Colectia de toamna-iarna 2005 (186)
Raspunsuri - Pagina 6
Ina869 spune:
Leea, eu de fapt vreau sa-i reduc portia de lapte! bea cca 1 1/2 pe zi si este mult, din cauza asta nu maninca cum trebuie, ca-si umple burta de lichidul alb.
Apropo de furii, astazi dupa-amiaza nu i-am permis fiica-mii sa aduca compotul de fructe in dormitorul meu ( regula la noi in casa este sa mancam numai in bucatarie, cu mici exceptii, de fructe, in camera de joaca ) si mi-a tras o portie de isterie, m-am gandit atunci " vino, Leeo, draga, sa vezi ca fi-tu este sfint pe linga galagioasa mea!" . am ignorat-o si i-a trecut.
Mada, sa stapinesti/porti sanatoasa noile achizitii!
Intreba cineva daca ii dau guma de mestacat ?
in nici un caz.
Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)
Today is a wonderful day; I choose to make it so.
madau spune:
Miruna mananca guma de mestecat, i-am gasit unele de fructe de la Mentos...ma dispera efectiv. Le mesteca si apoi le scuipa
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Noki_Lara spune:
Bau! Amu m-am delectat cu pozele colectiei...mama, ce de copii frumosi:
Delia, superbe pozele cu micuta crestina! Si cu Ana cea mare si poznasa!
Lavi, mama, ce-a crescut Nati! Nu mai are aspectul ala de bebelusa. Si Silvy ce par luuung si frumos are! Tare mi-au placut pozele!
Ina, Rachel pare tare cuminte in poze. Zau daca mi-o pot imagina asa de crizat acm zici tu ca e. Muuulta zapada la voi...dar frumos!
Leea, ee.,.nu i-au trecut de tot crizele, le face insa muultamai rar ca nainte si mai ales cand e obosita.
Guma de mestecat -nici io nu-i dau, dar imimai apuca din cand in cand cate-un balon facut d emine si-l sparge si atunci baga in gura restul ala de guma de pe deget. Dar asta raar de tot.
Madaule, sa vii maine cu vetsi complete si bune!
Somn usor colectiei!
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Bic spune:
Apropos de crize, eu am altoit-o pe fii-mea (din nou oooops) azi ca pur si simplu m-a scos din minti. Saraca.... cred ca se razbuna pentru faptul ca nu prea a avut parte de mine in ultimul timp.
Am hotarit ca mergem la Tandarica la ora 10.00. I-am spus, ea mi-a replicat f, incintata ca mergem la teatrul de papusi pina cind a venit vremea sa ne imbracam, moment care s-a lasat cu o criza de incapatinare si de plins ca nu voiam sa fac ca ea. Ca ea nu vrea sa-si scoata pantalonii de casa, nu vrea sa-si scoata chilotii si sa-si puna scutec, nu vrea sa-si puna fleec-ul...Si enervata i-am spus ca nu mai mergem la nici un teatru, de altfel nici nu se mai putea, pt.ca devenise prea tirziu. Tot plingind, a inceput sa ma indemne sa mergem "la leagane cu mama." Zic bine, mergem, dar hai sa-ti pun geaca si fularu'. Nu ca nu vrea fular. //Socru-miu cica lucrurile astea nu se discuta, se fac. Seriooooos? Si cum ma rog le faci, daca ea se contorsioneaza si isi arunca fularul cit colo sau nu te lasa sa-i bagi minutele in geaca, sau isi trage fermoarul in jos si iese din geaca???
Altfel, in inceput sa negociem - "vrei X?" Dupa ce faci Y, se intimpla X."
Si sint mai atenta la tranzitii - o anunt cu vreo 10 min., 5. min. 2 min. de schimbare actiunii ("peste 10 min. pleacam din parc. "pregatest-te sa mergem peste 5 min." etc.)
Lapte nu mai bea aproape deloc de cind si-a spart biberonul si i-am spus ca trebuie sa-si ia la revedere de la el si sa bea din cana cu cioc. In zilele bune, daca bea vreo 200 ml. Din fericire, a descoperit telemeaua aici in Romania, careia ii spune "vaca." "Mai vrei vaca" zice ea cerind supliment. De asemenea, ii dau sardele, care contin calciu destul de mult.
Dar de 3 zile in afara de supa cea de toate zilele nu prea mai maninca nimic...A pardon...cirnati....desi am rugat-o pe soacra-mea sa nu-i mai dea, cred ca ceva va face sa credeti sa nu m-a ascultat...
Pernita- doarme pe celebra pernita-tzestoasa de la Ikea pe care o au jumatate din copiii lumii.
Roxi, cind se facura 28 de sapt., ca parca abia ne-ai anuntat ca esti din nou! Sanatate si noroc!
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC
madau spune:
Neata
Incerc sa recuperez si eu pe la poll-uri:
Perna doarme pe o pernita de la IKEA, una in forma de crab, galbena.
Lapte a mea e mare fan, ar bea si 1l pe zi daca i-as da. Mananca "brinzica", "cacuvu - cascaval", smantana, iaurt, in ultimul timp a descoperit kefirul ala de la Tnuva si-l bea cu mare drag. Aaaa..si aviz mamicilor interesate...a aparut o branzica tartinabila, TARTINA - de la Dorna, 100% ecologica, v-o recomand.
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
tania-z spune:
BIC-ule ce haios si plastic povestesti! M-am amuzat imaginandu-mni scenele desi sunt convinsa ca tu numai amuzata nu ai fost.
Dar ce vreau sa spun este ca ne inscriem si noi in Clubul cornitzelor de 2 ani format din tipatori/urlatori/trantitori/spargatori si...alte specii create si aparute sre disperarea mamelor. Deci, LEEA draga, iti spun ce ii repet si lui tati de 7 ori pe zi: "Nu esti singura!". Cosmin e atat de ingrijorat de aceasta faza, incat intrebarile de tip "cand ii trece?" sunt deja fumate. ACum e stresat ca poate trebuie sa ducem copilu' la psiholog ca o fi ceva in neregula cu el. Ei si l-am dus la psiholog, adik in camera cealalta, unde l-am diagnosticat pe tati ca "depasit de situatie" si "cu nervi varza", deci s-a schimbat pacientu', copilul fiind fix in fazele lui normale de scos din minti parinti, la fel ca si ai vostri, din pacate.
MADAU si eu sper ca luminita sa se faca far si sa ne aduci vesti bune.
Declar ziua de ieri cea mai frumoasa zi a lunii!!! A venit Che si la mine si mi-a zis mangaindu-ma "Mami, eti fumoata!". Ce mi-ar mai trebui altceva?
Eh, Anna tocmai a facut 5 luni...cand a trecut timpul????!!
tania-z spune:
Raspuns la poll-uri (actuale si restante):
Lapte bea 300 cu cereale seara si 300 dimineata. Am trecut de la Topfer 3 (ca ne usca de bani) la Nan Junior. Este singurul aliment din lume despre care as putea spune ca-i place. Unul singur! A, uneori mai cere si mai bea cam 200 inainte de domnul de pranz.
Perna Che doarme cu perna mare ca dimensiuni dar tesita, e subtirica, iar la gradinita inca mai caut ce perniat ii voi trimite pt somn.
Jucarie preferata este intotdeauna acea jucarie pe care o are un ALT copil in mana, indiferent de faptul ca el a ignorat-o luni la rand. In rest, niciuna.
In egatura cu relatiile intre frati, in sfarsit am intrat si noi in normalitate . Adik la ce iubiere era intre ei deja imi puneam problema ca nu suntem in parametri dupa Dolto, adica lipsea gelozia lui Che. Ei, ieri i-a carpit lui Anna o palma peste burtica, in contextul in care nu avea el mai multa atentie decat ea (noi seara stam toti 4 in camera copiilor si avem diverse activitati). L-am intrabat de ce o bate si a raspuns, "nu o mai iubesc" . Asaaaa, bun, l-am lasat putin, dupa care, am luat-o pe Anna si mam ridicat si i-am zis "O dam pe BB Anna altcuiva? Daca tu nu o mai iubesti?". mamaa ce s-a speriat ca ramane fara ea, s-a schimbat brusc si iar a inceput dragaleala...deh asta pana la urmatoarea criza.
tania-z spune:
vad ca sunt singura pe aici, asa ca imi fac norma pe o saptamana
Emotia mea cea mare v-o impartasesc si voua: Luni mergem la gradinita!
Deja am inceput pregatirea psihologica, Che zice "Nu la cresa, ca acolo striga la mine: Gura!". Deci insistam pe "gradinita diferit de cresa". Din pregatire mai fac parte invatarea de cuvinte in germana. Acum zice "danke", "bitte" si numara pana la 10. Cel mai haios e cum ii spune lui 5, adik "piump" . Duminica ii voi face bagajelul, iar incep pentru mine stresurile de inceput. Noroc ca va am pe voi pe aici.
Mi-e dor de ALINUSH..oare ce mai face?
FELI tare faza cu raguseala generalizata!
si mi-o imaginez pe MIHAELUTZA pe schiuri pe munti elvetieni...in timp ce astept si io cu nerabdare pozele cu faimoasa rochie.
felicia74 spune:
Gata, am cedat mi-am luat concediu medical, ca laringita nu trece deloc. Aveti grija cu virusul care umbla acum, e tare pacatos, la mine s-a imbolnavit si sora-mea acum 2 saptamani, de fapt de la ea cred ca am luat toti.
Tania Doamne, asa vorbesc femeile alea cu micutii? De ce se mai angajeaza daca nu fac fata, doar pentru salariu.
Eu m-am hotarat s-o mai las pe Ilinca cu bunicii macar pana in primavara anului viitor, ca ii merge mai bine. Sa implineasca 3 ani si mai vedem. AS opta ptr o gradi particulara mai putin cunoscuta, cu copiii putini in grupa (deja am ochit una).
Madau ma bucur ca se intrevede o raza de speranta in cazul tau, trebuia sa se intample si asta. Dar, sa stii ca si furia are rostul ei Pana la urma urmeaza-ti instinctul ca tu stii cel mai bine care e situatia, sunt sigura ca vei alege varianta cea mai buna.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Bic spune:
Tania,
abia acum am bagat si eu in seama site-ul pensiunii tale. Am ramas cu gura cascata! Ce misto e! Pai gata, acum daca vin la Sibiu stiu unde sa stau. :-)De ani de zile ma gindeam ca in Romania cazarea in orase este o problema. Daca nu cunosteai pe cineva in orasul respectiv nu aveai unde sa stai. Hotelurile erau proaste si foarte scumpe.
Sa va mearga bine cu ea!
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC