Colectia de toamna-iarna 2005 (186)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

quote:
Originally posted by leea_cv

Joy sint copii care nu beau lapte deloc.Si n-au patit nimic.Si la noi in colectie sint,da nu-mi vine acu in minte cine,nici sa ma omori.
DVD -ul ma duc acu dupa el ca cica l-au reparat.Era blocat mecanismu nu stiu care ce facea nu stiu ce.E drept ca scotea niste gemete si se scremea de numa cind puneam discul.

Leea, Sorana si Alexia(roxisi alexia) nu brau laptic deloc.eu sincer am tot incercat dar daca nu vrea asta e!
ma bucur ca ti-ai rezolvat pb cu dvd-ul-vizionare placuta
bafta la examene,stiu ca sunt nasoale astea pe calculator(e fratemeu si cumnatamea) ,imi zicea ca se blocheaza calcu ,e timpul scurt ,sunt multe intrebari ...

Joy04,la copilasii alaptati exclusiv la san se incepe diversificarea de la 6 luni,daca ii dai si lapte praf poti incepe cu suculet de morcov-mar.mai poti incerca sa-i schimbi laptele ,eu am incercat vreo patru tipuri pana a acceptat nan.
ai doi baietei absolut superbi,sa-ti traiasca!

[b]Tania
,ce frumos compliment ai primit de la scumpul tau baetel....si pe mine ma surprinde cateodata Sorana cu declaratii ...
foarte frumoasa Ana Sofia!

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Tania, Ana e o scumpica! De Che ce sa mai vorbesc ... te da pe spate! Asa da compliment esti in al noualea cer!

Joy, si puiutzii tai m-au dat pe spate! Cel mai mult imi plac pozele cu ei doi lipiti unul de altul!

Ela, felicitari pentru ca reuseti sa te descurci cu un asa job solicitant ! Bafta multa si pupici Dariei!

Sa va povestesc de pitik mea:
- am fost duminica pe la socrii si socra-miu i-a dat niste bani direct in manutza; noi am intrebat-o ce cumpara cu banii aia si a raspuns rapida fara sa se gandeasca prea mult: "leustean!"
- de vreo doua zile ii da intr-una cu "fratele meu" ... eee, am zis ca e o inventie de-a ei ; cand colo mi- aratat un ursulet colorat care e "fratele ei!"
- nu va spun ca noapte (in mod inconstient) mai baga degetelul in gura; si daca o intreb zice "mami, a venit Mutulica si mi-a bagat degetelul in gura!" (Alba-ca-Zapada e printre preferatele ei, si piticii ii stim pe toti - ma pune tot timpul sa ii spun cum ii cheama)
- aseara cand adormea(a dormit la mama) dupa ce s-a frichinit cateva minute, a luat-o in brate pe mama si i-a zis "te iubesc!"
- cand o intreb cum face bufnita zice "bufff-nitza, bufff-nitza"!
- aaaha, mai fetelor, am observat ca are tendinta de a povesti/ inventa scene horror - imi zice intr-o zi "mami, m-am lovit la mana, si s-a rupt si curegea sange... asa pic-pic-pic!" Are ea ceva cu mana, tot povesteste trburi d-astea!

Daca imi amintesc, va mai spun, ca avem deastea in fiecare zi!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

ce liniste pe aici, nu va recunosc!

Delia , am vazut pozele, sunt superbe fetele iar tu arati foarte bine, felicitari inca odata pentru botez. Voi sunteti catolici? Ca dupa biserica pare ortodoxa dar am vazut ca nu a bagat-o in apa ca la ortodoxi.

Joy , ce seamana baiatii tai!!! Iar Vlad are o privire expresiva rau! Sa va traiasca !

Ela , ma bucur mult ca ai mai scris pe forum

Camy , ma omoara fata ta cat vorbeste! Iar voi puneti mana si faceti un frate la fata daca ea isi doreste!

Lavi , am vazut si pozele voastre se vede ca sau distrat fetele pe cinste la mc

De la noi nu sunt noutati, Bia e pe zi ce trece mai nazdravana, vorbeste mult dar e un copil foarte cuminte per total

www.dropshots.com/catalinairina#albums/Ianuarie%202008" target="_blank">Poze ianuarie

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

POZE NOI CU MEZINA !

