Colectia de toamna-iarna 2005 (186)
Raspunsuri - Pagina 11
Gandacel spune:
Hello. Dat fiind ca am culcat copiii si imi era foame, am zis sa mananc in fata computerului...
Si ca sa va linistesc putin, sa intelegeti de ce imi zice Camelia ca sunt o persoana echilibrata (multumesc din suflet, mi-ai facut tare bine cu mesajul tau de atunci), sa va zic asa: dragele mele care va tot stresati cu mancarea si greutatea copiilor, eu sunt mamica fericita a doi copii superbi, care au tot ce le trebuie, falcute, pulpite etc. si care au urmatoarele dimensiuni, in ordinea venirii pe lume: Bogdan 88,5 cm si 13,5 kg, Stefania 71 cm si 8,300 kg!!! Linistiti-va, zau asa, ca fiecare copil are ritmul lui de crestere, totul este sa fie sanatosi cu totii si fericiti! Bogdan avea in urma cu vreo luna 13,9 kg si a scazut nu stiu de ce, dar credeti ca m-am intrebat ori ca imi pasa? Eu personal ma cantaresc din An in Pasti, cand ori mi se pare ca pica hainele de pe mine, ori nu ma incap! Si asta se intampla rar...
Apoi am mai vrut sa va scriu la ora asta pentru ca vad ca in afara de mine nu o sa mai apara nimeni in Cismigiu sa se vada cu Bic maine la 10. Si daca este asa, vreau sa stiu, Bic, daca mai vii maine, pentru ca eu voi fi singura cu copiii acasa si nu vreau sa ma inham la un drum nasol cu taxiul degeaba! Ne vedem? In Cismigiu sau la mine?
Va pupic si va urez NOAPTE BUNA!
helep spune:
Salutam colectia
Cata .
Suntem mai bine oarecum. Dupa cum ziceam acum vreo saptamana, eu am inceout scoala (care mi se pare un calvar pt neuronul meu batran si obosit) unde am program groaznic de incarcat, am de studiat si pregatit teme zilnic. Lucru care mie nu-mi place, fiind obisnuita cu sistemul sesiunilor din Ro, cand o lalaiam o bucata si pe urma luam foc vreo 2-3 saptamani. Plus nici nu ma dau in vant dupa sistemele lor 'gen grila' si urasc si prezentarile in plen[ xx(].
Cu sanatatea nu stsm prea bine, dar asta-i viata...Momentan si Maia are putintica febra si nu prea e in apele ei. Deocamdata nu stim din ce motiv, alte simtome neavand.
In rest, tot indragostita iremedial sunt de Maia. Stiti voi sentimentul .E o dulce si o sfatoasa. Imi place ca are raspunsuri la absolut orice si a inceput sa judece si sa faca legaturi. Discutie cu maica-mea:
- Unde ai fost Maia?
- La biserica... Acasa la DD(definitie inventata de mine la intrebarea ce-i biserica).
- Si cine mai era din cunoscuti?
- Danut (care nu era, dar il mai intalnea la biserica) si popa (la care eu preotul, Maia. Si stii unde-i biserica (o intreaba pe maica-mea)?
- Departe Maia.
- Da Erica, e departe fiindca nu se vede.
Am vazut toate pozele, care mi-au incantat deosebit de placut privirea mea impainjenita de la atata studiu.
Anda - pot a indrazni a te ruga sa vezi ce zic astrele despre mandra mea (Maia, Nov 3,2005, ora 11:08 AM, Windsor, Canada). Asta numai daca ai timp, chef si placere .
Si sa-ti raspund la ointrebare de acum vreo saptamana, m-am inscris la cursurile de CIMA(Chartered Institute of Management Accountants - nu stiu echivalentul meseriei in ro).
Pupam colectia si o sa revin si cu ceva poze noi.
