***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (52)
Raspunsuri - Pagina 18
lbelciug spune:
Lavini,Monicoasa, MULTUMESC!
Monicoasa, nici B al meu nu sta singurel, dar e si f normal acest lucru. Ei vor atentie, sunt dornici sa exploreze, sa vada, sa cunoasca. Pe B il distreaza teribil mersul in 4 labe pe gresie si aruncatul de obiecte jos, caci fac zgomot. Cand il vede pe M, se baga in sufletul lui, ii acapareaza jucariile etc. Cu decalotarea poti incerca si cu si fara crema, cum crezi tu ca ai rezultate mai bune. De regula se recomanda cu putina crema, ca sa nu se irite si ca sa alunece mai bine.
Cam slaba azi activitatea...
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV
doxinu spune:
quote:
Originally posted by monicoasa
doxinu ce baiat mare ai tu sa manance singurel, eu i-am luat de la IKEA niste barbite dragute asa cu maneci, dar al meu nu stie sa bage in gura lingurita plina , mai bine ia cu mana direct si da pe el
Si el a dat la inceput cu mancarea in toate partile caci nu o vroia.Doar cand i-am dat lui lingurita si l-am lasat sa se manjeasca a inceput sa mai pape,dar foarte "timid".Daca puiul tau nu tine lingurita inca nu este nimic!Are timp toata viata sa o faca!Cand se mai intalneste cu vremurile astea cand doar deschide gurita si vine papa?Noi nu am vrea sa ne mai dea si noua cineva din cand in cand?
Ioana mamy de Stefan Bogdan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
doxinu spune:
quote:
Originally posted by poohy
Doxinu, sper ca totul e ok acum cu inundatia
Deocamdata nu a venit nimeni la noi
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
Madi spune:
Buna ziua mamici!
Alyna24, pentru David Andreas
Florentina Roman , pentru Matei-Ciprian
Sobi, pentru Vlad
Pepsi, pentru David
Am si eu o intrebare: exista vreo capsunica/capsunel careia/caruia sa ii fi iesit dintisorii in alta ordine decat cea din carti? Ca Anei i-a iesit dintele din dreapta jos si acum am vazut ca i-a spart gingia dintele din dreapta sus, iar cel din stanga jos inca nu a iesit, asa cum scrie in carti, ca mai intai ies cei doi din fata jos... O insemna ceva?!
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
doxinu spune:
quote:
Originally posted by Madi
Am si eu o intrebare: exista vreo capsunica/capsunel careia/caruia sa ii fi iesit dintisorii in alta ordine decat cea din carti? Ca Anei i-a iesit dintele din dreapta jos si acum am vazut ca i-a spart gingia dintele din dreapta sus, iar cel din stanga jos inca nu a iesit, asa cum scrie in carti, ca mai intai ies cei doi din fata jos... O insemna ceva?!
Asa creste Ana
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
Tin minte ca PEPSICA zicea ca si lor le-a iesit in alta ordine decat "trebuia".Io nu cred sa fie vreo problema!FELICITARI!!!!!!Noi suntem stirbi si pediatra zice ca nici urma de zana dintisor!
minunea noastra Stefan
angiuta spune:
doxinu pana la 1 anisor sigur o sa aiba si dintisori!
Vladut nu prea mai vrea sa pape....cred ca e o revolta impotriva mancarii pt. bebei. Daca ma vede pe mine sau pe tati ca mancam ceva vrea si el, chiar plange sa-i dam....dar daca-i pregatesc lui papica nu vrea, isi sigileaza gurita. Am reusit sa-l pacalim dandu-i intai sa guste din ce papam noi apoi ii dam din mancarica lui dar nu functioneaza mereu...
Angiuta mamica lui Vladut(8 iunie 2007)
ckristina spune:
quote:
Originally posted by Madi
Buna ziua mamici!
Sobi, pentru Vlad
Pepsi, pentru David
Asa creste Ana
madi, pe net am gasit articole unde scrie ca lipsa vitaminei D influenteaza ordinea aparitiei dintilor;citeste aici
h t t p : / / w w w . copilul . ro / a_6_2931_Aparitia_dintilor_de_lapte.html
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
DidiAlex spune:
Sobi, pentru Vlad
Pepsi, pentru David
Angiuta , mi-au venit cupoanele de la Pampers, 2*3E pt pampers si 2*1E pt servetele. io ii luasem deja 2 cutii a cate 2 pungi in oferta de saptamana trecuta de la Real, cu 30E toate. dar, is valabile pana la 31,12,2008
......
Edit: in legatura cu fondurile, noi avem la amandoi la ING. ii facusem lu Robert si i-am facut si lu David. Stiu ca e bine sa il faci pe parcursul primului an. academica parca. La R e pe numele meu, la D e pe numele colegului. Sa dispersam riscul. daca unul dispare , fondul e platit pana la maturitate de agentie.
Si, mai avem pt R aici un cont bancar- de economii. Lui David inca nu i-am deschis, cate 50E lunar, ii trage automat banca din contul curent. Stiu ca asta a fost o conditie a bancii acu 3 ani pt un credit luat de noi cu o dobanda mica. Si o sa ii deschidem si lu D, pana face 1 an.
Madi, nepotzelului meu i-au iesit asa dintzii. Nu cred ca era lipsa calciului.
mai trebuia sa scriu..iar am uitat. Nu mai editez Miniuta
Elteka, scrie-ne si noua 2 randuri si pune niste poze cu Elias
ELTEKA spune:
Am tras si noi o tura prin Olanda si i-am paruit pe toti din avion, le-am butonat computerele, circ nu gluma. Saptamana viitoare suntem in Germania.
Felicitari tuturor sarbatoritilor, celor care au facut pasi, le-au iesit dintisori, s-au ridicat in picioare, danseaza, vorbesc
Ancamari iti doresc muuuuuuuuulta fericire si bucurii!
Kay multa sanatate Soniutei!
Mamica lui ELIAS , 31.05.2007
POZE cu Elias, sau DOLOFANEL - Fat Frumos cel Chel
DidiAlex spune:
vai, El, ce-am crescut!!!!!!
Edit: Dragutza, cum ar zice Ella, pe la noi cand apari? asa cu drepturi/.. depline?
Ca tare te-ai mai lasat strigata p'acilea