Copiluti de mai-iunie 2005 (66)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Elisor www.organizareevenimente.ro/produse/1095-LUMANARE%20BOTEZ.htm" target="_blank">uite ce-as fi vrut eu ...mi-ar fi placut sa am asa ceva la fete sa le si pot pastra...
Nu ma starni cu catolicismul...mi-am dorit toata viata mea sa ma duca tata la altar, nu un strain cu care nu mai vorbesc de ani de zile si care nu a dat doi bani, mi-ar fi placut decenta catolica cand l-am ingropat pe tata nu dezmatul de prost gust si gratuit tipic ortodox, si as scrie pana maine...chestia interesanta e ca eu am fost botezata dupa catolici in biserica ortodoxa, adica nu m-au bagat in apa ci doar mi-au turnat apa pe cap din chestia aia cu apa...
P.S. da de care paine vorbim pana la urma ?!

Daniela e frumos ca amandoi parintii sa fie de-acord cu conceptia,dar cateodata e bine sa fortezi norocul...ca doar daca ai ramas ,numai Dzeu stie cum ca doar nu ai vrut, ce-o sa mai poata zice...decat ca-i in gradina lui

Simona sa-l stapanti sanatosi apartamentul ... garantat ai sa vezi jucarii prin casa...si eu 4 camere si am jucarii si in masina de spalat, wc, gunoi, si alte locuri accesibile...

Tusesc ca un bou baltzat...
ma sperii si eu de ce pot soate pe gura...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Mercedes, eu am facut operatie laparoscopica pentru fiere, in septembrie 2007...a fost super usor, cu exceptia anesteziei - obligatoriu generala. O sa vezi ce bine e fara fiere, daca pana acuma ti-a dat atatea probleme! Taieturi nu am, doar 3 gaurele care deja abia se mai observa, durerile sunt mici si dupa 2 zile te lasa din spital si poti sa uiti ca ai avut ceva. Caut sa pun o poza, intre timp poti sa ma intrebi ce vrei. Curaj!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

http://www.dropshots.com/teddylyon1#date/2007-09-07/21:27:59
aici poza cu operatia...sper sa nu oripilez pe nimeni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

quote:
Originally posted by onixone

adriana: nu sunt scoli religioase sunt scoli catolice care apartin de o biserica.Sunt mai stricti in ceea ce priveste bulling-ul ca nu stiu cum sa ii zic...si au rezultate mai bune la invatatura decat celalalte.Au aceeasi subiecte de invatatura ca si celalate dar copii sunt sanctionati mai aspru in cazul in care sar calul din punctul de vedere al comportamentului, copii au lat respect fata de profesori.Nu iti imagina o scoala prin care vezi numai calugarite bantuind coridoarele ca nu e deloc asa.Intreaba sotul ca parca e american si vezi ce zice de scolile catolice din America.poate situatia e diferita de cea din Londra.Sunt hiar curioasa ce zice?

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Haha, sotul meu e seful ateilor LOL, ii idolatrizeaza pe Christopher Hitchins(el a fost "avocatul diavolului" cand s-au intrunit popii sa o sanctifice pe maica Tereza), Richard Dawkins...asa ca la el nu o sa gasesti decat cuvinte impotriva a tot ce e religie.
Eu nu sunt asa de hard core dar nici eu nu sunt de acord cu scolile religioase.
Daca e asa cum zici e ok, dar sa nu le predea evolutionismul si sa pierda timpul cu rugaciuni si citiri din biblie, atunci nu sunt de acord cu astfel de institutii.
De aia zic sa stiti bine ce alegeti pt ca am vazut ca spuneai ca nici voi nu sunteti religiosi

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Mersi fetelor pentru ceea ce mi-ati scris.
Tdi- stiam de cele trei puncte taieturi dar nu ma gandeam ca s imprastiate pe toata zona burtii. Sincer mi groaza ma rog maine mi se vor face analizele si eco si in functie de asta ori maine dupa amiaza ori joi in fac operatia laporoscopica.
Nu ma mai duc in cj sau tm sau in ungaria ca ... am hotarat totusi ca e mai aproape aici la mine. Sper ca pe vineri sa fiu acasa.
Am ceva emotii referitor la anestezie avand in vedere ce am patit cu cristi la operatia cu polipi dar daca e sa nu mai fiu asta e.

