Colectia de toamna-iarna 2005 (186)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Ola si de la noi!

Am amortizat ieri bunatate de vreme, am fost de doua ori cu stef afara si am mers non stop vreo 2 ore, azi am febra musculara

Joy, Alexul tau arata f bine, te plangi ca nu mananca, dar de curiozitate cate kg are? Al meu ieri avea 6,450 kg, din care ar trebui sa scadem oaresce cantitate de kk, ca nu a facut de vinerea trecuta Dr zice ca arata bine, asa ca io incerc sa nu ma mai stresez.

Azi a fost una din cele mai grele zile ale mele. Dar mi-o si fac cu mana mea. Il doare burta pe Stef de-l rupe si eu am tinut mortis sa ies cu amandoi afara. Nu va inchipuiti in ce ritm si urlete ne-am imbracat, eu am iesit uda de transpiratie afara, sper sa nu o iau de la capat cu raceala.
maria e la o noua serie de muci +tuse, pesemne ca s-a copt raceala de saptamana trecuta, care abia ii trecuse, asa ca ne distram din nou cu batista bebelusului si nurofenul.

In alta ordine de idei suntem bine. SI eu ma duc la o sedinta de relaxare la dentist, dupa amiaza.

tania, Joy, voi cam cat tineti copiii in scaunele de masina, in casa? la cei mici ma refer. Io am mustrari de constiinta ca il tin pe Stef mai toata ziua in bouncer si stiu ca nu-i bine pt el, dar mi-e f comod.

Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Decembrie

Botez Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

Salutare tuturor!
Acum ceva vreme am primit o rugaminte, sa refacem tabloul cu pitici, ca au mai crescut. Pentru ca nu ma pot ocupa decat de realizarea finala, ioana77 s-a oferit sa-mi strabga pozele. Multumim pt colaborate pischi, bianca_mo si cristina negara!
Daca mai sunt doritori, oferta este deschisa pana pe 6 martie, nu de alta, da' mamicile merita un cadou de ziua lor. Asa ca rugamintea este sa trimiteti la adresa nov_dec_2005@yahoo.com o poza de preferat bust haios cu piticul/a. Pentru ca este mult de munca, rugamintea noastra este ca poza sa fie redenumita astfel: noiembrie17_iris_sabina_martie.jpg, unde prima e data nasterii, 2 ambele nume (musai necesar) si martie luna pentru care se face panoul. Credeti ca reusim?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

buna si de la noi!
am admirat copiii frumosi ai colectiei, si va mai aratam ce mai facem si noi ma ascund si sofez si tot pe masina.
speram ca sunteti sanatosi, voiosi, si imi doresc sa fie o primavara frumoasa sa putem sa ne plimbam mult si sa treaca timpul mai usor decat cu vesnicele jocuri de interior...
sanatate multa tuturor si weekend placut!

Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

Vlad in cada, Alex la putza goala ca altfel plange...

IOANA Alex avea zilele trecute 7.150 kg. a luat usper bine de cand i-am bagat bibele.
altfel avea mai mult de 2 saptamani de cand scadea cu cate 20-30 g la cantar la 2 zile.

cu tinutu;l in scaunul de masina, stai linistita ca Alex este campion. abia acum, de vreo luna sta mai mult culcat.

LEEA io i-as putea asigura tot laptele ce-l bea pe o zi de la san, ca am lapte, doar ca io vreau sa accepte laptele praf ca sa nu ma mai mulg.

SOANSO la copilasi asa mici de 5 luni chiar o fi ok sa numaibea lapte? si ce-i dau eu 5 mese pe zi de papa??????

tipa Vlad

Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

Joy04,dar nu vrea deloc lapte praf?
eu ziceam sa incerci formule de lapte praf sa vezi care ii place!!!!!eu am incercat patru tipuri de lapte praf pana ia placut unu!
daca te mulgi oricum iti v-a scadea lapticul si tot la formula ve-i ajunge.pana la 3 ani stiu eu ca tb sa aiba doua mese de lapte(din si seara)
pune-i cereale in lapte sa-i schimbe gustul (il face mai dulce),da-i doar la intervale mai mari de timp sa-i fie foame.

Bianca,e foarte dragut Stefan,pare un copil sfios ,cuminte.

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

buna seara,
am vazut poze cu copii frumosi, daria este o serioasa (la mimica nu la vocabular:), fratii joy arata superb, fetele ripley asemenea, anna imi pare ca seamana cu tati nu cu mami, cum ziceti voi.

nichita a inceput sa rupa si el ceva-ceva cu limbajul, din ce in ce mai bine, alatura cate 2 cuvinte, foarte greu, e drept, dar alatura deja.
a invatat sa spuna mai tare, mai incet, mai inainte, mai rece etc si le foloseste adecvat ceea ce ma bucura.

este foarte pedant referitor la infatisare (pentru mine nu e o surpriza, astrograma reflecta asta oricum): nu suporta mancare pe buze, in coltul gurii, mai nou nici pe haine unde inainte nu-l deranja, nu suporta sa-l stranga ceva, nu suporta sa i se ridice pantalonii si nici sa-i cada de pe el. de 10 ori pe ora ne spune, ne-a innebunit si pe mine si pe educatoare. isi intrerupe incontinuu jocul ca sa vina sa ii dam pantalonii mai in jos daca s-au luat putin pe genunchi cat s-a tarat pe jos sau sa-i ridicam din talie daca s-au lasat putin. nu suporta sa-i stea maneca mai sus sau mai jos decat trebuie, n-ati vazut asa ceva, isi aranjeaza singur bluza la umeri, daca s-a incretit putin, fiind peste body! asta pana si-o gasi un costum cand o fi cazul, cred ca o sa innebuneasca croitorii.... si e din ce in ce mai pedant! de la zi la zi. parca saptamana trecuta nu era asa rau, azi, in ultima ora, mi-a zis de "n" ori "patonii!" - sa-i asez pantalonii ca s-au ridicat pe genunchi.

roxi, atentie ca impulsurile din copilarie se nu se pastreze. baietelul prietenei mele obisnuia sa faca asa cu jucariile-animale si prima si singura bataie de la ta-su si-a luat-o cand a schingiuit pe bune broasca testoasa vie, nu de jucarie, a familiei (a intepat-o in labe, a strans-o cu usa etc. si taica-sau l-a batut sa vada despre ce e vorba cu durerea fizica). n-a mai schingiuit de atunci nimic, dar nu iubeste animalele.

mai este vreun copilas de 2 ani si ceva, in afara de nichita, fara canini inca?

de ce va grabiti voi cu cacao si gume de mestecat de-acum? in loc sa ziceti merci ca inca ii mai puteti alimenta doar cu ce vreti voi si puteti elimina E-urile si alte porcarii. mie imi e greu sa renunt la varsta asta la cacao si stiu ca nu ma ajuta cu nimic, decat ca implicit beau si niste lapte, dar cacaoa agita, nu linisteste. plus ca alimenteaza alergii deja instalate, dupa cum zice dr.
cand isi vor cumpara singuri cipsi, mizerii, cafele, cico-uri si prajituri si gume n-o sa mai stiti ce sa faceti sa le scoateti din alimentatie, macar acum nu e cazul inca sa-si cumpere singuri nimic.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

mai Anda ce bine le zici.fi-miu a renuntat singur la cioco. nu mai cere, si uneori il intreb daca vrea si spune"nu". cacao contine si cofeina, nu?

a venit socrella sa stea cu zuzu ca miine facem parastas lu mamaie de un an.
Joy am vazut si eu baietii. o sa fure multe sarutari cu buzele alea

Madau
nu ne dai detalii?

pe 7 martie se face petrecere la firma, tre sa-mi iau o tinuta de zi dar mai de fitze.si pantofi.sa vezi cum ma duc cu costumul de la botezul lui David.

ma gandeam sa pun la panou poza cu tichie de party, dar asa o sa puna toata lumea nu?ma duc sa selectez ceva.numa ca nu stiu sa denumesc pozele. merge aceeasi poveste ca in DC?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amyarabella spune:

Salut ma inscriu si eu ,mai bine mai tarziu decat niciodata vb aceea.

Am un baietel Stefan nascut pe 15.12.2005 ora 11:35 ,sa imi spuna cineva daca se poate ce alte date mai trebuie sa adaug .

Va pupacim dulce dulce !!!

http://s265.photobucket.com/albums/ii222/amyarabella/?action=view¤t=f01ccec2.pbw

Mami Amy & bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Amy , bine ai venit in

Felicia , cum te simti ce-ti face gatul? multa sanatate

Ina , ai pus extensiile vreau sa te vad cu parul lung Cum e la voi, mai aveti zapada?

Pumba , pe unde umblati voi? Sper ca sunteti bine

Helep , tu ce faci cum i-ti este? Mai intra sa ne spui de voi, poate pui si poze cu Maia zulufata.

CristinaH , pai asa scurt ma? Nu ne mai spui si noua nimic de Iris si de Andrei?

Miri , dragut din partea lor ca dau o petrecere de 8 martie. Distractie placuta!

www.dropshots.com/catalinairina#albums/Ianuarie%202008" target="_blank">Poze ianuarie

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

amyarabella, bun venit in colectie!

ma surprind "vorbaretele" ;flavi zice destule, dar mai are pana face progrese notabile;ii place "shrek", il vad de cateva ori pe zi;acum muceste;plange din te miri ce, daca se loveste putin; se cam alinte

am vazut poze cu bebelusii vostri, mai mari si mai mici,sunt superbi! le-am admirat costumatia moderna.

Mergi la inceput