***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (52)
Raspunsuri - Pagina 15
ckristina spune:
gravidutza, si eu m am tot gandit la economisiri si investitii;singurul rezultat al gandurilor mele a fost ing(academica);dar nu prea vrea sotul;in cazul in care parintii patesc un eveniment nefericit , ing preia plata ratelor;deci bebe e asigurat; e o tema interesanta; astept si eu alte raspunspuri si alte idei.
si tot vis a vis de asigurari, e o maternitate privata in bucuresti(dupa ce treci podul grand, in stanga) unde preturile sunt mai mici decat la euroclinic si serviciile-s bune, unde daca ti platesti asigurare cu un an inainte sa nasti, nasterea e gratuita; asta pt cine vrea alt bebe!
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
lbelciug spune:
DIDI, MULTUMESC! Mi-au dat lacrimile cand am citit cum m-ai intitulat!
Desigur nu va uit, pun poze sapt viitoare, caci petrecerea va fi in week-end. Si apopo de uitare, sunt tare dezamagita ca pana acum mamicile din grupul cu Matei nu mi-au felicitat baiatul.
Imi pare tare rau pt busiturile lui David! Nu stiam ca au avut loc, dar bine macar ca rezultatele la tomografie au fost bune. Sa dea Domnu sa fie ok baiatul si mai tarziu. Am zambit cand am citit cat de mult valoram noi in RON.
Pitica, de ce sa ma supar? N-am motive, fii linistita.
Carrie, cioaca, welcome! Hihi, ma gandeam eu ca de acum o sa posteze si fetele care au absentat o vreme!
Motannel, OK!
Graviduta, nu s-a mai vorbit de locatie, dar Poohy incearca sa mearga cu sotul la Balonul Copiilor ca sa vorbeasca mai in concret. (te admir ca ai ambitie sa citesti capitolele din scoarta-n scoarta) Multumim pt felicitari! Noi am facut cate un cont de economisire pt baieti la ING. (junior parca se cheama)
business, te astept cu emailul pt tricou!
ANDRADA, ma simt coplesita! Multumesc MULT pt urarile cu ocazia lui Matei! te pup ca nu ne-ai uitat!
kid, multumesc din suflet!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV
tudorcatalin spune:
Moberi , pentru Matei
Diana , pentru Toni-Victor
Miniuta , pentru David
Dicirstea, pentru Matei Constantin
Teodoral, pentru Ariana Elena
Petit_ange, pentru Isabella
Carmen_So, pentru Ana
A_da, pentru Bianca Maria
alyna24, multumesc pentru raspuns
astazi am vazut mai multe filmulete,
andrada,super haios carliontatul tau,mai ales cand danseaza
doxinu, mare mancacios Stefan,asa se face ca un purcelus de fiecare data cand mananca singur?, e asa de simpatic...
si nu in ultimul rand, albastrica lui monytza, are niste ochi superbi, o sa faca baietii coada la usa voastra...
aseara am papat si noi prima data mamaliguta cu smantana si branza de vaci(de fapt branzica lui, cea calcica)si ne-a placut, nu ma asteptam s-o manance pe toata.si e cam marait,duminica am vazut ca incepe sa iasa incisivul de sus stanga, e un punct alb, si astazi am vazut si in partea dreapta.are toata gingia de sus umflata, se pregatesc sa iasa doi odata.
aseara nu stiam cei cu el, de ce e asa nelinistit, m-am gandit ca a mancat mamaliguta, pe urma am dat-o pe seama eclipsei, unele persoane sunt mai agitate cand e luna plina.
chiar , voi ati vazut eclipsa? eu m-am trezit de trei ori ca sa prind ceva.
o zi buna
magda, mama lui tudor catalin(17.06.2007)
http://community.webshots.com/user/tudorcatalin
timur spune:
Buna!
Ce biscuiti de la Nestle luati voi si cat costa si de unde-i luati??
Eu i-am luat azi de la farmacie din aceia peste 8 luni (altii nu am gasit). 24 bucati 143 mii.
Laura, mami de Alexandru (16.06.2007)
Irinusha spune:
Matei!!!!
Liviana, sa-ti traiasca baiatul! Sa fie sanatos si la punga gros!!!
Mamica de Cristian (3 Mai 2004) & Amélie (26 Iunie 2007)
* * *
La omu' sarac nici "floricelele" nu trag ...
Sa-i ajutam sa se faca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut
lbelciug spune:
Irinusha, multumesc frumos! Da' lasa-l mai intai sa invete si pe urma sa fie la punga gros.
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV
poohy spune:
Matei de Liviana, LA MULTI ANI!
Sa cresti mare si fericit alaturi de ai tai si de fratiorul tau! Ca frumos esti oricum ;)
Lilky, bine ai revenit de la Manu pentru Diana ca prin multe a trecut mititica, la fel ca si tine
Florentina, eu am avut asa ceva - la mine a fost de la mancat de regim (alaptam si nu mancam lactate etc) si oboseala - lipsa de vitamine si tensiune foarte scazuta. Imediat ce am mancat normal mi-au trecut starile - asa am si renuntat la alaptat, ca tineau cam lung starile si cateodata erau amestecate cu greata si ameteala.
Anca & Manu 02.06.2007
Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
gabiu spune:
buna
am si eu o rugaminte la fetele care au comandat pe net calendare cu pozele bb-ilor lor. Mai aveti vreuna nr. de telef al tipei sau ID-ul de mess? Eu le-am sters si acum bunica sotului ne roaga sa-i trimitem si ei un calendar dar nu mai stiu cum sa iau legatura cu firma respectiva. PLSSSS......
Daca-l aveti dati-mi PM va rog mult
gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007
lbelciug spune:
Poohy,
tudorcatalin spune:
am vazut si filmuletele lui alyna24.mi-a placut cum il face tati marioneta.
carrie,frumusele fete are mami si tati.
florentina, poate ai avut o cadere de calciu, ai luat 2-3 lingurite de zahar?
magda, mama lui tudor catalin(17.06.2007)
http://community.webshots.com/user/tudorcatalin