***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (52)
Raspunsuri - Pagina 10
kay spune:
bronsiolita, muci, fara op, multi nervi, inhalatii si iar nervi. asta e ziua mea de azi.
vedeti www.evz.ro la chestia cu special. nu e ceea ce credeam si am vb ca o sa fie. era vb de ceva mult mai virulent, sa loveasca mai tare, dar e o mare lalaiala... ma rog. nu conteaza. sa fie Sonia bine ! anunt schimbari. deocsamdata merge in jo, ca sa isi dfaca virusul de cap si pe urma isi revine !
noapte buna
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
arcadia spune:
kay, ce aventuri are Sosonica tin pumnii sa treaca raceala cat mai repede. ma bucur ca te doftoricesc si pe tine nemtii
irinusha, multumim ca ai vazut poze de rocker mic am vazut si eu toate pozele cu Amelie arata-ne si cu Cristian eu ii dau galbenusul in piureul de legume.
graviduta, ai fost haioasa cu kilul indecis
carstea, vazut poze de Rares cretulin, e un frumos. care e prenumele tau?
liviana, mie imi place tricoul de aici:
http://www.flickr.com/photos/10550092@N08/2276688907/in/set-72157603235562212/
edit: oana, deci e bronsiolita.. imi pare rau, sper sa-i treaca repede. am citit articolul, nu stiu ce sa zic..
Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)
Poze bebe
fain
Ninutza spune:
Lauraa, pentru Louisa Marie
Cristalina, oentru Ioana Adriana
Pistachio , pentru Lukas Daniel
Tamaraspt , pentru Matei Alexandru
Katiapam, pentru Giulia
Pozici de februarie
Pozici de ianuarie
Filmuletze
Miruna Maria, 5 iunie 2007
Alyna24 spune:
Carstea, pana acum primeam banii pe card!Nu stiu cum va veni pana acum dar daca se va intampla ca altor fete luna viitoare sa vine pe card....trebuie sa-mi schimb cardul, ca-mi expira!
Ioana13, .Adevarul e caand ma apuc de cumparat...nu ma mai opresc!SI...evident ca mi-am luat si eu!Ce?Nu merit?Ink mai astept 2 colete din 29 si 30.referitor la putica....eu ink i-o fac la baita.Pediatra zice ca e ok.
Motannel, n-am vrut sa va fac pofta, sincer!Scuze!
irinusha, offf...si tie ti-am facut pofta!Iti trimit retetele pe PM.Pupici pt pitici!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4a6d3bdb13f907e3635902&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">SARBATORI
DAVID
Alyna si David (22 Aprilie 2007)
tudorcatalin spune:
Lauraa, pentru Louisa Marie
Cristalina, pentru Ioana Adriana
Katiapam, pentru Giulia
magda,mama lui tudor catalin(17.06.2007)
http://community.webshots.com/user/tudorcatalin
tudorcatalin spune:
carstea,merci mult pentru raspuns
magda,mama lui tudor catalin(17.06.2007)
http://community.webshots.com/user/tudorcatalin
lavini spune:
La multi ani pt toti aniversatii de astazi!
Nu-mi raspunde si mie nimeni la intrebarea legata de bouncer/leagan, etc?
Corap, am vazut mesajul tau, stiu ca in afara sunt mai usor de procurat, dar din pacate nu am cum sa cumpar de acolo.Imi trebuie ceva din Romania.Si fiindca iti plac mesajele intarziate, zic si eu un "la multi ani", sa fii fericita, sanatoasa si sa te bucurii de puii tai!
Lavinia si Andrei (11 iunie 2007)
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin
An@ spune:
Lavini, eu am leagan de la Primii pasi. L-am primit, dar cred ca a fost 1 mil si ceva (adica ceva mai ieftin decat un boucer luat din Ro...sau cel putin asa am inteles eu la vremea respectiva, cand au luat fetele). Nu stiu cum e cu boucer, dar leaganul are 3 viteze de leganat si 3 melodii (oribile, e adevarat). Eu am pus-o in el din prima luna, dar pe o perna, ca sa stea intinsa. Si tocmai ma pregateam sa-l impachetez sa-l trimit la nepotul meu nou-nascut, cand am vazut ca poate fi adaptat (se ridica mai mult de la sol si i-am pus niste chestii ca sa stea sparatul la 90 grade) si acum se da Ana in el stand in fund. E suuuuuper incantata. asa ca noi inca il mai folosim la aproape 9 luni (mai ales ca ea nu e grasa).
mami de Ana (22 mai 2007)
corap spune:
lavini,multumesc de urari.
ti-am zis si ca am vazut la mothercare in piata dorobanti. aveau 2 modele, unul pt fetite, unul pt baietei (ma refer la culori), faceau cam aceleasi lucruri. nu stiu cat costa. erau de 0+ ani.
ma gandesc ca au si pe la magazinele on-line. la buburuza shop te-ai uitat - edit: (m-am uitat eu acum, n-au decat unul 6 luni plus)? e important sa aiba vibratii (am avut si un nevibrator si nu le-a placut niciunuia)
pupici la capsunici.
multa sanatate soniei! sa-i treaca bronsiolita repejor!
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
doxinu spune:
Laura, pentru Louisa Marie
Cristalina, pentru Ioana Adriana
Katiapam, pentru Giulia
Astazi am fost si noi la controlul de 8 luni.AVEM 69CM. SI 8900KGam crescut 1 cm si 500gr
Soniuta sa te faci repede bine!Oana iti tinem pumnii,ai sa vezi ca toul v-a fi bine.Dumnezeu o iubeste pe Sonia!
Ioana mamy de Stefan Bogdan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan