***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (52)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Didi, Irinusha, multam mult pt urarile catre sotul meu!
Aseara au devorat ai meu tortul!

Carrie, bine ai revenit printre noi.Ce craciunite frumoase am vazut eu acolo, mai, mai!

Pitica, ce bine ca ne mai spui si noua cate ceva despre voi!Ma bucur ca sunteti bine cu totii!

Uitati cu ce ne mai ocupa noi zilele astea:

Facem curatenie

Tati se joaca cu mine

Ne mai admiram, mai circulam...

Am vazut filmulet de Albastrica.Simpatica si cu zambetul pe buze ca de obicei! de la Davidel.

Suntem cam maraiti de 2 zile(nopti) si asteptam dintii aia o data ca nu mai putem!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4a6d3bdb13f907e3635902&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">SARBATORI

DAVID
Alyna si David (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Si...am mai adaugat ceva pozici cu noi incepand de AICI

LA MULTE LUNISOARE SARBATORITILOR DE AZI CA AM UITAT!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4a6d3bdb13f907e3635902&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">SARBATORI

DAVID
Alyna si David (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Arcadia, Alyna multumesc

am inceput sa admit copiii, sunt deliciosi.

si Sofia se trezeste noaptea, in noptile bune doarme de la 8 seara la 4 dimi, papa si ma doarme pina la 7 .in cele cu dureri de dinti se scoala des,noaptea btrecuta a fost nasol rau cred ca din ora in ora.

eu am reusit si am alaptat 8 luni, ma bucur mult ca am reusit si atat, n-as fi crezut.sanii mei au suferit o micsorare considerabila ulterior

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

LAYNA 24 super pustiul tau felicitari!
ARCADIA cel mai bine este sa te duci la dr.!!!!Iti va spune sigur ce are si asa poti sta linistita!

Ioana mamy de Stefan Bogdan 13.06.2007

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cioaca spune:

BUNA MAMICI DE CAPSUNEI SI CAPSUNICI!!!!
pe noi chiar nu cred ca ne tineti minte pentru ca nu am fost chiar deloc vrednici la scris,dar de citit v-am citit din scoarta in scoarta.Dar de data asta ne-a mobilizat LIVIANA care s-a gandit si la mamicile care trag chiulul de pe plantatie.Stiam despre marea petrecere a capsunilor si stateam in mare dubiu pentru ca nu stiam daca primiti si mamici cate trag chiulul de la scris dar la citit sunt premiante
Vreau sa va multumesc pentru urarile de 'LA MULTI ANI" din fiecare luna si sa trimit si eu pupici la comorile voastre,sunt niste scumpi(e)(nu ratez nico poza nou postata).

Acum sa va spun cam cat de mare s-a facut Edy in 9 luni.
-are 11kg(este la categoria super grea)
-are 3 dintisori jos si ne mai chinuie zilele aste inca 4 sus,deja unul a spart gingia si cred ca o i-au razna pana ies toti care se vad in gingiepentru ca saracutul de el tare este marait si necajit(mai ales noaptea)mi-se rupe sufletul cand il vad ca se chinuie asa
-se ridica pe marginea patului ,pe premergator si binenteles pe mine care sunt pe post de bananier si el este maimuta
-mamanca si pietre daca ii dau dar sa nu vada mere ca este jale
-ii place foarte mult sa mearga la petreceri pt ca saracutul l-am carat dupa noi peste tot inca din prima luna

Acum sa va zic si ce nu face Edy:
-nu merge deabusilea se taraste pe coate ca in Vietnam
-nu zice niciun cuvintel face doar ca Tarzan
-nu adoarme niciodata singur
dar toate la timpul lor nu ma grabesc ca are el timp sa le faca pe toate dar totusi cel mai mult mi-asi dori sa zica si el "MAMA"

Am si eu o intrebare la mamicile cu experienta: la ce varsta trebuie incepute exercitiile pt corectarea strabismului,lui Edy ii fuge foarte rau ochiul drept si este foarte evident si asta ma deranjeaza rau . Mie Dr lui pediatra mi-a recomandat sa stau linistita ca pana la un an nu am ce-i face.Voi ce parere aveti?

Va pupicim si promitem sa va mai dam vesti despre noi dar nu peste inaca 9 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Vas, chiar nu stiam ca nu taie toata lumea motul!

Alyna24, nu e rau ca ne faci pofta! Asa poate ... si una ca mine ... mai putin priceputa la bucatarie ... se pune pe treaba ... uite asa am facut eu prajitura desteapta de la Pepsi. Poate pui retetele pe pagina cu gateala! David e scump foc!

Doxinu, multumim pentru articolul postat! Citisem si eu mai acum cateva luni despre spasmul hohotului de plans, insa nu stiam ca doar 5% sunt in "pericol". Asa parca m-am mai linistit!
Ah, ma topesc dupa mancaciosul tau!!!

Ibelciug, te rog sa NU ma stergi din lista! Mi-am dat si eu cu parerea, insa ma supun parerii generale! Multumesc! Felicitari pentru dintisori!

Monytza, felicitari pentru "catelush"!!!

Piticasigogosica, felicitari lui Cosmin pentru pogrese!

Lilky, Carrie,Cioaca, bine ati revenit!!!

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Asa creste minunea noastra ticker

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Mesajele de mai jos vi s-ar putea parea deja desuete, dar abia acum am terminat cap 51.
Alyna, felicitari pt "mama". Din fericire, stiu cum te-ai simtit.
Legat de tur de pat, eu i-am luat Marei un set de lenjerie din Carrefour, dar am vazut ca au si doar aparatori. Mi se par super k lumea, productie Turcia. Dati o tura si pe-acolo. Desi, asa cum vorbeam cu CArmen mai demult (chiar, pe unde o fi??!!), cred ca cea mai buna solutie, scuzati cacofonia, e sa luam burete si sa-l imbracam. Asa, macar, le facem dupa dimensiunile dorite.

quote:
Originally posted by miniuta

bei, eu am mai scos odata popa aici la a-ghiez-mu-it, si geaba, vad ca daca vine primavara e rost de o noua sfestanie in casa noastra

Mai, fetelor, eu nu cred ca sunt chiar atat de multe fete suparate. Ideea e ca puii se maresc si devin din ce in ce mai acaparanti, nu mai dorm cu orele in timpul zilei; unele dintre noi s-au intors la serviciu sau se vor intoarce in curand. Deci nu prea mai intram pe forum si din lipsa de timp. Asa ca linititi-va si intrati sa spuneti ce aveti de spus ca pt mine e interesant sa citesc. De-aia si iau fiecare capitol la citit, altfel as scrie direct in capitolul curent.
Io tot nu-mi bag mintile in cap. Desi ma scol la 6, stau treaza pana la 12-1 noaptea si acum mai stau si cu ochii in laptop, de parca nu am facut azi asta vreo 12 ore. Dar, asa e, mi-era dor de voi.
Ramona, bubite de-alea a avut si Mara; si eu m-am cam speriat ca am crezut ca e vreo alergie, dar erau de la transpiratie plus faptul ca schimbasem detergentul (din Dermalin in Ariel). I-au trecut; doctorita imi spusese sa-i dau cu Eucerin. Pun si poze, da’tre sa intru pe calc, ca acolo le am, si ala e in camera soacrei. Poate in we.
Florentina, tare haios puiutul tau. Au copiii astia o logica proprie de te lasa cu gura cascata.
Liviana, multumim mult ca te ocupi de tricouri. Inca nu am aflat daca s-a vorbit si pt locatie, dar citesc, citesc…
Ckristina, Teodoral, felicitari pt dintisor!!!
An@, si eu i-am dat Marei spanac si banana (bine, nu impreuna).
Motannel, stai linistita ca nu esti cea mai solida. Dar eu prefer sa nu vad negru pe alb ce dimensiuni am

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninutza spune:

Moberi , pentru Matei

Diana , s] pentru Toni-Victor

Miniuta , pentru David

Dicirstea, pentru Matei Constantin

Teodoral, pentru Ariana Elena

Petit_ange, pentru Isabella

Carmen_So, pentru Ana

A_da, pentru Bianca Maria

Pozici de februarie
Pozici de ianuarie
Filmuletze

Miruna Maria, 5 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Andrada, super tare prichindelul tau.
Monytza, si Mara mai are momente in care se face ca vomita si am incercat sa vad ce nu-i place, Am descoperit ca face asa mai mult cand e mancarea mai rece. Atunci vrea sa o scoata afara si, intrucat nu stie sa faca miscarea aia din limbuta, face gestul asta ca si cand ar voma. Ti-am vazut prichinduta cum merge, super haioasa.
Pepsi, e vreo diferenta intre nitriti si nitrati? Deh, as putea sa caut pe net, dar lenea-i mare si, sincer, as prefera sa-mi explice cineva pe limba mea.

quote:
Originally posted by Pepsi
acuma atentie nu zic sa ne culcam copii in congelator!

Liviana, felicitari pentru dintisori!
Corap, la multi ani!
M-am uitat si eu pe site-ul EVZ, dar nu am vazut ce ar trebui sa citesc. Poate imi spuneti si mie. Kay, iti doresc multa sanatate si tie, rabdare si putere sa treci peste aceste incercari, iar Soniei ii doresc tot binele din lume, sanatate si multa veselie.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns business spune:

Salutare mamici dragi,

Va scriu pe fuga,caci uneori,credeti-ma,nu am timp nici macar pentru un pahar cu apa.Este foarte greu cu 3 copii fara ajutor dar bucuria este infinita.Va citesc aproape zilnic dar nu mai apuc sa si postez,desi de fiecare data promit ca o fac "data viitoare".
Acum promit si o sa ma tin de cuvant ca revin cu detalii despre noi.

Rugaminte : nu ne uitati,trebuie sa avem si noi tricou!!si o sa facem tot posibilul sa ajungem la Bucuresti.In legatura cu tricoul,sper ca am inteles bine ca tr sa trimit mail cu datele.Daca mai este ceva ce ar trebui sa stiu va rog mult spuneti-mi.Multumesc anticipat pt raspuns.Felicitari Livianei caci le merita din plin.

Pup toate capsunelele si le doresc multa sanatate.In special Soniei.Multa putere Oanei.

Gata...ma cheama datoria...revin deseara dupa ce adorm puii mei.

Va pup dragele mele..sa aveti o zi minunata.

Mergi la inceput