***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (52)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

VA ROG DECIDETI CUM SA FIE POZITIONATA SIGLA PE TRICOU:
http://www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/?page=2

Mie imi place varianta 2, cu sigla centrata.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

mie banii(alocatie si indemnizatie) mi au venit de la inceput prin posta desi in dosar am atasat si contul unde vreau sa i vireze;
daca rezolvati pb asta va rog sa scrieti aici sa stim si noi unde sa mergem;pt mine e f greu pt ca posta e prea departe de mine .

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Fetelor, cred ca problema alocatiei este doar in Bucuresti .
La noi (Petrosani)a intrat alocatia normal.
M-ati speriat pentru ca ca eu nu o scot deloc pana in iulie , dar am verificat si sunt bani pe card.

Sunt mamica
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Liviana Si mie tot varianta 2 imi place, cu sigla centrata.

carstea Daca nu esti acasa cand vine postasul, iti lasa o notificare in casuta postala. Eu am mers la posta si fara acea notificare si pe baza buletinului am luat banii.

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Poze Vladut

Filme Vladut
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Carstea - eu am primit cateva luni alocatia si indemnizatia pe card dar luna trecuta mi-a adus-o postasul, ieri a intrat iar pe card. Daca nu a intrat inca pe card. poate fi la postas in geanta sau la posta, stiu ca spre sfarsitul lunii posta le returneaza.

Multumesc mult de tot pentru toate urarile primite!

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Salutare mamici de capsunici!

Multumim ptr. aprecieri si vizionarea pozelor!
Am vazut si io ieri multe, multe poze cu bb-i frumosi ... sa vedem daca mai stiu asa putin: am vazut un dansator pletos si frumos (bentita doar era mai faina la o fetita ;)), doua craciunite una mai frumoasa decat cealalta, un rocker cu suzeta Chicco, un Stef harnicut, o fetita frumoasa de ciocolata (multa sanatate! ... Alex, iti recomand ptr. mucisori: Mucex de Braun, cea mai mica marime, de la farmacie) ... si altii ... io inca va incurc, imi cer scuze!

Liviana, fain a iesit ... o sa-mi fac si eu un body ptr. a mea, chiar de nu potr veni la intalnire...

Alynta, l-am luat de la un shop online, dar l-am vazut si la Toys'RUs ... e super bun cand le fac baie impreuna, ca nu-i mai duc grija.

O intrebare va rog: galbenusul cum il dati? Amestecat in mancare? sau asa, simplu? Intreb ca la nr.1 n-am avut succes nici cum (nici acum nu papa) si n-am habar cum si ce. Multumesc!

Kay, Doamne ajuta ptr. maine! Nu inteleg insa de ce-i da tratament de anticoagulare daca vor s-o opereze ... ai grija!

NUmai bine fetelor si multa, multa sanatate la capsunele!

Mamica de Cristian (3 Mai 2004) & Amélie (26 Iunie 2007)

* * *
La omu' sarac nici "floricelele" nu trag ...
Sa-i ajutam sa se faca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Petit_ange, multumesc mult ca te-ai uitat la fiica mea ... din pacate dintisorii sunt tot cei doi! Cei de sus se lasa asteptati!

Chiquitita, multumesc mult ca te-ai uitat la pozele noastre! Adevarul este ca toti capshuneii au fotografiisuper!!!

Andrada, Antonio e super! Ne era dor de el! Poate imi fac si eu curaj sa postez un filmulet cu Teodora!

Alyna24, Ce haine frumoase ai luat de pe LR! Sa le poarte Davidutzul sanatos! Am impresia ca si mami de David are cate ceva pe acolo, nu? Iar in folderul papa bun ... am lesinat ... ce bunatati stii tu sa faci!

Monytza, si Teodora papa in salturi ... cateva zile e bine, apoi refuza vreo 3-4 zile orice in afar de san si bibe!

Vas, cum la voi nu se taie motul? Felicitari pentru dintisor!

Carstea, felicitari pentru dintele nr 3 si pentru mersul catel! Ce mandru sta el in picioruse!!

Corap, felicitari pentru pas!!!

Ancamari, felicitari pentru ridicarea in picioruse!

Kay, sa se termine totul cu bine! Sosonica!!

Ibelciug, te rog sa nu te superi, mie imi place ideea a doua, cu ratusca langa capsuna, fara sigla DC, dar imi place mai mult prima capsuna! E mai vesela, mai rosie ... De pozitionat ... imi place pe piept, central, nu pe tot tricoul pana pe burtica, deci dimensiuni medii, nici foarte mici, nici foarte mari! Primul tricou pe care l-ai pus e frumos! In ce program ai lucrat sigla?

Irinusha, Amelie e scumpa foc!!!

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Asa creste minunea noastra ticker

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

Fetelor, ajutati ma si pe mine… la primul nostru inceput de raceala; avem multi mucisori si tuseste, mai mult in somn( se ineaca tusind); ii dau panadol 3 x 2.5 /zi, Isoprinosine (de3 ori/zi), ambroxol(8 pic /3ori/zi); tratamentul il ia de ieri dar parca nu I nici o schimbare;a ascultat o dr si a zis ca nu are nimic la plamani; a zis ca posibil pe bronsii.
Mai faceti baie la copil cand e racit?il imbracati mai gros decat de obicei?
Ati vb de un aparat cu aerosoli; pt ce e bun?cand se foloseste?
Bia nu I apatica;e vesela;

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Motanel, multumesc, pot da complimentul inapoi ... dar parca ti-am mai zis :)

M-a pus naibii sa ma uit la albumul Alynei24 (Motannel, nu mai face prostii, te rog!) si vreau si eu, te rog, reteta ptr. bomba cu portocale ... si ce-s "lady's fingers" ca arata fain ... si cum faci decorul din zahar si gelatina. Multumesc frumos! Poti sa-mi trimiti un PM cand ai timp.
Ah, si sa nu uit: matusa sotului e pediatra in Buc. si mi-a recomandat sa nu ma "prostesc" prea mult cu papa bio si deloc sare, sa-i dau si din mancarea mea gatita (ca altfel se invatat numai la borcanele), insa fara adausuri de chimicale (supe instant) si cu f. putina sare ... idem si pediatra de aici: putina sare ii trebuie organismului, numai ca nu trebuie exagerat :) Asa ca si io fac la fel, nu-ti face griji!

Si uit mereu: ne-a iesit si noua al 3-lea dintisor ... dreapta sus ... mama, ce s-a lasat asteptat!

Pupici din nou!

Mamica de Cristian (3 Mai 2004) & Amélie (26 Iunie 2007)

* * *
La omu' sarac nici "floricelele" nu trag ...
Sa-i ajutam sa se faca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Motanel, la noi in ardeal, (Cluj) nu se taie deloc motul, iar la sot (Focsani) se i-a din mot doar la baieti. Acuma stii cum e, fiecare zona cu obieciurile ei. Acum eu locuiesc in Petrosani si aici am fost la multe taieri de mot si chiar mi-a placut. AAAA am mai vazut si ceva de genul "dat la grinda" .Frumoase obiceiuri, dar uite ca daca nu am trait cu ele nu le prea aplic.
Ckristina, imi pare tare rau ca raicit.
Eu am folosit asa: Panadol, in caz de febra, sau Paracetamol supozitor, Vibrocxil picaturi pentru nasuc, si sirop Humex. Dar doar in caz de forta majora, si nu toate odata. Eu asa am facut.
De hainite eu am vazut ca recomanda un medic sa nu-i imbraci mai gros mai ales cand au febra ca mai rau le faci.
Sper din suflet sa-si revina si sa nu aveti probleme. Pupici!!

Sunt mamica
poze
13.05.2007

Mergi la inceput