***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (52)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Kid - eu ii scot un pic de pulpa de portocala din pielita si ii dau asa cate putin, dar sa fie portocala dulce, altfel nu vrea. Cu ceai caldut nu mai merge nici la Petit.

Elteka - multumesc! Eu am fiert orez in apa si apoi am amestecat cu putin laptic NAN HA2 (peste 6 luni) si i-a placut, si i-am mai facut de vreo cateva ori cu cereale (orez cu roscove), vad ca ultimele 2 dati chiar a mancat. Asta in ultimele 2-3 saptamani, cu intervale de multe zile intre, dar nu a avut nici o reactie de respingere. In rest tot lapte de la mine papa.

Lilky - poate ne vedem curand, s-a facut cald deja, noi pe la 1.30 iesim afara si stam maxim 2 ore, apoi i se face foame si trebuie sa fim aproape de casa.

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Ibelciug, cum procedezi cu intarcarea??? Bogdanel cum reactioneaza???

Elteka, Elias e superb in fotografia aceasta!!! http://picasaweb.google.com/Elteka75/Desprecopii/photo?authkey=zDUAbf7r5Sg#5160630325295992514

LA MULTE LUNISOARE SARBATORITILOR DE AZI!

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Asa creste minunea noastra ticker

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput

Suparare: Teodora avea pe la orele 21 temperatura 39,6. Am innebunit cand am vazut! Initial am zis ca e supraincalzita, in casa fiind foarte cald! Dar i-am pus termometrul in fundulet si .... i-am dat Nurofen, dupa doua ore avea 38,6, asa ca i-am pus un supozitor cu paracetamol! Sper sa fie bine! Ma voi trezi peste noapte sa o mai verific!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninutza spune:

Cristinamaria, pentru Rares

Ankaa, pentru Florin Alexandru

Pozici de februarie
Pozici de ianuarie
Filmuletze

Miruna Maria, 5 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninutza spune:

MOTANEL, multa sanatate Teodorei. Speram sa ii fi trecut febra .

Pozici de februarie
Pozici de ianuarie
Filmuletze

Miruna Maria, 5 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

multumim frumos de urarile ptr puiul meu drag care face azi 8 luni!! (nu va enumar sa nu uit pe cineva) ce-a trecut timpul, imi dau seama cit de mare este, azi i-am cumparat prima pereche de pantofi ptr mai incolo dar am gasit o promotie f buna. e mare, merge tinut de minute, misuna in toata casa......ce trece timpul!si e asa de zimbaret, de vesel, se duce la toata lumea in brate, ride la toata lumea, l=am tot filmat, pozat.....doar e al meu(cioara din mine) si asa frumos se joaca cu dominic, vai sint atit de norocoasa sa-i am!

acuma sa raspund din urma

kay, am citit articolul, nu stiu ce ar fi trebuit sa apara. ce vesti ne dai?

doxinu, felicitari ptr ca papa bine

didi, mi-ai dat de gindit cu cazaturile alea, ma tot gindesc de ce nu mai aud eu bine.....

alyna, la multi ani sotului, sa iasa petrecerea asa cum va doriti, l=am vazut si eu pe puiul mic in filme, ce mare s-a facut

carrie, felicitari ptr toate progresele, tin minte cind iti faceai griji ca micuta nu papa, si acuma uite ca te inrebi daca papa prea mult

timur, al meu papa para, mar, prune, afine, banana, piersica, caisa(in afara de banana, mar, para si pruna sint din borcanele bio, facute cu fructe si atit)

monicoasa, e bine sa fie copilul cu tine cit mai mult, eu il iau peste tot pe david, chiar daca ii dau sa se ocupe cu ceva, ptr ca asa ii dezvolti inteligenta, creierul, etc cel putin asa gindesc eu, vad ce bine imi prinde acuma la dominic ca m-am ocupat de el cind era mai mic, a fost greu nu a fost usor, dar se vad rezultatele acuma, cind la 3 ani si 9 luni e dezvoltat ca un copil de 5 ani, vorbeste 3 limbi.deci merita

madi, iti zic ce stiu eu cu dintii, este importanta simetria intre eruptii, adica lui david i-au dat incisivii centrali inferiori, apoi cei superiori in mai putin de 6 luni de la aparitia celor inferiori, la el anormal este molarul(ca dintii de lapte nu au premolari) am sa astept sa vad daca mai iese unul in partea stinga. in schimb f important este sa fie spalati dintii la bebei cu peria speciala ptr ei si cu pasta speciala ptr ei fara fluor. in legatura cu carenta de vit d, ea este in parte elaborata de corp, de aceea unii se gindeau sa o cheme hormon si nu vitamina. biositeza naturala de vit d se face la nivelul epidermei, adica sa-i scoatem pe bebei la soare cit mai des.

florentina, cum e tudor cu alergiile sau bubitele, le mai face, ati indepartat pernele de puf?

elteka, imi era dor de tine. eu nu ii dau nici un lapte in afara de al meu lui david. cind am fost plecati m-am muls, la fel fac si ptr duminica cind plecam sa ne sarbatorim cei 10 ani de casnicie, ma mulg si las, la fel vreau sa fac si cind ma intorc la munca, voi incerca sa vad daca reusesc sa ma mulg inainte sa ii dau alt lapte. va avea 11 luni. in 26 merg sa-i fac testele la lapte sa vad daca e alergic. daca totusi vrei sa bagi lapte sfatul meu este sa ii iei lapte ptr nou nascuti(ala ptr copii mai mari e prea concentrat) si ii poti lua ha daca crezi ca ati avea cumva alergii in familie, daca nu nu e nevoie, poti lua normal si ii dai cu lapte de la tine daca poti sa mulgi, sau ii dai cantitati mici, adica in sensul ca tu pleci duminica, incepi inainte cu citeva zile sa-i dai cantitati mici de lapte praf sa vezi cum reactioneaza(chiar daca nu aveti alergii in familie)

motanel imi pare rau ca are febra piticuta, redu caldura neaparat, si nu o imbraca prea tare, eu cind dominic imi face 39.4 il imbrac si=l scot la aer, iar daca e noapte tirziu il scot din camera aerisesc si=l aduc inapoi.e perioada de virusi, ca pe mine ma doare inca gitul.

am o veste buna ptr mine, mi-am negociat ff bine conditiile de munca si salar la biroul la care ma intorc la munca. mi-a marit f bine salarul, a angajat o secretara sa ma ajute 2=3 zile pe saptamina,mi-a dat 4 saptamini de concediu platit pe an, si mi-am redus timpul de munca de la 5 zile 7 ore pe zi, la 4 zile 7 ore pe zi!deci pot sta cu baietii mei!ce-mi pot dori mai mult?!

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timur spune:

Neata mamicilor!

Aseara am cumparat din piata niste spanac pt pitic. Cum i-l prepar? Fiert in gasca cu alte legume sau separat (ma gandeam sa-l fierb si sa-l mixez cu unt si carnita)? Voi cum il faceti? Sau care varianta ar fi mai buna?

Laura, mami de Alexandru (16.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Motanelsper ca TEODORA este bine!O pupa STEFAN sa-i treaca!
Pepsisuper conditii de munca.Am citit mesajul tau si am simtit aceiasi mandrie pe care o am si io cand vorbesc despre STEFAN.De fapt toate suntem la fel cand vine vorba de puiutii nostrii.Cresc asa de repede....si apoi ni se face asa de dor de ei cand ii vezi ca sunt putin independenti....offfffffff n-ar putea sa stea mai mult asa de mici?

LA MULTE LUNISOARE SARBATORITILOR DE AZI
Cristinamaria, pentru Rares

Ankaa, pentru Florin Alexandru

Ioana mamy de Stefan Bogdan 13.06.2007

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Mihamora, !

Ninutza, multumesc! I-a trecut febra ... pe la 3 noaptea nu mai aredea deloc!

Pepsi, e adevarat ... e sezonul virozelor! Si noi in casa suntem toti putin raciti, cu nas infundat, insa la Teodora este vorba si despre dintii de sus care sunt tare incapatanati si nu vor sa iasa mai repede! Are gingia foarte umflata, asa ca astazi-maine-poimaine cred ca ne vom lauda si cu niste dintzei de sus!
Felicitari pentru minunatii pui ai tai si pentru serviciul dorit!

Doxinu, returnam si noi un lui Stefanel!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Buna dimineata!
La mine nu e asa de buna, ca am dormit azi noapte doar 3 ore, Cip mi-a facut temperatura 39, bine ca ascazut dupa nurofen...dar dupa 6-7 ore iar creste...

Motanel, voi cum stati cu febra?

Pepsi, ma bucur ptr tine ca esti multumita de conditiile de la serviciu. Bubite a mai facut Tudor cand am fost la tara, ca s-a jucat cu pernele, dar au disparut subit cand am ajuns acasa la noi. Acum sa vad, dupa ce-i fac controlul ORL luni, incep sa-i fac analize de alergii, la analizele de sange i-au iesit eozinofilele mari si am inteles ca pot fi fie de la o alergie, fie de la paraziti intestinali...Asa e cu copiii, te chinui un pic cand sunt mici, dar culegi roadele pe masura ce cresc. Trei limbi vorbeste Dominic?? Felicitari!

Timur, eu nu stiu retete de spanac nici ptr bbei nici ptr oameni mari, ca noi nu mancam. Iti trimit pe privat o adresa cu retete, ca vad ca aici nu ma lasa sa o postez

Mergi la inceput