***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (52)
Raspunsuri - Pagina 17
Ninutza spune:
Alyna24, pentru David Andreas
Florentina Roman , pentru Matei-Ciprian
Sobi, pentru Vlad
Pepsi, pentru David
Pozici de februarie
Pozici de ianuarie
Filmuletze
Miruna Maria, 5 iunie 2007
Pepsi spune:
kay, ma bucur ca e mai bine sonia, da mai multe detalii despre ea, cind o opereaza?pup inimioara
multumim de urari kid si ninutza, eu credeam ca joi era 21 si i-am tot cintat la multe lunisoare......(se scuza ca nu ma simt bine de la raceala si prolactina asta care da uitare frate) da lasa ca-i cint si miine numa bine!
la multe lunisoare sarbatoritilor !
liviana, sa=ti traiasca flacaul Matei, sa fie sanatos un mare la multi ani de la noi, si multe bucurii si fericire sa aibe in viata!merci mult de e-mail.
mai aveam de scris raspunsuri la unele fete dar mi-e prea somn si nu ma simt prea bine dar miine revin.
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David
timur spune:
La multi ani si de la noi capsuneilor!
Intrebare: ce fructe le mai dati? Ca in afara de mere, banane si pere (care numai gust de pere nu au) n-am gasit altceva. Or fi bune si fructele din compot?? Sau ati gasit ceva fructe congelate pe undeva? Si or fi ok?
Laura, mami de Alexandru (16.06.2007)
tudorcatalin spune:
Sobi, pentru Vlad
Pepsi, pentru David
timur, eu nu cred ca sunt bune fructele din compot pentru ca au prea mult conservant.eu merg pe cele naturale, cu toate ca oferta acum e cam slaba, tinand cont de anotimp.
magda,mama lui tudor catalin(17.06.2007)
http://community.webshots.com/user/tudorcatalin
doxinu spune:
LA MULTE LUNISOARE SARBATORITILOR DE AZI
Sobi, pentru Vlad
Pepsi, pentru David
Ioana mamy de Stefan Bogdan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
poohy spune:
La Multe Lunisoare tuturor sarbatoritilor!
Doxinu, sper ca totul e ok acum cu inundatia
Graviduta, eu i-am facut lui Manu fond la ing prin septembrie. Nu mai stiu cum ii zice - merit 18? start 18? Ideea e ca poti alege o varsta intre 18 si 25 de ani la care sa devina proprietara fondului (eu am ales 23 ca mi se pare prea mica sa aiba o groaza de bani pe mana la 18), iar pana la varsta respectiva parintele este proprietarul fondului si poate retrage oricand banii. Dar sunt o groaza de alte fonduri - stiu ca si AIG are, si Generali (m-au batut pe mine la cap ca au nu stiu ce suma garantata, dar eu deja facusem) etc
Anca & Manu 02.06.2007
Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
lbelciug spune:
Pepsi, Alyna24, FlorentinaRoman, Sobi, sa va traiasca puiutzii! La multe lunisoare sanatoase!
Arcadia, Doxinu, Pepsi, multumim frumos!
Timur, eu ii dau numai mere (piure) lui B! E singurul fruct care mi se pare natural si safe in aceasta perioada din an. Ii mai dau si suc de citrice.
HOT NEWS: L-am intarcat pe Bogdanel de 2 zile (fara probleme)!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV
lavini spune:
La multe lunisoare pt toti aniversatii zilei de astazi, sa cresteti mari, cuminti si sanatosi!
Liviana, "la multi ani" cu ceva intarziere pt Matei, sanatate multa in primul rand si o viata fericita alaturi de voi si Bogdanel!Si felicitari pt intarcarea lenta si fara probleme!
Fetelor, multumesc mult pt raspunsurile legate de bouncer, sper sa gasesc weekendu' asta ceea ce vreau.
Lavinia si Andrei (11 iunie 2007)
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin
business spune:
La multe lunite sarbatoritilor!Sa creasca mari,sanatosi si puternici!
Liviana,dupa ce termin acest mesaj iti tr mail-ul pt tricou.Ms frumos.
Timur,legat de fructe...in aceasta perioada nu ai prea multe posibilitati in afara de cele spuse de tine.
Din primavara,cand puii nostri implinesc 1 an,le putem da in afara de citrice,banane,mere,si caise,piersici,struguri de masa,pepene galben,visine.Stiu ca ciresele si capsunele se dau cu prudenta(potential alergic) iar prunele si perele produc balonari,crampe abdominale.
Eu ii dau Rihannei compot de mere facut de noi.Nu i-am dat pana acum din conserva si nici nu o sa o fac prea curand.
Am intrat pe fuga...asa ca va las..va pupacesc
monicoasa spune:
Sobi, pentru Vlad
Pepsi, pentru David
SA FIE SANATOSI, MANCACIOSI SI SA BUCURE PE MAMI SI PE TATI
fetelor, voi cand le decalotati putica la bb le dati cu ceva crema, sau doar asa"pe uscat" sau la baita?
ca mie tot mi se pare ca nu s-a decalotat prea mult la varsta asta, ce ziceti?
doxinu ce baiat mare ai tu sa manance singurel, eu i-am luat de la IKEA niste barbite dragute asa cu maneci, dar al meu nu stie sa bage in gura lingurita plina , mai bine ia cu mana direct si da pe el
Liviana cu intarziere LA MULTI ANI!!!!! pentru Matei sa fie sanatos si sa va bucure pe toti
Andrada am vazut filmulet cu Antonio cel dansator, poate il faci mai tarziu vreo vedeta, cine stie? cu cine seamana cu mami sau cu tati, care stie sa danseze , sau care se pricepe mai bine zis?
Vladutu meu de o saptamana sta singurel in picioare timp de cateva secunde bune si cand il chem la mine face vreo 3,4 pasi , e asa un scump pe zi ce trece il iubesc mai mult, dar nu sta toata ziua un minut, tre sa fiu in spatele lui tot timpul.
Fetelor, ai vostri stau singuri in camera sa se joace, ca al meu dc nu vede pe nimeni fuge unde e populatie? ce sa fac ca sa stea si singurel, ca nici in tarc nu mai vrea, inainte ii placea dimineata dupa ce se scula, acu.................nimic.
va pupam
Vladut pianistul zis si Clayderman :D
poze cu bebe Vlad Stefan
Monicoasa