***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (52)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Pupici mamici!

Didisor, bravo! Tocmai cand mi-a zburat Cris de pe o banca, direct in cap ... are un cucui! Si io eram langa el Multa sanatate tie!!! Si intreaba-ma ... si asa iti sunt datoare un raspuns, mai tarziu pe mess.

Pepsi,

Alyna, multumesc mult! Incerc cand am timp! Si sa-ti traiasca sotul!!!

Arcadia, fuga la dr. cu baiatul ... nu-l lasa asa! Multa sanatate!

Multa sanatate! Doarme fi-mea, trec la puzzle cu nr1 ... imi ies deja pe gat! Beh!

Mamica de Cristian (3 Mai 2004) & Amélie (26 Iunie 2007)

* * *
La omu' sarac nici "floricelele" nu trag ...
Sa-i ajutam sa se faca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Hai sa va fac sa zimbitzi putzin si sa vedeti :

DE CE FEMEILE VALOREAZA MAI MULT DECAT BARBATII?

In termeni economici, se datoreaza acestor simple cauze:

- Valoarea economica a femeii :

1. Are 2 glande mamare care produc 2 litri de lapte: (4 RON/litru, adica 8 RON)
2. Are 2 sunci la picioare: 100 RON/bucata, adica 200 RON
3. Are piept: 15,5 RON

Total: 223.50 RON

- Valoarea economica a barbatului:

1. Are o banana 0.50 RON
2. Are 2 oua 0.35 RON/buc = 0.70 RON
3. Are 2 glande mamare care nu produc nimic 0.00 RON

Total: 1.20 RON.
In plus barbatul produce pierderi, pentru ca ouale lui nu se mananca, fluierul lui nu suna... si cu timpul banana se strica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

sa revin la oile noastre..

arcadia, si io zic repede la Dr cu el. S-ar putea sa fie un virus. Voma are. Dar dearee, febra ?

sa iti zic urmatorul aspect. In germania e frecventa boala mainilor murdare (Irinusha sa ii mai zice nu?) Mangem-Darm-Grippe sau gripa matzelor cum o traduc io, de fapt e enterocolita de la noi. Nu iti da nik pt ea. Eventual un paracetamol :) Se plangea o amica la un momet dat ca baiatul ei o face la 6,7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Buna

Am tras un ochi la voi,azi am stat cu picii acasa.
Liviana,varianta 2 de tricou.Merci pentru ajutor si nu te supara...
Arcandia,n-am nici o ideea dar mergi la doctor.Sanatate multa!Sanatate multa tuturor si multi pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monytza spune:

Am intrat la repezeala ca sa va aratam : Cum mergem noi de`a busilea

Acum mergem afara la plimbarica...si cand ma intorc termin de citit din urma...si sper sa postez un mesaj mai lung.[pup la mamici si mamici de capsunici

Maria Antonia de Mone&Ionutz
(31 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Monytza ce bineee merge. P, cu o zi mai mic, nu face de astea... el nici pozitia nu o ia, dar sa mai si umble. Foarte harnicuta si frumusica e!!!

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

buna fete dragi

va mai amintiti de noine cerem scuze de lunga absenta insa eu sunt de multe ori depasita de evenimente-am un job super ok dar f solicitant iar cand ajung acasa ma dedic 100% fetelor iar seara cad lata.lucrez atat de mult ziua pe calc ca de multe ori seara mi-e greu sa-l mai deschid.
incerc cat de mult sa ajut cazurile de la Ajutor Umanitar dar promit sa fiu mai activa.multumesc din suflet ptr invitatia la petrecerea capsunicilor, super idee, dar nu cred ca vom putea fi prezenti dat fiind distanta Cluj Bucuresti deloc de neglijat.dar tare as vrea materiale si tricouri.

trebuie sa va spun de Sofia care e o dulce si frumoasa(am sa revin cu poze) sta bine in picioare si merge de manutza, e dodoloatza de 9 kile , papa f bine, are 3 dintisori si unul care ochinuie rau noaptea, striga si chiuie, e o comoara:)
cat mai cantaresc bebeii vostrii?ca tati sustine ca suntem cam grasunele, Theodora avea 9 kle la un an da ea era in extrema cealalta...

ma primiti iar printre voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

liviana, irinusha, lavini, pitica, didialex, multumesc pentru raspunsuri

didialex, saru'mana pentru ideea castigatoare e foarte posibil sa fie enterocolita de care zici. de cateva zile piticul e foarte plimbaret in 4 labe prin toata casa, si nu e curat tot timpul pe jos.. ma duc totusi si la pediatru. felicitari pentru premergator, sa ne spui cum s-a impacat David cu el

liviana, de cateva zile tot incercam sa-ti dau mailul cu comanda si nu apucam. acum am reusit

monytza, vazut Albastrica, ce elegant merge ea

carrie, s-a implinit bine dodoloata ta mi-aduc aminte cand ziceai ca e prea slabuta si nu papa cam ce papa acum? felicitari pentru mers si dintisori te inteleg cu jobul, ma bucur ca mai scrii din cand in cand.

Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)

Poze bebe

fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Sa va mai scriu despre Cosmin daca tot am timp
-cum v-am spus are 9,5 kg si 74 cm si DA papam orice!!!Ma intreba cineva daca papa bine,papa tot!
-zice mama,papa cu adresa la mancare,face cu mana pa-pa(cand vrea) insa mie niciodata ca sa nu plec si alte silabe si strigate
-face pasi tinut de manute,se ridica in picioare cand e tinut de manute si ai place sa stea asa drept,e tare mandru;sta in 4 labe dar nu merge asa;
-fuge repede cu mersorul si intra in tot ce-i sta in cale;
-ai place sa se joace de-a prinselea:daca ai spun stai ca te prinde mama...sa-l vedeti cum fuge si tipa
-avem 3 dinti,de curand i-a iesit si unul de sus si il asteptam pe al4-lea

Cu ce ne mai "laudam"
-inca ne trezim noapte de noapte motiv pentru mine de mari satosfactii aseara a fost de cosmar
-sugem si nu stiu daca mai devreme de 1 an ne lasam
-se joaca cu tazti dar nu mereu frumos uneori le strange,sper eu de drag,dar doare
-ai place sa MUSTE si mie nu .De 3 zile m-a muscat asa tare de pielea de pe obraz din jurul maxilarului si nu stiu ce se petrece ca ma doare carnea de atunci si e umflat

In rest ai place sa ma respire,se baga in mine,la gatul meu,la tatzi si se impinge asa...sa intre inapoi probabil si e tare mamosssssss.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

Didialex, am uitat sa zic ca piticul n-are febra si nici diaree. in conditiile astea poate sa fie tot enterocolita?

Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)

Poze bebe

fain

Mergi la inceput