Ina869 spune:
Am o situatie pe care nu stiu cum s-o rezolv, poate ma ajutati voi, va rog:
Sint prietena cu un cuplu de aproape 20 de ani. Ea imi este ca o sora mai mare – dat fiind diferenta de varsta dintre noi - si ne intelegem perfect, am fost alaturi una de cealalta in mai toate momentele importante ale vietii. Are un baiat din prima casatorie, baiat pe care al doilea sot l-a infiat, si i-a fost tata de pe la 4 ani. El este un tip ursuz din fire, tacut, linistit, foarte calculat. Ea, foarte sociabila, generoasa, inima larga, o tipa de viata, deci total opusi. Au o casnicie de aproape 22 de ani si ii admir foarte mult, sint un exemplu de familie unita. Parintii ei – care locuiesc aici – sint ca si bunicii mei, am avut o strinsa legatura cu ei in tara , cit si acum, ma considera fata lor mai mica. Va dau aceste detalii ca sa intelegeti cit de importanti sint in viata mea.
Despre sotul prietenei mele, ce sa va spun, l-am acceptat fiindca este vorba despre prietena mea si respect deciziile ei, si , desi sint total diferiti , am fost intotdeauna cu inima impacata ca s-au inteles bine si este fericita alaturi de el, asta era cel mai important.
Dat fiind relatiile strinse de prietenie dintre noi, ne intilnim destul de des, mai ales ca sintem – oarecum- si rude prin alianta (fiul lor este nasul lui Rachie )si am avut de citeva ori ocazia sa observ ca sotul prietenei mele o respinge pe Rachie, este dur si aspru ( ma rog, asa este felul lui de-a fi, dar totusi, aveam pretentia ca un om la 50 de ani sa se comporte altfel cu un copil mic).
Am fost de curind in vizita la ei, Rachie s-a tot dat pe langa el sa-i atraga atentia, el a avut o tentativa fortata de-a o baga in seama si atunci Rachie a vrut sa-i atraga altfel atentia; a inceput sa se joace cu catelul lor ( un caniche la care noi toti tinem tare mult si care este considerat copilul mai mic al familiei, desi “copilul “ are 15 ani ) , sa-l intarate, catelul a inceput sa-si arate coltii, Rachie s-a speriat si i-a dat un picior. Sotul prietenei mele a imbrancit-o tare si i-a vorbit raspicat “pleaca de aici!” incident care a fost vazut numai de mine. In momentul acela am vrut sa-i fac guler o vaza, va spun sincer. Rachie a lasat gurita in jos si a avut tentativa de-a incepe sa planga, era chiar mirata de reactia lui, nu stia cu ce-a gresit. Am sarit ca un arc linga ea, am luat-o in brate si am mustrat-o duios “ nu mami, nu dai in el, ca este mic si-l doare” si asa am reusit sa-i distrag atentia.
Vreau sa mai spun ca fetei mele ii este frica de acest barbat, deja o cunosc si stiu exact ce/cum simte vizavi de orice/oricine.
I-am povestit aseara lui George la telefon si el mi-a spus” ina, cum rachie este copilul tau, asa si cainele este pentru el si trebuie sa intelegi!” pai inteleg asta, insa cu alte ocazii, cind au fost in vizita la noi, cainele nu era cu ei, deci ce explicatie mai are?
Si de aici incepe si problema mea; avand in vedere ca nu este prima data cind imi bruscheaza copilul, eu una, nu mai pot sa-l vad, mi se face greata cand ii rostesc numele. I-am pomenit de citeva ori - mai voalat - prietenei mele ca am impresia ca lui barba-su nu-i place de fiica-mea ( de fapt, lui nu-i place nici un copil, asa cred!) si ea a respins total ideea. Si nu-i mai pot pomeni "mai serios " de data aceasta fiindca pentru ea , el este “soarele si luna” si nici nu cred ca s-ar schimba ceva in comportamentul lui, si in plus, tin atit de mult la ea incit nu as pune-o niciodata in situatia dificila de-a alege intre barbatul ei si prietenia noastra.
Sa-i evit, nu prea am cum, daca nu sun o seara ma suna ea, nelinistita, sa vada ce se intimpla, deci este exclus sa ma “dau la fund” asa cum as face in alte cazuri, cind ceva nu-mi convine.
Sint tare mahnita pe situatia in sine fiindca, daca vreau s-o vad pe ea si pe-ai ei, trebuie sa accept sa-l vad si pe el.
Ce-i de facut?
va pup.
Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)
Today is a wonderful day; I choose to make it so.
helep spune:
Ina - pt ca tot am fost pe faza am sa-ti spun pe scurt parerea mea la situatia creata.
In primul rand vreau sa-ti amintesc ca prietenia e un lucru de mare pret si mai ales aici pe meleaguri straine (stii tu ce vreau sa-ti spun), iar in al doilea rand sa nu uiti ca cel mai destept cedeaza primul. Eu as respecta si as incerca sa pastrez prietenia cu ea, implicit cu 'el', careia insa i-as purta o ura vesnica pt ceea ce a indraznit sa faca. Si in continuare, in prezenta lor, incearca tu sau sotul tau sa fiti 'garzile de corp' ale lui Rachi, si sa-i luati apararea in cazuri in care ea nu stie cum(exact cum ai procedat) cu mentiunea pt 'el' cum ca va ocupati voi sa-i explicati copilului ce si cum si ca ea se sperie de reactiile lui dure bla-bla-bla. Totul pe un ton calm si hotarat si daca are putin de creier in cap,o sa inteleaga.
pumba spune:
ina- imi pare tare rau de situatia neplacuta.
cunosc o persoana(cam de aceesi varsta cu implicatu) care comunica mai bine cu animalele decat cu copii.nu o fac din rautate ,ci pur si simplu asa sunt ele.mai ales daca spui ca e ursuz,tacut si linistit din fire.nu are nimic cu Rachel ,aceste pers nu stiu sa se manifeste fata de copii,nu stiu cum sa le vorbeasca.catelu e copilu lui,il vede altfel decat il vezi tu,da il iubesti ,dar pt tine e tot un catel.poate a vrut asa in mod brutal sa o apere pe Rachel, mai ales daca spui ,catelu era iritat si si-a aratat coltii.pupici pt Rachel.ignora-l.
catutza- multumim de intrebare.suntem bine,eu ocupata pana peste cap cu activitati extrascolare,zile de nastere,curatenie...etc,
vazut ,admirat poze ,suunt super- cei mai frumoasi copii de pe DC.
Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)
dordia2000 spune:
Buna seara colectie!!!
Revin si eu dupa o alta saptamana de spitalizare...saptamana in care miercuri am facut un cerclaj care a reusit si acum totul e ok. Suntem acasa iar vinerea viitoare mergem la control. Dr mi-a zis ca pot chiar sa ies sa ma plimb pe afara o jumatate de ora si...chiar se gandeste daca sa ma lase sa ma intorc la servici. Sincer...m-as intoarce dar...e cam mult stres si nu stiu daca mi-ar face bine. Asa ca probabil voi intra in prenatal de la 1 Martie. Mai vedem pana atunci....
O sa trimit si eu poza pt panou...dar...abia zilele urmatoare descarc cele cateva poze facute in ultimul timp.
Madau ma bucur ca esti un pic mai bine...si ai grija de Mirunici si poate ne vedem candva....
Ina si eu sunt de parere ca cel mai bine e sa-i ignorati prezenta de dragul prieteniei voastre dar sa ai grija de Rachel cand este prin preajma lui.
Acum va poop si mai revin maine!
Noapte Buna!
Diana 29+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Bic spune:
Eu si cu Smaranda vom fi miine la 10 in Cismigiu.
Gandacel, daca ai nr. de mobil afisat in agenda comuna ma grabesc sa-ti trimit si un mesaj, pe care sper sa-l gasesti miine dim., sa nu te trezeasca la ora asta.
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC
madau spune:
Noi am avut o noapte de cosmar, Miruna a facut brusc 39 febra, abia mai respira, i-am bagat supozitor si in jumatate de ora avea 40, se uita in tavan si zicea soptit intr-una "mama", "tati"...nu va spun cum tremuram si ma gandeam ce sa fac...daca pateste ceva, eu sunt singura cu ea, ce ma fac? Am vrut sa plecam la spital dar mi-a fost teama s-o scot afara sa nu-i fac mai rau. Acum de dimineata are 39.3...nici nu vreau sa ma gandesc la urmatoarea noapte.
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Morgano spune:
Mada, trebuia sa chemi salvarea, eu asa as fi facut, si dc era tati acasa si daca nu.
Mergi cu ea la urgenta, e fte mare febra pt dimineata!
Multa sanatate si putere.
Dordia! Sanatate si tie si relaxeaza-te, ai grija de tine si de puiul mic si totul va fi bine!
Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)