Colectia de toamna-iarna 2005 (186)
Raspunsuri - Pagina 7
felicia74 spune:
Ripley am vazut pozele, mama, ce domnisoara s-a acut Ana! Iar Iris iti seamana, are mimica ta. Sa-ti traiasca crestina!
Stiti pe cineva care s-a operat de deviatie de sept? Mi-a zis dr ca asta ma paste daca vreau sa scap de problemele cu sinusurile
Edit: lasati nu mai e nevoie, am gasit pe forum un subiect care explica totul, nu mersi, mai bine stau asa. O sa mai vorbesc si luni cu un ORl-ist.
Anda uite o geanta la moda
http://www.laredoute.fr/vente-sac-peps-so-home.aspx?productid=324135951&documentid=379208&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12
Hi, hi, mie imi place!
joy04 spune:
buna dimineata fete dragi.
suntem bine, credeti-ma ca nu am timp nici sa respir, dar per ansamblu este ok.
nu am apucat sa citesc decat printre picaturi, am vazut si pozele, numai nominalizez, sa va traiasca micutii si micutele, sa va bucurati de ei.
sper sa apara mai repede luminita de la capatul tunelului si sa fie intr-un ceas bun.
nu am timp doarme Vlad si trebuie sa stau drepti sa ma joc cu Alex ca sa nu-l trezeasca, doar ca am nevoie de ceva sfaturi: Alex nu vrea nici Milumil, doar in proportie de 60% lapte de san si restul Milumil, asa il bea cat de cat.
doar ca nu vreau sa ma mai mulg, deja ma ustura, ard sfarcurile de mor, astia la chicco nu au garnituri pt pompa mea si ma chinui de numa, plus ca ba nu ma lasa Vlad, ba plange Alex, ba...eu stiu ce alte motive, mie imi iese tare greu laptele, imi ia chiar si o ora sa scot cam 220 ml...seara dupa ce-i culc pe ei in loc sa dorm si eu, ma apuca 11:00 cu mulsul lui Fulga.
dar ce pot sa fac daca nu se va obisnui nici cu Milumil?? sa-l bag cat mai repede pe diversificare sperand ca va manca branzica, iaurt, sau sa ma mai chinui inca o luna, si sa incep la 6 luni??
nu stiu ce sa fac....va fi chiar asa de rau daca nu papa lapte ? si asa el mananca muuuult mai putin decat papa Vlad la varsta lui, dar asta-i ritmul lui se pare.
mai suge noaptea san, dar putinel, nu-mi dau seama cat. sanii sunt destul de goluti dimineata dar nu de tot.
gata, ca l-am luat in brate si plange. pleeeeeease, please, spuneti-mi va rog parerea voastra.
Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)
tania-z spune:
BIC, pai daca-i asa te astept pe la pensiune, sa o vezi si sa ne vedem "live". Plus ca ai multe locuri frumoase de vazut prin Sibiu!
FELI, da, asa se vorbea pe la cresa. Imagineaza-ti o grup ade 40 de copii, multi dintre ei cu varsta intre 1.5-2 ani, inghesuiti intr-o camera de 20-25mp. Cam asta era, de aceea am optat pt gradinita, ca in grupa sunt copii de 2-3 ani e mai bine pt Che, ca au activitati educative si nu alearga toata ziua cineva dupa ei sa-i puna la pucnt. Acum, nu vreau sa par ipocrita, daca nu era gradinita asta, era ok si cresa, cu toate lipsurile ei, tot aveau un program si o disciplina, ultima lipsind acasa cu desavarsire!
JOY eu as incerca sa-i schimb laptele, poate ca Milumil e prea diferit de gustul laptelui tau. iti recomand Topfer nr.2 (ca deja are peste 4 luni), are si bifidus si e total diferit ca gust de alte formule. Stefan l-a acceptat f repede cand a fost mic si Anna la fel, desi ea bea max 60 ml de lapte praf pe zi si nu in fiecare zi, doar cand nu se satura seara.
leea_cv spune:
Feli lasa septu-n pace.Ca am io o cunostinta care a zis ca filmele horor sint comedii pe linga ce-a indurat ea.Si...iaca,ai labartzat pagina cu linku' de geanta.Amu trebe sa fac scurta la desht ca sa poci citi.
Tania, "frumoaso" tinem pumnii pentru gradi.Mai ca m-astept sa nu intimpinati nicio problema.M-am distrat cum ti-ai schimbat tu pacientii intre ei.
Joy sint copii care nu beau lapte deloc.Si n-au patit nimic.Si la noi in colectie sint,da nu-mi vine acu in minte cine,nici sa ma omori.Incearca totusi si alt soi de laptic.Ma mir ca nu-i place Milu.E bun si dulce.Si, in fond,poti incepe si diversificarea.Stiam ca se recomanada inceperea ei la 6 luni doar daca bb e alimentat exclusiv la sin.
Bic sa va fie de folos altoiala si sa nu mai fie nevoie.Asta iti doresc si tie asta imi doresc si mie.Adevarul e ca te pot scoate din minti uneori.Un pupic pentru socru'.Ca doar nu el creste copilu.
DVD -ul ma duc acu dupa el ca cica l-au reparat.Era blocat mecanismu nu stiu care ce facea nu stiu ce.E drept ca scotea niste gemete si se scremea de numa cind puneam discul.
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
leea_cv spune:
Uitasem
Ina am ramas gura casca cind am vazut cantitatea de 1 si 1/2 litri.Sigur ca nu mai are loc la burtica si pentru altceva.Mie imi povesteau ai mei ca atunci cind m-au adus de la tara,pe la 3 ani,mi-au dat lapte de aminetara si le-am zis din start ca nu=l vreau pt ca are apa.Deci mi-o inchipui pe Rachie ce dezamagita trebuie sa fie cind suge chestia aia fara noima.Da succes!
De bona nu v-am zis.Mi-au tras clapa.in 3 a venit doar una care nu imi place.Am stat toata ziua ca proasta asteptind si...le-am injurat de de toate.Deci mai urmeaza o sesiune,nu stiu cind.
iubire…in imagini
tania-z spune:
Daca tot ne-am facut asa de mari, ne-am si pozat
Pt cine are chef, Anna Sofia la 5 luni
leea_cv spune:
E foarte frumoasa si rotunjoara Annushca.Si io zic ca-ti seamana.Stii la ce ma gindeam? Ca avind in vedere ca pt baieti hainele nu-s nu stiu cit de dragalase,o sa razbuni asta imbracind-o pe bubulusha cu toate nebuniile.E o dulceatza.Si io vreaaau
iubire…in imagini
miri__b spune:
ohoooo. chiar v-ati facut mari-Tania.
am fugit de la servici mai devreme.
la casvcaval fimiu zice "casmama"
cand intru pe usa zici ca intra baubau,urlaaa. cu olita am renuntat ca nu vrea sa stea, cand sta se abtine sa dea drumu si la pipi. facea tac-su cu plodu pe oala" hai fa olita sa cante! pune-i muzica lu tati!"pune-i muzica lu tati. i-a zis de cateva ori. degeaba bineinteles.
hai ca urla plodu ca a plecat masa-mare.deja i-a trecut dar ma duc sa ma schimb.
ela27oana spune:
buna mamici,
incerc sa va scriu si eu cate ceva,dsi imi este tare greu,nu am mai intrat de mult timp si nu mai stiu ce se ma discuta pe aici
dor imi este tare de voi,insa din pacate nu am timp sa mai citesc ,sper ca de acum inainte sa imi fac timp mai des sa mai intru
poate va intrebati de ce nu am mai scris,dupa ce ca m-am reintors la munca,mi-am schimbat si job-ul,in cu totul alt domeniu,apropo de asta daca are cineva nevoie de medic dermatolog,in toata tara, va ajut cu mare placere
eu sunt plecata destul de mult de acsa pt ac am toata zona de sud,de la craiova la c-ta,ploiesti pitesti,targoviste,capulung,buzau focsani,alexandria,ce sa mai scriu tot sudul,plus unde mai pui ca am fost la trininguri la bran ,brasov si maramures,dupa cum vedeti numai pe drumuri,
daria este bine s-a adaptat cu bona si cu tati,pe care-l sufoca cand sta acsa cu ea,s-a obisnuit si cu plecarea mea,asa ca noaptea nu ami este o problema ca nu sunt acasa,uneori fiind plecata si 3-4 zile
nu am mai intrat pt ca in primele 3 luni veneam acasa upta de oboseala,din cauza sofatului nefiind obisnuita sa sofez mii de km,stiti ca eu sunt incepatoare dar acum e k
mai nou plecam si la munte si sta casa cu bunica-sa fara sa planga dupa noi
joy04 spune:
http://s81.photobucket.com/albums/j210/joy04_photos/?action=view¤t=IMG_0316-1.jpg
iote pun si eu 3 poze cu puii mei. revin pe seara, dupa ce se culca ei.
Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)