***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (52)
Raspunsuri - Pagina 14
ckristina spune:
quote:
Originally posted by Graviduta
M-am uitat si eu pe site-ul EVZ, dar nu am vazut ce ar trebui sa citesc. Poate imi spuneti si mie. Kay, iti doresc multa sanatate si tie, rabdare si putere sa treci peste aceste incercari, iar Soniei ii doresc tot binele din lume, sanatate si multa veselie.
http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/792649/35-de-ecografii-niciun-diagnostic/
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
Florentina Roman spune:
'Neatza!
Gravidutza, in stanga sus este o adresa catre EZ special...este povestea lui Kay si a Soniei.
Eu sunt un pic trista ca Cip refuza sa mai pape san de vreo saptamana...am trecut exclusiv pe formula. Oricum, ptr mine e o realizare, pe Tudor l-am alaptat doar 2 luni.
Azi noapte s-a trezit doar o data pe la 1 noaptea si a baut apa si apoi la 5 ptr laptic. De l-ar tine tot asa...ar fi super!
Ne-am cantarit si noi, Cip are 9 kg la 9 luni, iar eu am 53...cam mult ptr 1,60m, cat am eu, asa ca... cine ma trece si pe mine pe lista de slabit??? Poate asa ma mobilizez sa mai slabesc un pic...daca tot nu mai alaptez...
Ieri mi s-a intamplat o chestie ciudata...eram acasa si la un moment dat n-am mai vazut clar...nu era ameteala, doar aveam senzatia ca imaginile pe care le vedeam faceau unde-unde, ca apa...ce-o mai fi si asta?
Liviana, mie imi plac toate variantele de tricou.
Poze
andradap spune:
Matei de Liviana
La Multi Ani!!!
Sa fii sanatos, sa cresti mare si voinic si sa fii mereu bucuria lui mami si a lui tati!!!
kid spune:
La multe lunisoare pentru sarbatoritii zilei!
Matei de Liviana
Florentina Roman Te-am trecut in listuta, bafta la pierdut de kilograme! Eu sunt nervoasa ca in ultimele zile am avut o pofta de mancare ca m-am speriat si eu Si ce-o sa ma enervez duminica daca o sa ma urc pe cantar
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
Poze Vladut
Filme Vladut
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
cristalina spune:
Buna ziua mamici de capsunici!
[center] La multi ani sarbatoritilor! [/center
Am citit aseara articolul despre Sosonica.
Imi pare rau ca are bronsiolita, ii uram sa treaca repede si ne rugam in continuare sa fie bine!
Multumim frumos pentru urari...nici nu-mi vine sa cred ca au trecut zece luni!
Barosana e mare vitzomana, se deplaseaza peste tot de-a busilea asa ca o enerveaza la maxim sa o pun in premergator.
Are probabil 9,5kg, nu stiu fix pentru ca am dat cantarul la o prospata mamica. E inaltuta, cred ca se apropie de 75cm. Arata bine si a inceput sa manace bine (pana la urmatoarea greva..:)))
Oricum diversificarea la noi nu e prea diversificata...:)))
Are patru (spre cinci) dinti...:)...au inceput sa se carlionteze niste zulufi pe la urechi, merge tinandu-se de orice, inclusiv pe langa perete, e inebunita dupa Maria, pe unde o prinde o linge, musca sau ii baga degetele in ochi.
Vorbeste de cum se trezeste pe limba ei si ne cearta cu glas ascutit, chiuie cand ne vede si ne povesteste lucruri, cred ca o sa vorbeasca non-stop ca Maria...:))
Pe mine ma pupa apasat adica ma ia si ma linge pe obraz si apoi da sa ma muste...:)
Si cand capseaza se simte, ca are dintii ascutiti si doare rau! Nu degeaba o cheama dupa ea Maria ca pe catel...
O zi frumoasa tuturor!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
cioaca spune:
http://www.ringo.com/profile/cristina_moisac.html
SPER SA MEARGA CA ESTE PRIMA OARA CAND FAC ASATA.DACA MERGE VIZIONARE PLACUTA!!!!!!!!
lilky spune:
Buna KID, uite tot incerc sa revin, dar e f greu cu piticot, ca inca plange de dintisori si tot 2 are , inca de acum 3 luni....Si fiind singura si fara ajutor, ma descurc destul de greu:(
Ancamari ce bine-mi pare ca esti aici.Sa stii ca si eu m-am uitat prin vecinatati dupa tine, din pacate noi nu prea am iesit pe afara, ca mereu am avut ceva, sigur ultima oara a facut otita, facuta am inteles de la o viroza pe care a luat-o si noi n-am stiut, pt. ca medicul ne-a dat si picaturi, ma rog tot tacamul....intelegi tu.Acum iesim sa stii, cand nu e f frig, poate ne intalnim si noi ma gandesc:).
Pupici Pepsi :).Interesanta chestia cu congelatorul, n-am mai auzit pana acum:), e de retinut.;)
Buna ckristina :).
E f mult de povestit dar o sa incerc sa fiu scurta:), cu ocazia asta incerc sa va spun si cum mi-am ''petrecut timpul'' de cand nu ne-am mai vazut. Dupa nastere a facut icter,a facut in spital, care nu a tinut o saptamana-doua a tinut mai mult de o luna, mai exact cred ca 7 saptamani.Ne chinuiam sa o sculam pe printesa 2 ore si dupa aceea sa o adormim 2 ore , ca avea si colici si din aceia groaznici.A fost f greu si la 2 luni, alta sperietura, nu lua printesa in greutate.A trebuit sa incep si cu laptele praf, sa ne chinuim asa si cu titi si cu bibi, vreau sa -ti spun ca statea ore intregi la san, eu nu mi-am dat seama ca ea nu lua in greutate, pt. ca eu zic ca chiar sugea.La 3 luni si jumatate deja nu mai aveam picatura de laptic in san:(.Colici avea in continuare, insa facea si temperatura si nu stiam de ce. A trebuit sa ne internam in spital, Diana a facut 6 luni in spital si eu 30 ani tot acolo disperata ca vreau sa-ti spun am dat din una in alta, otita si infectie urinara cica avea, deci ma indoiesc de infectia urinara si a luat diaree si viroza de la colegii noastri de celula cum spun eu.Asa ca am trecut pe lapte special pt. diaree si cu greu ne-au dat drumul din spital, vreau sa-ti spun ca viroza am facut si eu, a fost groaznica,mai rau ca o gripa nu puteam eu respira nici pe nas , nici pe gura, daramite un bebe mic de 4 luni...Nu are sens sa-ti povestesc nici de conditiile din spital, pe scurt a fost groaznic, nu aveai unde dormi, te sculau la 6 dimineata si stateai toata ziua pe un scaun, ma rog prea multe...Dar cel mai greu a fost sa-ti vezi copilul chinuit cu branulele alea, ca nu mai avea vene unde sa i le bage.Intr-o seara o ora a duat pana i-a pus branula si inca doua am plans noi amandoua la noi in celula, ea plangea si-mi spunea pe limba si cat de mult o doare si eu o pupam si incercam s-o linistesc si plangeam cu ea.Va spun cel mai important este sa avem copii sanatosi, in rest nu mai conteaza nimic, ca sunt niste micuti nevinovati. Dupa iesirea din spital a mai durat 3 saptamani pana sa ne facem bine, am facut cu intarziere si vaccinul de 6 luni , pe la 7 luni cred ca l-am facut , ca a mai racit intre timp.De dureri de burtica tot se plangea si nu a terminat cu astea, ca au inceput cele de dinti.Dar dureri groaznice, vreau sa va spun ca desi ii iesisere 2 dinti, tot 2 are si acum, facea si face crize de plans.De revelion dupa miezul noptii de exemplu a adormit de la 12.20 cred ca pana la 1, noi am mancat ceva si dupa aceea s-a trezit din nou si a urlat pana dimineata, la un moment dat nici nu stiam daca e de la dinti sau e altceva. Dupa aceea a facut din nou otita, cred ca am mai spus la inceput. Sigur ca anul trecut a fost f sensibila dupa spiatalizarea aceea, racea f usor si poate de asta am si eu grija de ea mare si nu ies cu ea afara daca e frig sau zapada , ca n-am sanie;).
Cam asta este pe scurt, insa desi a fost bolnavicioasa sa zic asa, a luat f bine in greutate si este o mandrete de fetita, dulce si scumpa.O sa va dau linkul de pe reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment, pana reusesc sa fac un album cu pozele actuala, ma scuzati.( www .reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=3030,4088)
O sa citesc si din urma, scz pana acum n-am apucat.Pupici la mamici si capsunei si capsunale!
Graviduta spune:
Am uitat sa va intreb si intru acum repejor ca ma roade de ceva timp... V-ati gandit la vreun instrument de economisire/investitie destinat prichindeilor? Eu nu stiu spre ce sa ma indrept, dar as vrea ca Mara sa aiba un fond de studii cand o sa termine liceul.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
arcadia spune:
Didialex, Pepsi, doxinu va multumesc pentru raspunsuri Ieri dupa ce am scris n-a mai vomitat Pepsi, diaree n-a avut, din fericire.
lilky, bine ai revenit. ce-ai mai tras cu Diana... ma bucur ca acum e bine arata-ne poze, ca linkul ce l-ai pus nu se poate vedea.
cristalina, ce haios ai povestit de piticele tale m-ai facut sa-mi doresc si eu fetita mai repede
Florentina_Roman, ciudata chestia ce ti s-a intamplat..n-am idee ce poate fi. felicitari ca ai alaptat 8 luni
cioaca, ce pusti simpatic ai! nu-ti face probleme cu strabismul, se corecteaza. ce frumos ai povestit de activitatile lui petrecerea este pentru toti capsuneii/capsunicile de mai-iunie 2007, asa ca sunteti asteptati
carrie, ai fost haioasa la faza cu sanii banuiesc ca si ai mei or sa pateasca la fel.
Graviduta, nu e nimic ca scrii cu intarziere, eu te citesc cu placere
business, toata admiratia ca ai grija singura de 3 copilasi pune si niste pozici, daca ai timp.
Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)
Poze bebe
fain