La multi ani bolgiumiki!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Laura, si pe mine m-au botezat tot asa, cu apa turnata pe cap. Pentru ca eram f.f. racita, era iarna, cred ca ianuarie si cred ca nu s-a riscat popa.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Buna!
Nu am mai scris de multa vreme. Copiii sunt bine. AU fost un pic muciosi (2-3 zile), dar a trecut. Catalin parca e in plina criza de pubertate. Are fitze, tipa la bebe, dupa care il pupa, tipa la mine, tip la el. Il scot pe hol 3 minute, zbiara, bate cu picioarele in usa si cu palmele in geam, apoi isi turteste nasul si ma striga:"mamiii, vino pupam prin geam, sunt cumiiinteee". Ii deschid usa si e copil model vreo ora, apoi ii trage vreo palma lui Alex care nu se lasa si da cu ce are in mana, apoi el urla mai tare. Dar ... una peste alta... ma intewleg cu el. Cant, danseaza, spune poezii, deseneaza, uraste Alba ca zapada (Piticul ghias) si Chip si Dale, dar adora filmele Mama si Veronica. Il strga pe Alex pe numele personajelor mici din filmuletele pe care l;e vede: iedutul Matei, frumoasa (el si eu suntem "bestioii"), Mutulica.
Ne cautam un apartament cu 3-4 camere ca deja casa e arhiplina de masinute (in fiecare saptamana le schimb ca sa nu se plictiseasca, dar to sunt vreo 5 de care nu se despart), cuburi, plushuri si creioane colorate.
Eu... rezist pe baricade. Mai nou sunt dinozaurul Mimi care il poarta in spate pe dinozaurelul Tinutzu, iar micutzul Alexandru ne urmeaza in 4 labe si el. Comedie nu alta, dar trebuie sa ii distrez.
Sunt la dieta si am dat jos ceva , dar mai am vreo 10 pana la 50 (dar am plecat de la 73 in septembrie)

Catalin si Alexandru - poze noi

Pupici si revin la noapte cand dorm piticii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Laura si eu tot asa am fost botezata, chiar daca era mai-iunie, eram mereu bolnava si nu a riscat popa sa ma bage in apa. De aia mi-am luat barbat catolic, ca oricum jumatate eram deja catolica . Sanatate multa, ai grija de tine

Elisor frumos ce spune Bianca acolo . Si daca tipa de la farmacie a gresit numaratoarea, ti-a dat restul pastilelor, sau le-a bagat in buzunar ?

Simiena felicitari de "casa noua" si spor la treburi.

Laura dar ce scoruri sint la luminari, ca-ti vine sa o imbraci tu cu floricele. Daca erai mai aproape, te ajutam eu, ca am invatat cindva si asta, deh, in vremurile lui ceasca, cind imi gasisem serviciu la facut coroane , dar n-am lucrat decit jumate de an, norocul meu, dupa aia am devenit "contopista" cu nasul in hirtii.

Aurasa spor la cautat casuta dinozaure Mimi

Teddy cum merge munca la domiciliu ? Tot am vrut sa eu lista cu produse, dar ori uitam sa ti-o cer pe mess, ori nu eram in acelasi moment on-line.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Danelutza - a vazut dragul de el desene cu dinozauri la tv. Si intr-o joaca mi-a zis ca eu sunt donozaur, el dinozauras. L-am intrebat cum fav dinozaurii si mi-a zis: Miiii=Miii si de atunci dinozaurul Mimi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Neazta!

Laura copiii mei asa au fost botezati doar cu un strop de apa pe cap (poate popii nu mai sunt atat de convinsi ca nu racesc daca-i scufunda), iar la singurul botez la care am fost nasa, la Cluj, nu mai asa se face. Probabil influente catolice. Toata viata mea am visat la o nunta in stil catolic si am sperat ca Dan e catolic mai ales ca se vorbea maghiara in familia lui. Dar a fost doar efectul austroungar.
Lumanarea mie mi se pare prea pompoasa si exagerat de scumpa.
Pana la urma vorbim despre feluri diferite de a prepara painea singurul liant in discutia asta e oul
Sper ca te tratezi cu ceva pentru tusea asta, multa sanatate!

Aurasa felicitari pentru ambitia de a da jos si pentru kilele pierdute!

Mercedes bafta multa cu operatia si anestezia! Maine e ziua cea mare? Gandeste pozitiv si intoarce-te repede la noi! Uite, un pentru curaj!

OlgaT ma gandesc si la tatal tau azi, mult succes cu operatia!

Anca sa-ti traiasca tatal! Ii doresc multa sanatate ca sa va poata vizita cat mai des. La multi ani!

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput