***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (52)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid spune:

quote:
Originally posted by timur

Buna!
Ce biscuiti de la Nestle luati voi si cat costa si de unde-i luati??

Eu i-am luat azi de la farmacie din aceia peste 8 luni (altii nu am gasit). 24 bucati 143 mii.

Laura, mami de Alexandru (16.06.2007)

Eu ii iau tot de la farmacie, tot atat costa.
Si mie mi se pare mult, dar macar sunt buni la gust, ca aia normali fara zahar sunt naspa rau, eu am incercat sa-i mananc dar nu am reusit Si o cutie ii ajunge cam 3 saptamani, ca mai alternez, o zi biscuiti, o zi cereale si ma gandesc ca pana la 1 an nu mai e mult si atunci vad daca continui cu biscuiti speciali pt copii sau o sa ii dau normali.
Am ras intr-o zi de barbata-miu, ca vroia ceva dulce si n-a gasit in casa decat biscuitii juniorului pe care i-a terminat in mai putin de 5 minute; cand i-am spus cat au costat nu i-a venit sa creada

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Poze Vladut

Filme Vladut
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

quote:
Originally posted by timur

Buna!
Ce biscuiti de la Nestle luati voi si cat costa si de unde-i luati??

Eu i-am luat azi de la farmacie din aceia peste 8 luni (altii nu am gasit). 24 bucati 143 mii.

Laura, mami de Alexandru (16.06.2007)

eu ii dau de la nestle alete 6+ si milupa 6+; ii aduce un vecin din germania; face curse regulat cu tirul;cred ca 10 ron am dat pe fiecare;eu il pun pe el sa mi aduca si borcanase si cereale pt ca s mai ieftine .

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

La multi ani Matei!

Liviana, sa-ti traiasca puiul frumos, sa creasca mare si destept (nu ca n-ar fi deja ) si sa fiti fericiti

Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)

Poze bebe

fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Un banc:

Intr-o gara, un barbat cara doi bebelusi, cate unul sub fiecare brat. Trece o femeie pe langa el si spune: - Sint asa de draguti...cum ii cheama? - Habar n-am. - Sint baieti?...fetite?... - Habar n-am. - Dar ce fel de tata esti dumneata?... - Nu sint eu tatal lor cucoana. Eu sint doar vanzator de prezervative, iar astia sint doua reclamatii...pe care le duc la firma...."

Citesc din urma si revin!

LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI!!!

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Asa creste minunea noastra ticker

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Multumim fetelor care ne-au vazut pozele1
Da,TUDORCATALIN asa se face deficaredata cand papa pentru ca el papa "singur" iar io sunt tare mandra.Dupa ce nu prea vrea sa pape cand papa nu-mi pasa daca e ca porcul sau nu;spal la masina si gata!Io zic ca merita orice daca papa si el alteceva decat san!
LA MULTE LUNISOARE MATEI,SA CRESTI MARE !

Ioana mamy de Stefan Bogdan 13.06.2007

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

mai are 0,25 l/h oxigen,e mai bine

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

quote:
Originally posted by carrie

eu am reusit si am alaptat 8 luni, ma bucur mult ca am reusit si atat, n-as fi crezut.sanii mei au suferit o micsorare considerabila ulterior

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
CRACIUNITELE SCUMPE

www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

Hei , Carrie, mai mici decat erau??? Intru in panica ... si asa nu prea aveam!!!

Kay, ma bucur ca Sonia e mai bine! si

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Asa creste minunea noastra ticker

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Kay, ma bucur ca Soniuta e mai bine

Carrie, bine ai revenit Eu as vrea sa se micsoreze... Am tot insistat ca mai merg sutienele vechi dar nu merg si pace... Tot tb sa plec in vanatoare de sutiene... Si nu mai alaptez de luni bune... O fi de la cele 4kg in plus? Tot ce se poate...

Anca & Manu 02.06.2007
Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Sa va zic ce am facut fetelor!Stateam pe net ca a adormit STEFAN si deodata aud sotul:ce ai facut mama aici?"Ma duc sa vad si ...... uitasem furtunul de la masina de spalat pe jos(acolo il pun cand ii fac lu' STEFAN baita)iar masina terminase de spalat(asta inseamna 3-4-clatiri)Nu va spun ca ajunsese apa pana la camera,trecuse de rigipsul de pe hol si era in bucatarie.Sper sa nu fi ajuns jos ca astia abia au renovat!Doamne cat sunt de zapacita.....

Ioana mamy de Stefan Bogdan 13.06.2007

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

David Andreas de Alyna24

Matei-Ciprian de Florentina Roman

Vlad de Sobi

David de Pepsi

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Poze Vladut

Filme Vladut
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput