***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (52)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Cristina, multa sanatate! Si a mea are guturai si facem asa: seara un sup. paracetamol (e antinflamator), picaturi Olint, ptr mucozitati Prospan (iedera), dar e bun si ambroxolul ... curatat nasucul des, multe lichide. Baie nu-i mai fac ... oricum iarna ne imbaiem doar de2x / sapt. Exista de la Penaten adaus ptr baie ptr. bb-i raciti, cu plante. Noaptea, ca sa nu se mai inece cu mucisorii, o tin pe pieptul meu, sa fie mai ridicata. Succes!

Gata, am disparut ... ati scapat! :)

Mamica de Cristian (3 Mai 2004) & Amélie (26 Iunie 2007)

* * *
La omu' sarac nici "floricelele" nu trag ...
Sa-i ajutam sa se faca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilky spune:

Buna,
Stiu ca n-am mai intrat de mult si acum o fac cu emotie in suflet pentru ca mi-a fost dor de voi.:).Daca se poate sa revin,daca ma mai primiti mai bine spus, o fac cu draga inima:).
Va pupam dulce pe toate mamicile si capsunicile lor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tudorcatalin spune:

Draga Ckristina tocmai am citit mesajul tau . in legatura cu medicatia pe care io administrezi fetitei tale ,este cam asemamator cu ce a luat si capsunelul meu. Schimbari nu o sa vezi asa de curand pt k este o boala de lunga durata. poate dura si 3 sau 4 saptamani. Noi ne-am tratat prima data la spital cand am avut bronsolita,i-au administrat in spital antibiotic la 12 ore, aerosoli, si aspiratie cu aspirator.(un fel de batista bebelusului dar mai profesionala ).Am iesit din spital dupa 1 saptamana si pana s-a facut bine a mai durat inca 2 sau 3 saptamani. in leg cu ceea ce vrei sa cumperi .. aparat aerosol, etc, nu stiu ce sa-ti spun pt k noi nu am cumparat asa ceva , dupa cum spuneam ne-am tratat in spital prima data, iar acum tocmai ne-a trecut o bronsita ... oricum mergi la medicul tau (copilului) si o sa-ti explice cum se foloseste, cand, etc.
Toate cele bune, si insanatosire grabnica..

in legatura cu varianta tricololui , noi suntem pt varianta nr 2..

http://community.webshots.com/user/tudorcatalin

Mergi la inceput

ckristina,am uitat sa-ti zic, nu prea e bine sa-i faci baie, mai bine il stergi peste tot cu servetele umede.

scuze , am vrut sa zic tricoul, varianta nr.2, (tocmai imi lusem un cap in gura de la capsunel)

magda, mama lui tudor catalin(17.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Lilky Ce mult ma bucur ca ai revenit pe plantatie!
Abia astept sa citesc vesti noi despre voi! Ce face Diana? Ne arati cateva poze?

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Poze Vladut

Filme Vladut
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Lilky - Bine ai revenit! Eu mereu ma uit pe strada sa te recunosc! Cand ies prin vecinatate, bineinteles.

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec

Mergi la inceput

buna fetelor. tocmai am vizionat pagina " mamicile de capsunici gatesc" voiam sa va intreb daca stiti vre-o reteta de mancare picanta????... poate ma ajutati si pe mine cu vre-o reteta ungureasca sau turceasca.
nu de alta dar ma inebunit sotul meu cu mancarurile lui picante. adevarul e ca atunci cand mananca picant e cel mai fericit,ca sa nu mai pun la socoteala ca ma tine si pe mine cam 35 de minute in pat(cine stie poate mai facem un capsunel. multumesc fetelor
magda mama lui tudorcatalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

kay, sanatate soniei sa o poata opera, iar tu ai grija de tine si gindeste cit de pozitiv poti, pup inimioara

corap, la multi ani, cu scuzele de rigoare ca ieri am citit dar n-am avut timp sa scriu, sanatate multa sa ai si sa fii fericita, am ris la ce povestesti de pitici

liviana, mie imi place ca si sigla varianta a doua cea cu capsuna naturala si cu rata, iar pe tricou tot a doua varianta(dar il imprim eu asa cum ai spus) in schimb am o problema nu pot da jos de pe mailul comun nimic......nu stiu de ce si nimeni se pare nu m-a ajutat cu intrebarea mea(in afara de ramona, merci) dar problema tot e, imi poti da tu mie un mail cu ce ai trimis pe mailul comun, adica poza finala aia cu capsunel si cu capsuna naturala si rata, merci mult(sgflavia@gmail.com) eu am pus pe prima pagina anuntul tau cu tricoul nu andrada. aici sint swimersi peste tot locul, au si firma pampers si huggies, eu la dominic numa huggies aveam, am fost f multumita dar daca mergi des revine destul de scump, aici la magazinele de sport sint slipuri speciale ptr astia mici, am luat unul ptr david 15$canadieni, si nu trece nici pipi nici caca, dar cum ei sint mari nu mai fac caca asa des, si iese mai ieftin cu astia, dar de swimersi am fost f multumita, sint tare practici

andrada, am ris de numa cind am vazut filmuletele(am reusit pina la urma) ma bucur ca ai revenit, si-mi pare rau inca o data ca am participat la absenta ta, chestia cu filozoful si cu tacearea din nou valabila

carstea, am vazut barbatelul, un scump, mi-au placut comentariile

elteka, am primit toate cartile in stare super buna, sint tare multumita, am platit ff putin asa pe ele, voi mai comanda

an, ce sa-i faci defect profesional, nitratii nu "se duc" la fiert, asta este

irinusha, imi era dor de tine si am citit dincolo, sanatate la copii

lavini, am vazut pozele cu micul scufundator, un superb ce mai, si rideam de sotul tau ca eu tot cu ochelari fac baie, dupa ce ca sint surda mai chioara sa fiu si coktaiul e gata

ioana, cind apare deja linia alba in gura durerile au trecut, e greu pina le sparge gingia

kid, scuze ca nu am inteles bine, chiar ma gindeam ca nu e stilul meu sa dau cu rosii, de obicei ignor ce nu-mi place. ma bucur ca ne-am inteles

didi, nota 10 mi-a placut ce ai scris. da saraca nana, am vorbit cu ea pe pm, imi pare tare rau

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

tot eu

ckristina, ptr muci apa de mare(gen salinex) si acetaminofen daca are febra. daca e numa raceala altceva aici nu se da. ii poti ridica salteaua la pat ca sa stea mai la verticala sau s=o culci in carucior cu capul mai sus dreneaza secretiile. baie poti sa-i faci linistita, e chiar buna.(cel putin asa mi-a zis pediatrul la dominic) cind avea dominic bronsiolita si tusea si hiriia, am sunat ca aici este o linie unde poti suna si vorbesti cu un cadru medical 24/24 si mi-a zis tanti aia sa merg cu puiul in fata frigiderului si sa deschid usa de la congelator si sa bag copilu citeva secunde cu fata in fata congelatorului. o credeam nebuna(pare si ciudat rau cind scriu numa, dar asa mi-a zis) si asa am facut, a fost efectul miraculos! acuma atentie nu zic sa ne culcam copii in congelator!sanatate multa

liliana bine ai revenit, cum sa nu te mai primim?!

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

carstea, printre atatea poze frumoase cu baietelul tau am vazut si o prajitura. cum se face?e greu de facut, ai timp sa o pui la "mamicile de capsunici gatesc" ? merci mult

magda, mama lui tudor catalin(17.06.2007)

Mergi la inceput