mana singura sa-i bag in gura....stiu ca nu fac bine ca-i dau dar,daca altceva nu mananca..de iaurt vad ca s-a saturat,branzica la fel,nici laptele nu-l prea agreeaza in ultima vreme;chiar ma gandeam sa vb cu dr sa vad daca pot s-o trec pe lapte de vaca...apropo...a trecut cineva la lapte de vaca?
Cred ca am scris de ajuns...nu vreau sa va plictisesc;de sarcina deocamdata n-am noutati,marti ma duc la control,sper ca totul e bine,picioare primesc la greu de crescut creste,mai e un pic si scap...am senzatia ca sunt insarcinata de doi ani...
Nu in ultimul rand vreau sa urez si eu LA MULTI ANI!!!!!! BEBEILOR CARE AU FACUT UN AN SI CELOR CARE URMEAZA ,SA VA BUCURATI DE EI SI SA LE DE-A DUMNEZEU SANATATE MULTA.
Rianna_stef (28+)si Daria Georgiana(13 aprilie 2007)
poze noi
ane2200 spune:
Florin-a - sanatate multa si tie si micutei Ana.
Rianna-stef - sarcina usoara in continuare si felicitari Dariei pentru frumosul cadou.
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Zadi spune:
Paxela si Elena- multumesc pentru raspunsuri.
Problema e ca voi lipsi 4 zile, adica plec dimineata si ma intorc seara. Mai nou nu vrea sa se mai apropie de el cineva, imediat vine la mine. Azi am iesit afara si pt. ca eu o tineam pe Ingrid de mana, taica'su impingea la carut. Nu isi lua ochii de la mine, ma fixa ca si cum imi spunea sa nu plec. Asa ca la noi dependenta de 8 luni e mai tarzie adica la 11 luni...
Florina- sanatate multa. Dr. Dumbrava e doctorita Anca Dumbrava? Caci asa o cheama pe dr. noastra.
Mady- asa cum ti-au zis si fetele...si eu carnea o cumpar proaspata, o tai in bucati mici atat cat folosesc la o mancare si o impachetez in folie de plastic si o bag la congelator.
Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)
Zadi spune:
Rianna- ma bucur mult ca ai mai reusit sa ne scrii. Sper sa mai pui poze cu tine cu burtica mare. Imi e asa de dor....
Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)
florin-a spune:
Pe dr noastra o cheama Carmen Dumbrava.Eu sunt din Constanta!
quote:
Originally posted by Zadi
Paxela si Elena- multumesc pentru raspunsuri.
Problema e ca voi lipsi 4 zile, adica plec dimineata si ma intorc seara. Mai nou nu vrea sa se mai apropie de el cineva, imediat vine la mine. Azi am iesit afara si pt. ca eu o tineam pe Ingrid de mana, taica'su impingea la carut. Nu isi lua ochii de la mine, ma fixa ca si cum imi spunea sa nu plec. Asa ca la noi dependenta de 8 luni e mai tarzie adica la 11 luni...
Florina- sanatate multa. Dr. Dumbrava e doctorita Anca Dumbrava? Caci asa o cheama pe dr. noastra.
Mady- asa cum ti-au zis si fetele...si eu carnea o cumpar proaspata, o tai in bucati mici atat cat folosesc la o mancare si o impachetez in folie de plastic si o bag la congelator.
Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)
Varsta Ana-Maria
http://b1.lilypie.com/uFCEp3.png
Krissy spune:
quote:Uite cum fac eu de luni de zile si functioneaza foarte bine : cumpar pe rand cate un kg din diverse carnuri (vitel, pui, curcan, peste - cod sau tilapia) si ficatei de pui, si le fierb pe fiecare separat. Le las la racit si apoi le paserez la robot. Cu fiecare pasta umplu tavite de facut cuburi de gheata - vezi aici , si le dau la congelator 24h. A doua zi scot cuburile de carnita, si le pun in pungi de plastic, fiecare soi cu punga lui: o punga cu cuburi de vitel, o punga cu cuburi de ficat, o punga cu cuburi de peste, etc. De fapt formele sunt semiluna la tavitele mele, si ies ca niste “brichete” de carbuni de vreo 50g (ca in poza asta ). La fel am procedat cu multe legume care nu imi sunt totdeauna la indemana, pe care le-am fiert si paserat inainte de congelare(conopida, spanac, sfecla rosie, dovleac, cartof dulce, etc). Asa ca zilnic e f usor si practic sa-i fac meniul Sophiei, din atatea combinatii si permutari. Si cand ii fac mancare proaspata, carnita o am astfel gata pregatita. Ii scot de seara cateva cuburi intr-un castronel, dupa cum cere orarul pe care il intocmesc in avans duminica pt intreaga saptamana. E un pic de munca si migalos pana faci cuburile, dar apoi este zilnic asa de rapid, eficient, practic si gustos. Bineinteles ca materia prima o aleg sa fie de cea mai buna calitate, intotdeauna organica.
Originally posted by madybulancea
Fetelor am o problema...arunc f multi bani pe carne,pe piept,pe ficat...eu i-au mereu refrigerate si nu gasesc la pachete mai mici de 400-500gr mai fac mancare si pt noii dar nu mereu si mereu arunc carnea dupa ce expira...voi ce faceti?ce luati?o congelati?poate ma sfatuiti voi...k yo is mai tantaloaica!
Am si o intrebare: Sophia nu pare a fi sensibila la nici un aliment introdus pana acum, cu exceptia merelor. Nu pot sa i le dau sub nici o forma (fierte, coapte, suc, crude, combinate cu alte fructe), caci imediat se irita la fundulet. Am incercat si soiuri mai putin acide, fara succes. E singura situatie cand face eritem fesier. Chiar sa nu ii pot da mar? Ati mai patit asa?
Editez ca sa pun poze cu "tehnologia" descrisa mai sus. Mai adaug si o poza proaspata cu "mi-a luat mama tenisi"
Cristina, fericita mamica de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia - 1 martie 2007
Asa se dadea Sophia cu tarcul
"Babies are such a nice way to start people." ~Don Herrold
elyanne spune:
Krissy am patit asa, la Elena, cu portocala... Si n-am avut alta solutie, decat sa nu-i mai dau pana nu a inceput sa faca la oala.
Se irita atat de rau, pana a ajuns sa aiba rana...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
loradin spune:
LA MULTI ANI MARK SI ALEXANDRU
Multa,multa sanatate va doresc si tot binele din lume.
Florina multa sanatate tie si Anei.Sper sa te faci bine repede!Imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva.E bine ca acum e ok!
SI ACUM.....SA VA DAU VESTEA CEA MAREEEEEEEE
ANA MERGE SINGURA!!!!!!! Stiti de cand ? Exact din ziua cand m-am plans voua ca nu merge si nu zice mama.Am ajuns acasa si mi-au dat lacrimile.Fata mea alerga prin camera strigand....ce credeti....MAMA!
De atunci toata casa e a ei.Alearga si in timpul asta scoate si chiote.Nu aveti idee ce caraghioasa e! Alearga cracanata si da si din cap(ea cica danseaza) O iubesc de nu mai pot.Ma uit la ea si-mi dau lacrimile.Pe zi ce trece o iubesc ...si mai tare ...si mai tare...! E minunea mea! Minunea mea care peste 2 zile face 1 an! Doamne ce trece timpul...Doamne ce as vrea sa o bag inapoi in burtica....
In rest ce sa va mai zic....are doua masele umflate f tare si care o dor atat de rau incat noaptea se trezeste din 2 in 2 ore.E greu dar imi este f mila de ea.Ma duc la servici nauca insa atunci cand intru in casa capat o fortza de revenire inexplicabila.Apoi dupa ce o culc iar pic...si tot asa.
Asa ca faze haioase....se perie singura dar tine peria invers,a invatat-o mama sa codcodaceasca.Daca o rogi sa te pupe si ea nu vrea este de ajuns sa-ti schimbi fizionomia fetzii cum ca esti suparat si imediat primesti pupicul,am invatat-o sa danseze facand opturi din funduletz si daca ati vedea-o cum se onduleaza ati zice ca va face cariera din asta....si multe altele pe care nu mi le amintesc acum.
Cam asta despre noi.....pupacesc tot stupul ,cu mic ,cu mare, si incerc cum pot sa va aduc aminte de noi.
i_dica20 spune:
In primul rand va doresc multa sanatate la toate mamicile de aici si bebei, in al doilea rand vreau sa va multumesc pt raspunsul primit.
Imi place foarte mult sa citesc ce mai povestiti voi pe aici si ma bucur pentru fiecare copil cand vad ce progrese fac. Dupa cate am vazut fetitele sunt cele mai pupacioase, eu ma chinui de la vreo cinci luni sa-l lamuresc sa-mi dea si mie un pupic si numai nu vrea, inainte imi intindea numai fruntea acum nici asta nu mai vrea.
Am vazut ca cineva de aici intreba de laptele de vaca daca se da la bebei, eu stiam ca pana la un an nu se da, dar eu ai dau lapte de vaca organic cu ceriale si nu a patit nimic sper ca nu gresesc, nu imi place sa-i dau lapte praf pt. ca eu inca alaptez.