***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (52)
Raspunsuri - Pagina 19
Carmen_So spune:
Iar n-am mai intrat de o mie de ani. Nici n-am mai recunoscut prima pagina a topicului, m-am holbat ceva la ea pana sa o recunosc, de.
Multumim pentru urarile de ziua lu' nr 2. La 8 luni, cred ca e pitica absoluta a plantatiei: 67 cm si 6,600 grame. Cred ca tricoul de 86 cm pentru petrecere o sa-l poarte sora-sa (nr 1) care la 3 ani jumate tot sub limita e. Chiar ii spuneam lu' tati: draga, ce pacat, nu-i mai vin Marei (nr 1) maieurile de la un an jumate...nici Anei body-urile de la trei luni...Asta e, de mancat, mananca amandoua, da asa-i "modelul", marimea doi la buletin. Doctorita zice ca sunt bine, ca nu sunt slabe (normal, fiindca-s si mici de inaltime).
Ma indes si eu in discutii: asa e cu sanii, ai mei au plecat in alta parte, ma gandeam sa-mi pun silicoane. Studiez eu problema, o expun lu' tati si astept opinii. Si ce credeti ca zice? "si cum ne recuperam investitia, draga?" Glume sovietice, nu?
Doxinu, si eu am facut asa cu furtunul de la masina. Cand m-am intors de la piata, l-am gasit pe tati dormind, cu mana atarnand pe langa pat si facand valuri. Cred ca se visa la mare, saracu. Care a fost primul lucru asigurat la apartament? Riscul de inundatii, desigur.
Graviduta, in legatura cu instrumentul de economisire, eu i-am luat ceva de la Generali parca (am facut o data mai multe polite, de asta nu prea stiu exact).
Nu mai stiu cine a intrebat de corectat strabismul, eu am fost cu nr 1 de pe la sase luni, dar problema e ca fiind mica nu coopera. Abia de pe la un an am putut sa o facem sa stea macar s-o consulte. Trebuie sa faca niste exercitii, noi n-am ajuns pana acolo, ne-a dat niste picaturi si s-a rezolvat.
va pup pe toate si sper sa mai intru inainte de petrecere, totusi.
ELTEKA spune:
Didi, am postat deodata Iti dau PM indata ce apuc (sunt singura cu Elias si imi ara casa de la usa de la intrare in dormitor si inapoi, nu mai pot sa stau o secunda fara sa-l am sub ochi. In orele in care doarme fug pe la cosmetica etc ca vine balul peste mine).
Timur
- Caise, prune (din alea uscate, se fierb in apa sa se inmoaie - prune doar una o data, ca face scaunul moale)
- Piersici, nectarine, mango (eu pe astea le iau de la un magazin BIO, facute piure)
- Afine, cirese (din alea congelate - eu asa iau si mazare verde si ii fac)
- Struguri (fara pielita si samburi)
Cirese nu i-am dat inca, sunt urmatoarele pe lista. restul au fost ok, desi brocoli, dovlecel, conopida sunt preferatele.
Pepsica
Tu-i pui formula lui David in orezuri si alte alea? Eu nu i-am dat absolut deloc, dar ma gandeam sa incep. De care ii dau, din aia de nou-nascuti sau dupa 4 luni??? Sau HA? Am vazut ca este Aptamil gata preparat, o doza, ma gandeam sa iau una sa i-o las cumnata-mii, poate o accepta Elias si nu mai trebuie sa dau o fuga de la bal sa-l alaptez...Sunt reactii la formula? Sper sa nu-l apuce ceva...Mai bine fug eu acasa.
Mamica lui ELIAS , 31.05.2007
POZE cu Elias, sau DOLOFANEL - Fat Frumos cel Chel
michigan spune:
bun gasit plantatie
ne mai stiti? ca de cand nu am mai fost pe aici....
si vinovat este numai Ocatavian, un capsunel taaaaare neastamparat care de cand a reusit sa se intoarca pe burta nu a mai stat o clipa, tare greu tin pasul cu el
in rest suntem ok,
dar n-avem dinti deloc....vreau si eu baietel iepuras ...si tot astept...si el nimic...
sper sa am timp sa vizionez si niste capsunei si capsunele care sunt sigura ca s-au facut mari si frumosi
Alyna24 spune:
LA MULTE LUNISOARE SARBATORITILOR DE AZI!
LA MULTE LUNISOARE, DAVID-puy mic, mamai si tati te iubesc la nebunie!
Multumim celor care ne-au urat azi!
Eu sunt singurica azi, adik pana mai incolo pe la ora 19(pitik e la sora mea) ca eu am avut de bucatarit pt petrecerea surpriza pe care i-o pregatesc sotului!
Sa speram ca va tine surpriza pana maine!
Sar'na ce lor care ne-au vazut filmuletele!
Va pupacesc pe toate!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4a6d3bdb13f907e3635902&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">SARBATORI
DAVID
Alyna si David (22 Aprilie 2007)
Madi spune:
Doxinu, Ckristina, Didi multumesc pentru raspunsuri. Sper sa nu fie vreo deficienta de ceva
Elteka mi-era dor de Elias!!
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
monicoasa spune:
Multumesc Liviana pentru sfat in legatura cu decalotarea si da, ai mare dreptate cu bagatu in sufletul celor mici, ca azi am iesit pe afara si am stat mai mult ca de obicei si vladutu meu nu mai vrea se se dezlipeasca de o fetita de varsta lui, cred ca ii lipsesc copii, asa ca incerc cat de mult sa il socializez.
Doxinu nu am inceput deocamdata sa ma streseze faptul ca nu tine in mana lingurita ca s-o duca la gurita, da ai dreptate poate mai incolo se obisnuieste,
pupici de la chelios pentru cretuliu
Eltekadar pe unde mai umblati voi? ca numai in calatorii o tineti si ce baiat mare ai facut, ai grija sa nu il fure cineva
CarmenSo si ai mei sani s-au inmuiat de tot, de lasat nu sant deloc lasati pt ca eu ii am ff mici, si cand ma uit la ei nu imi vine sa cred cum au ajuns. Tu faci ceva exercitii pt fortificare?
un vichend placut si pupici la capsunici
Vladut pianistul zis si Clayderman :D
poze cu bebe Vlad Stefan
Monicoasa
Florentina Roman spune:
Salutare!
Mie imi merge DC-ul foarte greu... si se tot blocheaza...
Multumim ptr urari! Din pacate, am intampinat cele 9 luni cu mucisori si nas infundat, basta si niste dintisori care stau sa iasa si nu ne dau pace(la noi nu ies pe rand, ci cate 2-3 odata)
Uram si noi multe lunisoare tuturor sarbatoritilor!
Kid, multumesc ca m-ai trecut in listuta
Lilky, prin ce aventuri ati mai trecut si voi...bine ca acum saunteti bine
Arcadia, multumesc ptr felicitari. S-ar putea sa fi fost o cadere de calciu si ceva lipsa de vitamine, am luat o pastila din cele pe care le luam in timpul sarcinii si mi-am revenit.
Poohy, tudorcatalin,
Doxinu, nasol cu inundatia...a venit cineva pana acum sa-ti zica ceva? Pe mine m-au inundat vecinii de deasupra cand era Tudor mic si eram singurei acasa...Lasase asta micu o punga pe jos fix sub bec si picura apa pe ea de m-am trezit noaptea la 2 crezand ca au intrat hotii peste mine...
Kid, si sotul meu mananca cerealele care raman dupa ce papa Cip...
Ninutza
Pepsi, la multe lunisoare lui David si sa te faci repede bine
Timur, eu am incercat odata sa-i fac compot de gutui, dar junior n-a apreciat... Ultima data am luat piersici, dar tot bananele si merele raman baza
Monicoasa, eu nu prea am decalotat. Doctorita mereu ma ia la trei pazeste ca nu trag de putza copilului... nici nu stiu cum trebuie sa arate, ca nici la Tudor nu am tras prea tare. Zicea prin vara dr ca trebuie sa facem operatie, dar am tot amanat-o, ca am avut altele pe cap. Poate mergem cu amandoi, in echipa, sa-si tina de urat in sala de operatie... Nici al meu nu sta singur in camera... Il mai pun in tarc, cu conditia sa fie frate-su mai mare prin camera si asa-mi fac treburile, pana se plictiseste Tudor
Angiuta, si al meu a inceput sa prefere mancarea noastra, din care doar gusta deocamdata, desi eu am ramas de cand era Tudor mic cu obisnuinta sa nu sarez mancarea si nu pun nici alte adaosuri care ar putea sa-i faca rau. Daca mancam si noi odata cu el e jale, nu mai papa piureul, tre sa-i dau lui separat...
Am pierdut deja un mesaj, noroc ca-l aveam pe asta in notepad...
Mor de somn, sper sa doarma Cip la noapte si sa nu i se infunde nasul...iar Tudor sa tuseasca mai putin...
Poze
monicoasa spune:
Florentinaacu am vazut mesajul tau dupa ce il postasem deja pe primul, multumesc de sfat. Si doctora mea m-a amenintat ca o sa ajungem la spital cu vladutu dc nu ii decalotez corect putulica, si mi-a zis ca dupa ce face un an sa il vada un chirurg, asa imi e mila de el micutu, eu tot incerc "sa i-o frec" dar stiti ce face de cateva zile? dupa ce ii dau pampersul jos ca sa il schimb fuge repede in coltul patului si incepe sa puna mana la oute si sa rada in hohote, cred ca acu si-a descopetit-o cu adevarat
pupici
Vladut pianistul zis si Clayderman :D
poze cu bebe Vlad Stefan
Monicoasa
kid spune:
Mamici, de la ce varsta e indicat sa dam capsuneilor lamaie?
Juniorul meu a inceput sa sughita destul de des si uneori nu-i trece cu apa sau cu ceai si sughite pana se enerveaza. As vrea sa-i dau putina lamaie, dar sunt in dubiu,poate sa-i faca rau?
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
Poze Vladut
Filme Vladut
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by poohy
Graviduta, eu i-am facut lui Manu fond la ing prin septembrie. Nu mai stiu cum ii zice - merit 18? start 18? Ideea e ca poti alege o varsta intre 18 si 25 de ani la care sa devina proprietara fondului (eu am ales 23 ca mi se pare prea mica sa aiba o groaza de bani pe mana la 18), iar pana la varsta respectiva parintele este proprietarul fondului si poate retrage oricand banii. Dar sunt o groaza de alte fonduri - stiu ca si AIG are, si Generali (m-au batut pe mine la cap ca au nu stiu ce suma garantata, dar eu deja facusem) etc
Da, si eu tot pt 23 as opta. Si eu ma gandeam la ING, dar o prietena m-a indrumat spre Allianz. O sa verific ofertele ambelor societati.
Kid, eu ii dadeam Marei lamaie de cand era mica, 2-3 picaturi maxim cu seringa. Dar cu ceai nu merge? mai caldut
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)