***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (52)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlexAlice spune:

Pana am trimis eu mesajul, ai scris si tu Oana... sanatate multa, sa ii treaca mucisorii Soniutei pana miercuri!

Eu as veni pana la München, fac vreo 3 ore jumate cu trenul dar nu o pot lua pe Alice cu mine ca e mucioasa si nici nu am cu cine sa o las aici...

Te imbratisez

Alex, mama lui Alice (15 iunie 2007)
http://www.totsites.com/tot/alice_frumusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninutza spune:

Ramona7, pentru RAZVAN

Pozici de februarie
Pozici de ianuarie
Filmuletze

Miruna Maria, 5 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninutza spune:

TEODORA, noi nu suntem pe starbebe, dar este nepotelul meu, Robert J9.

Pozici de februarie
Pozici de ianuarie
Filmuletze

Miruna Maria, 5 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Neata'

Am aruncat un ochi pe la capsunei si va marturisesc ca SUNT TARE SCUMPI!!!!!!!!!
Cred ca din cauza sezonului...de capsunici?!!!
Unul mai frumos ca altul!!
Totusi tre sa-l remarc pe Antonio care e super tare cu dansul lui,mortal,de freza lui si bentita nu mai zic
Andrada nu stiu nici eu cum am facut dar ma bucur!
Ar trebui sa pun si eu poze recente si filmulete,dar niciodata nu ma timp...
Liviana unde vad si eu tricourile?Ar fi interesanta si varianta fata -spate ,cat costa?Eu ma inscriu la tine,adica sa le faci tu.Si ce marime s-a convenit?
Kay multa forta sa treci peste toate!!! pentru cea mai dulce si delicata capsunica.
Multumim fetelor pentru urari

Pupam toate mamicile de capsunici cat despre capsunici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Andrada, taaaaaaaaaare de tot Antonio!! si noi avem acelasi stil de dans , dar nu ne tinem pe picioare asa bine ca voi.

Didialex, mie si salata mi s-a parut scumpa in germ (parca 1 eur capatana ??!!).Ai dreptate, varza murata la ei e ... Ai incercat sa cumperi din magazine turcesti? aia au varza ca la mama (noastra) acasa. Haioasa faza cu sticksurile ... cred ca abea te-ai abtinut sa nu strigi: " nuuuuuu, ca se ineeaca!".

Madi, da, eu am pus si rosii tocate in apa in care le-am fiert.

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

OANA tinem pumnii si ne rugam pentru SONIUTA sa fie bine sa-i treaca repede mucisorii apoi operatia sa fie bine si sa veniti acasa! pentru Soniuta!Este o luptatoare asa ca io sunt sigura ca totul v-a fi bine!

Ioana mamy de Stefan Bogdan 13.06.2007

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Salutare,,

Andrada, e un scump Antonio!

An@, m-am obisnuit cu pretzurile :)

Fetelor, da-ti o strigare dupa Elteka ca ne e un doooor de mesajele ei.

Ancamari

Chici &Alina despre ce pastile vorbitzi? codificati mesajele, da?! Ntz, ntz.

Cristinamaria as dori si io schema de nutritie recomandata. nu am ce face cu adresa. Multzam mult!

Iar ma karaie Dom'l mik.

PEPSI, acu am citit despre Nana. Saracutza.

Mergi la inceput

Fetelor ce este linistea asta aici la noi?V-ati scos puii la plimbare?Si noi ne ducem dar pe la 2 si ceva ca poate se mai incalzestre putin.
Fetelor stiti la ce ma gandeam?La sigla de pe tricou.mie imi place mai mulr a doua variantadar ce ziceti daca facem caspunica mai mica si sa fie in ciocul ratustei,iar jos sa scriem capsunele de mai-iunie?
Este doar o sugestie sa nu se supere cineva insa am inteles ca oricine isi poate da cu parerea.Ma gandeam acum cand m-am mai uitat inca o data la sigla.Doamne ce frumosi vor fi puii nostri in tricourile astea.
Sper ca fetele care s-au suparat si nu mai vor sa scrie insa doar citesc(nu au cum sa nu citeasca caci acest forum creeaza dependenta),sa revina la sentimente mai bune si sa planuim intalneala!Trebuie sa ne intalnim cu toatele ca doar puiutii nostrii se stiu din burtica!

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Fetelor intreb si eu aici ca nu stiu alte mamici.Voua v-a intrat alocatia si indemnizatia pe card luna asta?
Unde pot sa sun sa ma interesez daca e vreo problema?
Ma bazam si eu pe niste banuti si astia....offff

POZE rares(7 mai 2007)
Am 9 luni/Sunt barbat

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carstea

Fetelor intreb si eu aici ca nu stiu alte mamici.Voua v-a intrat alocatia si indemnizatia pe card luna asta?
Unde pot sa sun sa ma interesez daca e vreo problema?
Ma bazam si eu pe niste banuti si astia....offff

POZE rares(7 mai 2007)
Am 9 luni/Sunt barbat

Noua din ianuarie nu ne-a mai intrat pe cad ca s-au modificat extrasul de cont si nu mai stiu ce asa mi-a zis mie postarita.Trebuie sa duci iar la dosar extrasul de cont ca sa intre din nou pe card.Luna asta se ocupa si sotul meu si iti zic exact ce iti trebuie.Daca faci tu prima sa ne zici si noua!

minunea noastra Stefan

Mergi la inceput