LMA albinute&bondari de martie-aprilie '07 (73)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiymihaela spune:

neatza fetele

Nu prea am mai scris din lipsa de timp dar sa stiti ca de citit mai citesc din cand in cand.Felicitari albinutelor si bondarasilor umblareti si multa sanatate celor bolnaviori.Albinuta mea merge toata ziua dar tinuta de mana sau cu ham-ul singurica nu prea vrea ii este teama, pana isi da seama ca e sg face cativa pasi dar dupa ce si-a dat seama o ia de=a busilea, va merge ea cand e pregatita.
Bine ca s-a incalzit afara sa putem iesii fara grija.Fetelor nu organizati nici o intalnire sa sarbatorim puiutii la implinirea primului an din viata lor?
La Multi Ani sarbatoritilor!
Pe 4.03 facem si noi un anisor si tb sa rupem turta sa luam motu si ce mai tb.Spuneti-mi si mie ce tb sa fac tb sa mai cumpar ceva la nasi?Se mai mere la biserica? Turta aceea chiar e o turta care tb rupta sau asa se zice?Fetele care au albinute si stiti mai multe sau deja ati trecut prin asta astept sfaturi.
pt bolnaviori si sarbatoriti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

Buna, mamici!
Ma alatur si eu clubului vostru cu minunea mea Rares, nascut la 11 Martie 2007 la Maternitatea Bucur, prin cezariana.
Vad ca sunt tare precoce bebeii vostrii, al meu e mai mototol si ff fricos si precaut.
Face doar cativa pasi singurel,cu bratele intinse spre mine si asta numai cand are el chef.
In rest e sanatos, papa bine, nu vrea sa vorbeasca decat bebeluseasca literara
Pupam toti bebeii si La multi anisori sarbatoritilor!

Mesajul asta era ratacit pe pagina 22 din capitolul trecut. Poate mai intra SuperMami si ne da mai multe detalii.

Mark Alexandru Sa cresti mare, sanatos si sa o bucuri pe mami in fiecare zi.

Alexandru Stefan Sa cresti mare si roag-o pe mami sa mai treaca si pe la noi, poate cu niste poze.

Am avut treaba serioasa azi - de vizionat multe poze cu albinute si bondarei. Unul mai frumos ca celalalt.

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Crina ce veselie mica ai tu acolo!! Vad ca-i plac tare florile ca si Giuliei (mai ales pamantul din ghivece)..

Mihaela, nu vb de intalniri ca mi se face iar ciuda!!!!

Bun venit fetele noi, dati mai multe date sa puteti fi trecute in lista!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Am vazut si noi pozici ci filme cu bebei mari si smecheri

Tin sa remarc totusi in mod deosebit un filmulet cu Andrei de Coolutz, in care freaca scaunul de parchet Am stat cu sotul, l-am pus de vreo 4 ori si am ras cu lacrimi.

Pfff, ce copii mari avem

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

quote:
Originally posted by Kitty

Fac si eu un efort sa-mi tin ochii deschisi in fata calculatorului pt ca sa urez sarbatoritii!

Alexandru si Vcarmen!!
AAAAA, sa nu uit, fetele mai umblate, spuneti-mi va rog de unde ar putea sa mearga la sigur pentru cumparaturi pentru copii in Viena?

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

la SCS Shopping center e langa Wiena la vreo 14 km daca bagi pe navi sa cauti centre comerciale e cel mai mare.........si in incinta lui la TOYZ 'R US acolo gasesti de toate.

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 12

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Diana_jors, remarc ca baietelul tau e nascut cu 5 zile inaintea fetitei mele..si am mai remarcat ca ati facut cununia civila pe 07.07.07. Ei, noi am facut-o inainte sa se nasca Alexia, pe 09.04.07.Imi plac asemanarile....

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

La multi ani pt sarbatoritii de azi:
Mark si Alexandru

Asaaaa...
Sa o laud si io pe fi-mea, ca Alexa a facut-o deja
Aseara...o apucase mersul singura, fara frica, ture si iar ture, facea diagonale de camera, si-a marit considerabil kilometrajul insa azi...o fricoasavoia sa mearga tinuta de deget...
Poate diseara o merge singura din nou...
Deci da-ti-ne si noua un loc in Clubul Mergaretilor!!!
O mai merge singura sau de mana, eu tin locul ocupat!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Buna venit noilor mamamici!sa va traiasca minunile!

fetelor am o problema...arunc f multi bani pe carne,pe piept,pe ficat...eu i-au mereu refrigerate si nu gasesc la pachete mai mici de 400-500gr mai fac mancare si pt noii dar nu mereu si mereu arunc carnea dupa ce expira...voi ce faceti?ce luati?o congelati?poate ma sfatuiti voi...k yo is mai tantaloaica!

aaaa iunita ce mai face iarina?ce mai faci tu?

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Si la multe lunite pt sarbatoritii zilei!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Mady: eu iau un pachet normal refrigerat, il impart in portii si congelez/decongelez portiile.

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput