***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (52)
Raspunsuri - Pagina 4
Irinusha spune:
Salutare mamici de capsunici! Pupici pe capsunele/capsuneli!
Ne mai tineti minte?
Am zis sa ma mai bag putin in seama pana nu ne uitati de tot... ca explicatie: mi-am propus sa nu mai intru asa des pe DC (nu-mi prea iese), cand o fac intru fuga la grupa celui mare ... cu voi nu pot tine pasul deloc, scrieti prea mult si nu ma simt deloc bine sa ma bag in seama fara sa raspund mamicilor ... asa ca n-am mai intrat deloc. O sa incerc sa recupar!
Scurt despre noi:
-suntem amandoua mucioase (gradi ne-a capiat pe toti ... cel mare are streptococul A, stam pe penicilina 10 zile, valeu ... sunt fericita ca am facut doar muci)
-papam destul de bine ... nu papa mult, dar nu-i pretentioasa. cand nu-i place papa sa-si astampare foamea, dupa care nu mai deschide gura
-dormim bine
-se intoarce pe toate partile, dar numai daca trebe, nu de placerea de a se intoarce ... restul sta lata :D
-sta bine in fundulet, dar trebuie pusa, nu se aseaza singura
-nu da semne sa o ia din loc .... poate sarim faza asta :)
-sta in picioare, cand poate se ridica singurica
-e o dulcica :))
-vorbeste, canta ... e moarta dupa frate-su
cine vrea s-o vada gaseste poze la www.amelie.watch-in.eu/amelie
Va pupam dulce, copii sanatosi si mamici fericite!
Doamne ajut-o pe Sosonica!
Mamica de Cristian (3 Mai 2004) & Amélie (26 Iunie 2007)
* * *
La omu' sarac nici "floricelele" nu trag ...
Sa-i ajutam sa se faca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut
cristalina spune:
Buna seara mamici de capsunici!
Kay, suntem alaturi de tine, Doamne Ajuta!
Liviana, tare frumoase siglele, imi place mult a doua varianta...:)
La multi ani corap si ancamari
O seara frumoasa tuturor!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
ancamari spune:
Multumesc tuturor prntru urari! primite aici, pe PM si personal.
Ne-au prins foarte bine de dimineata pentru ca Petit i-a facut lui mami un cadou minunat: s-a ridicat singurel in picioruse! Tinandu-se de barele de lemn ale patutului, dar destul de rapid. Si a tras si o chiuiala de fericit ce era. Azi are 8 luni si 3 sapt, dar eu nu m-am ingrijorat pana acum. Trebuia?
Corap - La Multi Ani! Multa fericre si implinire!
Liviana - si eu vreau tricou! Ma uit si eu la propunerile tale si revin, iti multumesc pt efort! Chiar nu stiu cum le poti face pe toate, te invidiez! Si pentru maturitate te invidiez!
Mica - vino inapoi!
La Multe Lunisoare sarbatoritolor zilei: Teodor de Bogalina, Cosmin Cristian de Piticasigogosica, Octavian Andrei de Yoyoyo!
Kay - cum sunteti? Sunt ingrijorata ca nu ai scris dupa terminarea interventiei dar am credinta ca totul este si va fi bine pt voi!
Pepsi - multumesc ca ai sris despre intarcare! Pe mine ma intereseaza foarte mult acest subiect! Stai linistita ca nu am nici o sansa sa slabesc brusc, nici nu am intentia pana in luna mai (dupa intarcare), dar trebuie sa fac un pic de ordine in dulapuri, sa fac cadou ciocolata din dotare! Recunosc ca exgerez, mai ales cand sunt obosita si stresata, la mine deja e dependenta.
Ella - sanatate Bobytului!
Mai aveam de scris, am cam uitat de dimineata de cand am citit. Cu mentiunea ca voi incerca sa scriu asa, mai light", ca sa nu se supere nimeni; eu nu am avut niciodata intentia sa ranesc sau sa jignesc pe cineva, imi pare rau daca s-a intamplat din neatentie, dar va asigur ca intentia nu a existat. Pe de alta parte e destul de greu sa ma exprim foarte cenzurat, uneori prefer sa tac, nu de alta dar ma trezesc intr-o buna zi ca pic de "nesimtita" doar pentru ca sensibilitatile si orgoliile sunt foarte mari atunci cand e vorba de mamici cu puisori atat de mici cum sunt capsuneii. Eu va pup si va imbratisez cu drag pentru toate gandurile bune, sfaturile, parerile, sprijinul pe care eu l-am gasit aici si care ma ajuta zilnic in cresterea Petitului meu, caruia am sa-i povestesc de voi. Acum nu stiu daca se va dovedi si recunoscator... dar eu si tati suntem!
Sunt in urma cu vizionatul plantatiei! poze/filmulete...
Azi doar pe DidiAlex o felicit pt puisori! Vreau si eu in concediu!
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec
teodoral spune:
LEON
TEODOR
COSMIN CRISTIAN
OCTAVIAN ANDREI
ANCAMARI :Pt. tot ceea ce ai incercat sa faci si nu ti-a iesit,pt. tot ce ai construit dar s-a naruit,pt. tot ce ai cautat in zadar si nu ai gasit,azi ai voie mai mult ca oricand sa crezi intr-o minune.Este ziua ta si numai a ta.Azi trebuie sa crezi in visele tale.E o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete,cand tot ce-a fost greu ti se pare usor.
NINUTZA, multumim ca ne-ai vizionat pozele. Da, Ari la tata rade mai tare decat la mama.De, pe mama o vede toata ziua.
De unde stii ca suntem pe stabebe? Sunteti si voi? La ce pozitie?
IOANA13, multumesc ca ai zis ca Ari seamana cu mine la zambet.Sunt obisnuita sa aud: "Seamana cu ta-su"
ANDRADA, trebuie sa recunosc ca pana acum nu vi-am vizualizat pozele, iar cand am vazut filmuletele am crezut ca e o fetita la ce pletos e:-))Ce mai, e minunat.
CARSTEA, mie imi place poza sauvage.Pare atat de serios...
DOXINU, felicitari pentru papa.Si la mai mare.
CORAP, bravooo, un pas singura.E mare fata ta.
IRINUSHA, faina poza calare pe tat.
Teodora mami deAriana Elena21 mai 2007
nasterea unui inger
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5204164" target="_blank">ONETRUEMEDIASHOW
kid spune:
Tot dau refresh aici si la celalalt subiect, sperand sa citesc ceva vesti bune... stie cineva ceva despre Sonia?
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
Poze Vladut
Filme Vladut
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
arcadia spune:
Si eu repede pana nu se face 12
Ancamari
Corap
Sa fiti fericite, iubite, sanatoase si sa va bucurati de puii vostri!
Corap, felicitari pentru primul pas! Sa urmeze cat mai multi
liviana, votez sigla cu ratusca, e superba
Cosmin de piticasigogosica
andrada, e grozav Antonio dansand! Si ce freza are el milostiveste-te si mai arata-ne poze si filmulete
Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)
Poze bebe
fain
doxinu spune:
Am mai pus si noi pozici noi in albumul de 8 luni!Cine vrea sa ne vada incepand deAICI
Ioana mamy de Stefan Bogdan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
kay spune:
Sonia a faciut ce-a facut si dimineata a tusit de 3 ori de i0a speriat pe toti, au venit si chirurgul si anestezistul (niste namile de oameni) si au sucit-o, au rasucit-o, au ascultat plamanii, au susotit ceva in germana si au zis ca nu fac op. ca tuseste si daca o apuca in timpul op scoate tubu si moare... asa ca i-au scos perfuzia si a bagat fata 170 ml de lapte. asteptam, sa vedem cum evolueaza. ei au reprogamat-o pt miercuri, da eu una nu cred sa-si revina cu plamanii... are un inceput de bronsiolita, sau ceva raceala, ca dupa cateterism mi-au tinut-o dezbracata la 16 grade. si pe mine nu ma lasau sa intru la ea, o tinea dezbracata ca sa vada cand face apnee... si normla ca a racit ! nu mai zic ca e o mamica in camera care e racita si tuseste si ii curge nasu si nu poarta masca... si a mai racit inca o fetita din camera noastra... da macar S n-are febra.
eu am iesit cu parintii Nataliei la colt sa mancam ceva cald, ca m-am saturat de sandwish-uri.
ah, nu v-am zis ce am facut la controlul meu cardiologic : am primit pastile !!! deci suntem 2 cardiopate ! mi-a dat 200 de pastile, una pe zi. un beta-blocant, ceva. ca sunt tahicardica si hipertensiva. si am mers cu S la parter, unde m-au cautat aia, si radea grasa... na ca nu mai e ea pe pat, ci mama ! si nu mai zic mititica zice da-da, ya. eu ii zic "da mama " si ea ya,ya ! daca nu mi-o zice ea in germana mama". cred ca mutter se scrie, n-am nici cea mai vaga idee... da si inca sunt toti inceredibil de uimiti cat de vesela e. ii baga iv line si ea se mataie si pe urma cu gura la urechi. azi am iesit din salon pana la bucatarie sa scot bibe de la steriliat, si pana m-am intors era intepata si radea si se juca. ii face zilnic injectie cu anticoagulant, ca sa i se mai fluidifice sangele, ca era supa-crema. eu fac haz de necaz, ca altfel o iau razna. radeam cu dr, ca deja devenim intimi ! stie ca daca imi zice ceva, tb sa aiba cel putin 10 raspunsuri pregatite, ca eu sigur am intrebari ! pacat ca a plecat in vacanta, chiar eram linistita cand era el acolo. inspira incredere.
va pup si ma duc sa fac un dus, ca maine la 7 sa fiu acolo. ca azi am fost la 7 juma, si grasa era in carucior, o plimba asistenta prin sectie. si era si deja satula ! sa vedeti ce trag eu cu shimbarea de fus orar la intoarcere !
Alyna, ti-am zis ca nu te obosesti ca nu citesc. deci n-am citit ! si te-ai agitat degeaba !
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
AlexAlice spune:
La multi ani sarbatoritilor capsunei si capsunele si mamicilor Ancamari si Corap!
Pepsi, raspund si eu cu intarziere la apel. Multumesc ca te-ai gandit la noi.
Multumim si fetelor care ne-au facut urari la implinirea a 8 luni vinerea trecuta. Va pupam!
Scriu si eu cate ceva despre Alice. Am obtinut si noi certificatul de nastere romanesc dupa 3 luni de asteptare, avem si pasaport asa ca de o saptamana suntem in Germania din nou.
Alice are la 8 luni 8700g si 70 cm. A si racit pentru prima data, poate dupa calatoria cu avionul, apoi cu masina, schimbarea de mediu. Pentru prima data e racita. A facut si febra dupa vaccinul de vineri si i-am pus supozitor cu paracetamol, a scazut temperatura repede. Acum e bine, doar mucisorii o supara... si mama ei care se infiinteaza cu pompita la vanatoare de muci.
Cam asta e pe scurt. Ar mai fi multe de zis dar astept vesti despre Sonia... inca nu a scris nimic Oana...
Multa sanatate tuturor!
Alex, mama lui Alice (15 iunie 2007)
http://www.totsites.com/tot/alice_frumusica