***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (52)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

din nou eu, ma gindeam ca poate pe cine intereseaza

incepind cu 15 ianuarie 2008 statele unite ale americii autorizeaza vinzarea produselor provenite din animale clonate!
http://www.danger-sante.org/nourriture-viande-cloner/

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Multumesc pt raspunsurile referitoare la alocatie.Joi vin la bucuresti sa vad daca-s la posta.
Multumim si celor ce s-au uitat la barbatelul meu desi multe dintre voi v-ati referit la poze mai vechi, asa ca va mai invit odata sa-mi vedeti baiatul drept ca bradul.
Tudorcalin , eu care sunt un antitalent culinar m-am simtit flatata ca vestita prajitura DESTEAPTA ti-a gacut cu ochiul din albumul meu.E meritul lui Pepsi ca ea mi-a facut pofta.Acum vb de funie in casa spanzuratului ca sunt la regim.
Oricum daca dai un google cu CREMESUL PUTUROSULUI vezi reteta.

POZE rares(7 mai 2007)
Am 9 luni/Sunt barbat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Salutare si de la noi!

Liviana, mie imi place mai mult prima varianta, cu capsuna mai mica...Dar ma supun majoritatii, indiferent care va fi alegerea.

Legat de alocatie, luna asta a venit mai tarziu ca de obicei, dar a venit.Am ridicat-o azi de la posta.

Am si eu o intrebare pt fetele care au cumparat in tineretea bebeilor lor bouncer sau ceva asemanator, care sa cante frumos, sa vibreze si ce-o mai face el acolo.Dati-mi si mie o idee, un nume de magazin sau site(dar care sa livreze in Romania).A nascut o prietena si vrem sa ii cumparam ceva asemanator.De la ce varsta poate sa puna bebelina acolo?Multumesc anticipat pt raspunsuri.

Lavinia si Andrei (11 iunie 2007)
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

multumesc pt raspunsuri fetelor; febra nu a facut
vas
irinusha
tudorcatalin
pepsi

lilky, bineinteles ca esti bine venita; povesteste ne despre voi

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

buna, fetelor :)
sper sa fie la voi, ca la mine-i cam nasol, ma doare locul unde-a fost maseaua de numai, dupa ce nici azi-noapte n-am dormit ca mi-a facut pitica un pui de febra (cred ca asociata cresterii dintilor) - adica nu chiar pui, ca avea 39 si chef de joaca, asa ca azi-noapte ne-am alergat prin casa, azi dimi a fost super maraita, dar a dormit de la 10 jumatela 2 jumate neintoarsa (bineinteles, exact cat am fost euplecata la dentist - ca de-aia ma invidiaza toata lumea care sta cu ei - vaaaai, ce copii cuminti, au dormit, s-au jucat - numai eu stiu cum a freaca atunci cand ramanem singuri
liviana, mie-mi place sigla centrata, dar mai mica - prima varianta parca. of course, ma supun majoritatii
pepsi, mie chiar imi place cand ma ureaza altcineva diupa ziua mea, e asa, ca o prelungire a sarbatorii.
hee, sa va zic azi pozna cu puii:
ii cant eu anei "ana lugojana" -bine, stiu doar vreo 4 versuri pe acre le tot repet si, la un moment dat, incepe adrei sa-mi zica "andrei, nu ana" bineinteles ca am cantat si varianta "andrei lugojan"
pupicei si noapte buna!

edit: lavini, eu bouncerele nu le-am luat din rom, au fost fisher price si am fost f multumita de ele, poate le importa cineva. am vazut acum cateva zile la mothercare in dorobanti ceva asemanator, da' nu m-am uitat cat costa.

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Si mie tot sigla centrata imi place!!!!!!!!!!!!!!!
Si mi se pare ca a iesit super!Ce capsunei frumosi vor fi!Abia astept intalnirea!Ce simpatici vor fi.
MULTUMIM LIVIANA PENTRU CEEA CE FACI
LA MULTE LUNICI SARBATORITILOR DE AZI

Ioana mamy de Stefan Bogdan 13.06.2007

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Pepsi se vede o dungulita subtire... dar eu nu stiu daca e dintiosru.. ca daca zici ca au trecut durerile e super, ca bb nu a plins pe motivul asta. A avut o noapte mai agitata, dar am pus-o pe seama faptului ca eram in alta casa.

Mai am o intrebare: Voi ati tras pielicica(stiti voi care) de pe putzulica baieteilor? Banuiesc ca ati lamurit problema asta, dar nu eram eu pe aici. Eu oricum am facut "treaba" asta cam din a 3-a saptamina, a inceput dr si am terminat eu la baita... in vreo 3 saptamini s-a finalizat.

Alyna24 dar ai cumparat bluzite nu gluma. Va fi un elegant DAvid! Bine ca e in Bucuresti, ca altfel aveam mare concurenta!

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

quote:
Originally posted by Ioana13

Mai am o intrebare: Voi ati tras pielicica(stiti voi care) de pe putzulica baieteilor? Banuiesc ca ati lamurit problema asta, dar nu eram eu pe aici. Eu oricum am facut "treaba" asta cam din a 3-a saptamina, a inceput dr si am terminat eu la baita... in vreo 3 saptamini s-a finalizat.

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Si noi am tras bine cred io.De fapt nimeni nu-mi explica si mie cum trebuie sa fie.Da explicatie asa ca la prosti.DACA SE OFERA CINEVA poate Sa-mi scrie si pe PM daca nu se poate exprima pe topic
Sper sa imi explice si mie o mamica "experimentata"

Ioana mamy de Stefan Bogdan 13.06.2007

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Asaaaa, acum parcurg si eu cap. 50 si sper sa nu ma ia somnul prea devreme in seara asta, sa dau gata si 51 si sa va ajung din urma. In primul rand, multumesc fetelor care au intampinat cu felicitari primul dintisor (de fapt primii dintisori ai Marei).
Kid, felicitari pt dintisor.
In ceea ce priveste kg meu pierdut, nu stiu ce se intampla ca apare-dispare, deci nu pot sa-l declar pierdut definitiv . Legat de asta, pe mine puteti sa ma treceti in ce tabel vreti, ca tot la anul si la multi ani o sa slabesc. Cred ca la vara imi iau cort pe post de costum de baie.
Cristinamaria, poate iti faci timp si-mi trimiti si mie un PM cu datele de contact ale nutritionistului.
Arcadia, programul e special dpdv al orelor a care ajung si plec in/din firma, in rest e program normal (pt firma in care lucrez e minimum minimorum ).
Ella, sper ca bobitul s-a facut bine pana acum, banuiesc ce a fost in sufletul tau.
Pai, fetelor, voi credeti ca o sa avem timp sa mancam la petrecere? PArca vad ca o sa stam numai dupa pitici.
Pepsi, si eu tot cu degetul ii dadeam mancare Marei acum vreo luna. Faza tare era ca piureul de fructe il accepta cu lingurita, numai la legume ii aplicam tratamentul asta.
Maama, am intrat si eu pe tabel sa scriu despre Mara. Mai, fetelor, pai voi ati retinut f multe. Eu, de ex, nici nu mai stiu cand i-a cazut buricul, stiu ca nu i-a cazut f repede, dar data nu o mai stiu.
Mara a inceput sa se catere si ea pe pat, azi a surprins-o mariu', dar nu se ridica prea mult ca are funduletul gras si cred ca atarna greu .
Am terminat si cap. 50, dar nicio sansa sa citesc si 51. Noapte buna!

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAlice spune:

Alynta, multumim pemtru apreciere. Alice manca bine inainte, acum de cand cu mucisorii nu mai vrea decat piure de fructe... E foarte dragutel David al tau, imi place cum scoate el limbuta ghidus si poza cu 3 perechi de picioare imi place

Cred ca au mai ramas putini capsunei fara dinti. Alice e printre ei... nici un semn pana acum.

Irinusha, multumim de apreciere si de recomandare. Eu am o pompita simpla, destul de buna dar cu greu ma lasa piticuta sa ii ating nasul. Bine ai facut ca ai scris ce ii dai tu lui Amelie. Si noi tot paracetamol dar numai cand a avut febra, a facut 39 sambata dimineata, dar i-a scazut repede. Si Olynth i-am pus cate o picatura. Prospan nu am incercat, se da pe reteta sau e homeopat? O sa caut si eu adaosul de la Penaten. Azi am vrut sa ii fac baie dar a adormit inainte sa apuc sa ii pregatesc baita. Felicitari pentru al 3lea dintisor! Mai pune link-ul la pozele piticilor tai.

Sanatate tuturor capsuneilor bolnaviori!

Alex, mama lui Alice (15 iunie 2007)
http://www.totsites.com/tot/alice_frumusica

Mergi la inceput