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Joy io din cele 3 poze ale tale am fost data pe spate defapt de filmuletzu abeu-abau-bve.E de-a dreptul mortal fii-tu.Mi-o ramas mintiuca la el.Ce duuulce era cum se strimbocea el dupa care brusc se concentra la aparatul de filmat.Il iubesc.
Cami fata ta e la inceput de cariera in modeling.Desigur tu,ca orice mama grijulie nu vrei,dar asta te aspteapa.Uitat-te tu ce pozitie si-a luat in "ce faci mami..."Imi plac chestiile ce le are in picioruse? Ceva botosei sau ce-s?Ai grija ca Mutulica asta e cam nazdravan.
Cata fericito.Ai copil cuminte.Ce-i aia?
Soso multzam!
Ela toata ziua brambura...ce sot intelegator ai...

Mere bine DVD-ul.Sper sa nu se mai strice.Ce naiva-s.De maine intra in pita.Il dau pe mina lui T.

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Tania, e adorabila Anna!Caciulitza e cumva crosetata de bunica?
Mi-ai trezit nostalgii, cind baiatul meu facuse 5 luni, am zburat singura in Romania ...de fapt nu singura ci cu un flacau alaturi de mine!Off, ce mi-as dori si eu o fetitza!
Joy, ti-am vazut si printisorii tai, sa pupe mami nasucul ala in vint al lui Alex!Sunt asa frumosi si cuminti!Sa-ti traiasca!
Cind vezi minunatiile astea doua, nu-i asa ca uiti de toate noptile nedormite, oboseala, stres?
Cami,eu trebuie sa trec de la rabdare la indelunga rabdare pina l-oi auzi pe Simon turuind ca Daria!Abia astept sa vorbeasca ca o moara stricata, dar mi-e foarte teama sa nu semene cu taciturnul sotz!
Miri,poate te simti mai bine daca-ti spun ca si noi suntem in total regres cu olitza!Azi a facut kk in pampers, si apoi vine la mine sa-mi spuna "baie", si nu cred ca il jena kk ci s-a obisnuit ca dupa fiecare scaun sa-l spal la fund!Spalatul i se pare ceva normal dar sa spuna kk la olitza...
Feli, intr-o nota mai vesela despre deviatia de sept...am vazut un reportaj despre vedetele de la hollywood care sub pretextul deviatie s-au ales si cu o frumoasa operatie estetica!
Meems, cuscra, am revenit eu pe DC si disparusi tu??Zi-ne ceva despre voi, kiar daca nu ai timp sa citesti si sa raspunzi.

Despre listutza noastra....oare nu credeti ca ar trebui sa schimbam emotzionul ala "bebe cu suzeta",?Avem copii mari acum, sau mai sunt suzetari pe-aci!UPS!

Cristina & Simon(26.12.2005)
www.dropshots.com/Bulucel#date" target="_blank">Poze din Iraq

Varsta lui Simon

www.onetruemedia.com/shared?p=1ed840869c0f5213651618&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">PRIMUL NOSTRU ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Acum am vazut-o si pe Daria, ce lungutza e si ce frumos sta ea picior peste picior!

Cristina & Simon(26.12.2005)
www.dropshots.com/Bulucel#date" target="_blank">Poze din Iraq

Varsta lui Simon

www.onetruemedia.com/shared?p=1ed840869c0f5213651618&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">PRIMUL NOSTRU ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Cuscra Ce sa zic despre noi... Ne chinuim (cred) iar cu o masea, maraieli, agitatie... dar nu asa rau - inca. In rest, turuie Rianna de numa', repeta absolut tot, si in continuare ii place la gradinita. A devenit foarte prietenoasa, foarte iubareata, adora cartile, sa scrie, sa coloreze, si sa se uite la Baby Einstein.

Am vazut si eu pozele, Ripley - wow ce poze frumoase!!, Tania - Anna e o papusa, Joy - tare dulci baietii, iar mezina... clar - modeala

Mergi la inceput

Va multumim tuturor pentru gandurile frumoase adresate "mezinei"!

Leea, in picioruse are niste botosei care au talpa din piele... sunt buni, comozi si nici nu-i transpira picioarele in ei!

Aaaa, uitasem sa va spun! Saptamana asta i-a facut maica-mea mazare cu pui sperand sa o convinga sa manance. Cand a vazut farfuria cu mancare a inceput sa strige "eu nu mananc Bonduelle, nu imi place Bonduelle!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Neata

N-am dormit toata noaptea, Miruna e mucioasa si m-a disperat.."sterge mucii, sterge mucii", uite asa m-a tinut intr-una. Inca n-are febra vad, sper sa nici nu faca, asta mi-ar mai trebui in situatia de fata

Cami vazut mezina redoutista, super

Tania frumusica foc bb Anna

Ela bine ai mai trecut pe aici, ma bucur ca sunteti ok...da' alergi nu gluma

Ma duc sa strang prin casa si sa-i scot mucii maimutzei...revin mai incolo

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput