***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (52)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Doxinu, adica trebuie sa vin la bucuresti in strada Hambarului?M-ai nenorocit(nu tu , astia)Ai vreun nr de tel de la ei?
eu credeam ca am scapat de drumuri cand am ales cardul

POZE rares(7 mai 2007)
Am 9 luni/Sunt barbat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

angelabv, dat fiind ca tu si Pepsi sunteti de departe, cred ca cel mai bine ar fi sa va luati de pe contul comun sigla si sa imprimati singurele tricourile. Costurile cu siguranta vor fi mai mici asa. Nu am folosit sigla DC (doar o rata oarecare) si deci nu ne trebuie acceptul adminilor.
Doxinu, inca nu stiu cat va costa tricoul imprimat normal, dar eu cred ca MAXIM 30 ron cu tot cu taxe postale. Cel mai sigur voi afla dupa ce stabilim cate vrem tricourile si deci putem da comanda. Ideea ta e buna, asteptam si in concret sa vedem cum ar arata.

ancamari, imi rup din pauza de masa si uite asa ma ocup de tricouri. Nu-i de mirare ca am slabit 6 kg, nu? Astept emailul tau cu datele.

piticasigogosica, vezi pozele pe mailul comun si detaliile scrise de mine pe prima pagina. (sorry, am tot obosit sa repet)

Andrada, te rog pui tu anuntul meu in lista ceea ce va rugasem pe prima pagina? (PS: mi-a placut mult dansul lui Antonio!)

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

A propos de alocatie pe card Nici mie nu mi-a intrat luna trecuta pe card, mi-a venit prin posta, ca am inteles ca au pierdut baza de date cei cu dosarele ...sau ma rog, ceva de genul asta. Insa acum tocmai am venit de la banca si alocatia era pe card. Asa ca mai verificati, poate va intra si voua.

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Nu am intrat de mult timp! Imi pare rau ca nu v-am mai scris!
David e baietel cuminte! A fost racit o data si nu a scapat fara antibiotic! Zice "mama", "tata", da da", "baba", "dei" si altele! Sta sprijinit in picioare si merge cu premergatorul toata casa! Inca nu are nici un dinte! Parul acum ii creste! Eu ma lupt sa dau jos kg in plus! Vad ca multe dintre voi au reusit sa dea jos multe kg! Bravo! De mancat, David papa foarte bine! Nu e mofturos! Are aproape 10kg!
AlexAlice e dulce Alice! Si sta bine cu greutatea!
Kay succes la operatie Soniei! Si tie multa rabdare si sanatate!
Carstea felicitari pentru dintisor! Cosminel e un pletos scumpel!
Andrada mare dansator mai ai acasa! Se tine bine pe picioare! Iar cu bentita e mortal!
Piticasigogosica sta bine bebe daca are 9.5 kg! Inseamna ca nu face mofturele la mancare!
Irinusha Amelie e tare dulce! Am remarcat suportul de stat in cada! Cred ca e tare practic! Unde l-ai gasit?
Ancamari frumos cadou ti-a facut stand in picioare!
Dioxinu Stefan e frumos! Onduleurile ii vin tare fain!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007

www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Am intrat sa va spun ca tocmai a venit postasul cu alocatia!
Daca stie cineva ca trebuie sa refacem dosarele....sa ne spuna si noua, pls!
Pupici la capsunici/capsunei!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4a6d3bdb13f907e3635902&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">SARBATORI

DAVID
Alyna si David (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Didinu e nimic codificat! La femina intim e o cura cu boabe de orez crude luate pe stomacul gol. Probabil ca pe langa reglrea tranzitului intestinal are un efect psihic. Se incepe in a treia zi de luna plina.
Andrada, Antoio e super! Sa mai pui poze!

Mami de Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Fetelor daca nu ma gaseste postasul acasa imi lasa o hartie in usa sa o ridic de la posta?Stie cineva?
Alyna 24 tu tot pe card o aveai?
Scuze ca va stresez...dar n-am pe cine altcineva.

POZE rares(7 mai 2007)
Am 9 luni/Sunt barbat

Mergi la inceput

Fetele, ziceti-mi si mie pls unde e tabelul Excel cu statisticile puilor nostri? Chiqui, tu stii cumva? Vreau si user/pwd please.

www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

Liviana
Tabel , ID: mai_iunie2007@yahoo.com , password- aceeasi ca la email

Mergi la inceput

merci, Angelabv!

Mergi la inceput