LMA albinute&bondari de martie-aprilie '07 (73)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Hi hi, mami de Alexia - cununia am fi facut-o pe 08.04.07, dar s-au pierdut analizele sotului si apoi am amanat pana dupa nasterea lui Alex ca nu eram sigura ca mai apuc sa imi schimb si buletinul inainte sa nasc

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Crina_mio nu ti-e frica mama ca isi prinde fata degetele la sertar? Ca pe mine m-au trecut apele... si asta in conditiile cand doar o priveam. E o scumpa plina de veselie.

Intrebai de Vlad. Din ciclul medical "Am cabinet dar nu respect programul ca ma doare undeva de pacienti" nu am gasit medicul la cabinet siiiiiiiiiii....pentru ca sunt baftoasa, nu l-a gasit nici pe chirurgul nr doi din oras. asa ca am amanat pe saptamana viitoare miercuri.

Va dorim o zi faina.
Pupici

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coolutz spune:

in momentul in care am aflat ca va fi baietel am fost un pic dezamagita....dar acum cand vad cat e de harnicut ....nu l-as mai da nici pe o gashca de fete.....e bestia mea scumpa si copilul meu cel perfect
diana frecatul scaunului de podea e ocupatia lui preferata...am dat degeaba o gramada de bani pe premergatoare ...el tot scaunele le prefera...avem un scaun cu rotile la calcultor ...pe ala il ia si il duce prin casa, iar in bucatarie avem un scaun din ala simplu, alb si cat timp trebaluiesc prin bucatarie cu ala se intretine...

kitty mi-a luat vb din gura...tocmai vroiam sa intreb fetele in a caror familie se vb mai multe limbi..cu procedati cu ei...vb in ambele limbi sau numai intr-una ca sa nu ii incurcati??

,
andrea si andrei(6april2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

quote:
Originally posted by diana_jors

Hi hi, mami de Alexia - cununia am fi facut-o pe 08.04.07, dar s-au pierdut analizele sotului si apoi am amanat pana dupa nasterea lui Alex ca nu eram sigura ca mai apuc sa imi schimb si buletinul inainte sa nasc

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Asadar, daca faceati cununia pe 08.04.2007 erau si mai mari asemanarile!

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

quote:
Originally posted by coolutz
kitty mi-a luat vb din gura...tocmai vroiam sa intreb fetele in a caror familie se vb mai multe limbi..cu procedati cu ei...vb in ambele limbi sau numai intr-una ca sa nu ii incurcati??

,

Inca dinainte de a ramane insarcinata, i-am aratat fostului sot un articol dintr-o revista in care zicea ca in cazul famililor mixte, fiecare parinte sa vorbeasca cu copilul in limba lui. Ina cest fel, copilul va invata automat ambele limbi. Asa ca, eu vorbesc cu el ungureste, iar ex-ul este responsabil cu romana. Dar cum se vad f rar........ Acum la modul serios, eu vorbesc cu el ungureste. Romanest vorbesc doar cand vine ta-su sau altcineva in vizita, nevorbitor de maghiara.

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

quote:
Originally posted by madybulancea

Buna venit noilor mamamici!sa va traiasca minunile!

fetelor am o problema...arunc f multi bani pe carne,pe piept,pe ficat...eu i-au mereu refrigerate si nu gasesc la pachete mai mici de 400-500gr mai fac mancare si pt noii dar nu mereu si mereu arunc carnea dupa ce expira...voi ce faceti?ce luati?o congelati?poate ma sfatuiti voi...k yo is mai tantaloaica!

aaaa iunita ce mai face iarina?ce mai faci tu?

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Eu le iau proaspete le impart in portii mici exact cat trebuie pt mancarica si le bag la congelator.Si cand fac mancare scot cate un pachet,le alternez,si ii fac mancare cam la 2 zile.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ane2200

quote:
Originally posted by coolutz

,

Inca dinainte de a ramane insarcinata, i-am aratat fostului sot un articol dintr-o revista in care zicea ca in cazul famililor mixte, fiecare parinte sa vorbeasca cu copilul in limba lui. Ina cest fel, copilul va invata automat ambele limbi. Asa ca, eu vorbesc cu el ungureste, iar ex-ul este responsabil cu romana. Dar cum se vad f rar........ Acum la modul serios, eu vorbesc cu el ungureste. Romanest vorbesc doar cand vine ta-su sau altcineva in vizita, nevorbitor de maghiara.

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

hmmm la mine e un pic mai greu...fiindca numai eu vb maghiara si in casa in principiu se vb romaneste...cand sunt singura cu copilul imi vine mai usor sa vb cu el romaneste...iar daca ar fi sa depinda de tati sa vb romaneste...poi se vad numai vreo 3 ore pe zi
deocamdata comenzile andrei le stie in romaneste...mai vb cul el si ungureste ii arat una alta prin casa...vb paralel si o limba si alta...dar parca ma tem sa nu fie prea multa info pt el si sa il bulversez...

,

Mergi la inceput

cu carnita fac exact ca radualexandrei..
cumpar proaspat, portionez si pun la congelat, mancarica fac odata la 2 zile - prima zi pasez carnita, iar cealalta zi o fac cu ou

,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

La Multi Aaaaaaaaaaaaaaani, Mark!!!!

La Multi Aaaaaaaaaaaaaaani, Alexandru!!!!

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

Fiind intr-o fuga pe acasa m-an gandit sa va scriu prin ce am trecut eu in ultima vreme de nu am mai dat nici un semn de viata!
Totul a debutat in 14.02 2008- -nu o sa o uit niciodata
peste zi Ana a inceput sa tuseasca..am mers la Dr Dumbrava...bronsiolita.Tratament cu antibiotic,Ventolin, ketof etc etc etc.Bun..ajungem acasa ..de aici incepe nebunia.Tusea atat de tare incat imi vomita tratamentul.Am lasat asa,,pana seara febra mare,,,39 cu 6.Sun iar la Dr Dumbrava si am decis ca e mai bine sa punem branula ca risca sa se deshidrateze din cauza vomei.Ana era atat de rau, ca o carpa din cauza febrei dar din cand in cand mai avea puterea sa scoata cate un brrptttrrr sau mama mama(taurasul lu mami).Am mers la Iovemed unde 2 tipe super dragute au executat-o imediat.Nu mi-a venit sa cred cat de repede au pus branula.Am bagat acolo doza(prima doza soc )si ne-am intors acasa urmand sa facem tratamentul la domiciliu.Si de aici offff...Febra, frisoane, iar febra, iar frisoane,nu manca, schelalaia ca un catel plouat, nu dormea decat pe picioare si numa somn nu era.Din cauza mucozitatilor nu putea respira si se trezea speriata si incepea sa planga si o luam iar de la capat.Un cosmar!!!Sunam iar doctora pentru ca ea inca facea febra peste tratament cu antibiotic si zisa ca dc tot face trebuie vazuta ,,sa nu aiba ceva la plamani.A CAZUT CERUL PE MINE IN ACEL MOMENT!M-am remontat(nu mai eu stiu cum)si am zis fac orice numa sa imi vad copilul bine.In fine ca sa nu plictisesc prea tare dupa vreo 4 zile ia revenit apetitul si pofta de joaca asa putin.Incercam sa merg cu ea de manute parca era cetateanul turmentat mititca,I se impleticeau picioarele.@-3 pasi face si se lasa in fund si cu ochisorii in lacimi se uita la mine si spunea mama mama si intindea mainile sa o iau in brate.M-au trecut toti fiorii,,,toate valurile de sentimente posibile de pe lumea asta.
Peste bronsiolita a luat virus de la mine(f repede a debutat si la mine)asta era cauza temperatrii care nu ceda.
Acum sunt eu cobza iau pastile cu pumnul, umblu cu masca la gura tot timpul, incerc sa nu ma apropii prea mult de ea.
In sf este Ana mea de dinainte...mananca, se joaca, rade cu gura pana la urechi, nu are stare 1 minutel,Inca sunt prevazatoare totusi!!
iertare ca m-am intins!Va pupic pe toate

Varsta Ana-Maria
http://b1.lilypie.com/uFCEp3.png

Mergi la inceput