Colectia de toamna-iarna 2005 (186)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Madau !
Sanatate multa Mirunei! Doamne ajuta sa nu faca febra, sa fie doar vreun guturai usor si sa scapati cat mai repede!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

http://parentcenter.babycenter.com/toilet-training-readiness-checklist-2-years - semne ce prevestesc disponibilitatea de a accepta olitza.Si la noi ..regres total.

Mada sanatate Mirunei!
Buluc io n-aaahaam copil mare.Suge la suzeta de numai numai.

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Eu plec vinerea viitoare, asa ca propun sa facem o intilnire-fulger miine dimineata, ca tot o sa fie vreme frumoasa.

Propun ora 10.00 a.m. , miine, simbata, la locul de joaca din Parcul Cismigiu, cel de linga intrarea din continuarea strazii cu magazinul Adam. Adica, una dintre intrarile de pe Brezoianu. Prima este de la Hotelul Opera. Mergind inspre Luterana, a doua este intrarea cu scari care se face in continuarea strazii cu magazinul Adam. La aceasta intrarea ma refer. E o intrarea larga, in continuarea unui parc amplu marginit de niste blocuri joase.

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

duminica dimineata ce-are?
ca maine sunt la dentist de la 11:30, dar, pe de alta parte, as vrea si io la intalnire

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Duminica nu sint in Bucuresti :-(

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

fetelor dar ce spuneti de intalnire sambata la ora 17?
poate vin mai multe fete( noki are examen dimineata, andreea e la dentist)

Vreau sa va spune ceva de fii-mea, a inceut sa isi chinuie broasca preferata..ii pune gatul intre usa si inchide usa si se amuza de numa
Discutam cu tati sa imi cumpere ceva si imi raspunde ca nu are bani la care alexia foarte bucuroasa spune " am eu bani..aici in buzuar..de la tataie"

tania, ptiu ptiu ca tare e frumoasa micuta ta . scumpa foc si seamana cu fratiorul leit.

daria, ...dariuca scumpa!

joy, ce trece timpul ..ai doi flacai mari si frumosi

buluci, nici alexia mea nu vrea nimic ce contine lapte..am inercat diverse varinate( deh are si pe cine sa mosteneasca...eu nu beau picatura de lapte..nu imi place si basta)

madau ..o sa fie bine! Sanatate mirunei!

ganda cum a fost la taiere?

sorana, ce iti veni sa ii dai guma? face foarte rau!( sa nu te superi )

tania cum a fost la interviu?

Roxana, Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
si BUBU

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

roxisialexia,nu ma supar ,chiar ma bucur ca mi-ai scris ,nu am sa-i mai dau ,a gasit-o la mine in geanta si de atunci imi cere intruna...nu o inghite o mesteca si porma o lipeste pe unde apuca daca nu-s pe faza!

de cacao ce stii,e buna sau nu la copii in lapte???
mersi

Mada,sanatate Mirunei!

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Buna!
Am citit si eu din urma, dar, din motive obiective si anume ca ma simt ca naiba dupa vizita la dentist (da, iar!) nu am sa stau la PC prea mult. Plus ca m-a auzit Stefania ca tastez si face scandal in loc sa doarma. Are un auz fetita astaaaa...

Bic, eu am sa vin maine la 10 in Cismigiu, imi face si mie bine o schimbare de peisaj, ca prea ma plimb doar in cartier. SI abia astept sa va vad pe voi, ca numai in poze v-am mai admirat.

In rest, noi suntem bine, azi a facut soacra-mea o boacana maaaare si astept sa vad daca pana duminica copiii mei nu racesc. Ne mai auzim. Va pupam si va dorim numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Soanso, daaaa, cacao e foarte buna in lapte!!! Asta nu inseamna ca e si sanatoasa. ;-) Eu ii dau lui Bogdan un strop de cereale cu cacao dimineata la lapte, cat sa-i dea gust, sunt de la Nestle si sunt pentru copiii peste un an, deci zic ca e ok. Plus ca ii dau si ciocolata cu portia, putin-putin, numai dimineata in jur de ora 10, nu zilnic. Oops!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

sosoam intrebat-o acum ceva timp pe pediatra daca ii pot da cacao( nesquik) cu lapte( motivul il stii, am zis sa o pacalesc sa bea laptic) si mi-a spus ca nu, ca poate da alergie si obisnuinta etc.
Stiu ca sunt mamici ce dau cacao fara probleme, fiecare hotareste ce si cum.

Roxana, Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
si BUBU

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput