Copiluti de mai-iunie 2005 (66)
Raspunsuri - Pagina 16
Mercedes spune:
tdi-mersi pentru poza macar stiu ce ma asteapta,acuma se mai vede ceva?
laura- tie de ce ti a facut asa o ,,incizie,, atat de mare?
elisor - mersi, ori maine dupa masa ori joi dimineata.
onixone spune:
...cum sa ma supar ca vorba aia intreaba copilul meu cum o cheama pe mama si asa zice Mamy Jipa
Bolgiumiki:LA MULTI ANI SI TOT CEEA CE ITI DORESTI!!!
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
elisor spune:
Fetelor, eu mor incet...iar ninge!!! Cred ca e bucuria copiilor dar pe mine ma deprima deja ninsoarea asta, mai ales ca nu gasesc resurse sa ma pun pe linia de plutire. As vrea sa vad soare, fluturasi iubareti, pasarele cioc in cioc, sa simt ca renaste natura si eu o data cu ea...
Daniela am vazut pozele cu "busteanul", cat s-a mai muncit Isa cu el, dar din ce-i facut de parea atat de usor? Iar bunataturile mi-au plouat in gura, mai ales ca nu ma simt in stare sa stau in bucatarie, dar pofte am...Am primit completarea de pilule, si-a cerut si scuze farmacista.
OanaC vazut si pozele cu Eva bucatareasa, ce de bunataturi a facut, ce mai, e priceputa cu putin ajutor de la mami sau de la doamna de la daycare...m-ati convins sa-i cumpar si eu lui Bianca playdogh, sa am si eu un ajutor la bucatarie mai ales in situatii ca acestea cand ma simt rau...am vazut si ultimele poze de la disney, ce va invidiez pentru atata caldura, distractie...ce mai faceti?
Teddy e chiar frumoasa operatia ta, mai ales fluturasul din dreapta...
Clara, Florentina, Laura multumesc pentru comentarii la poze
Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
lucas spune:
Sefa naselor (Loreen) daca vrei luminarea din poza da-mi un semn. este un magazin in Mall Vitan special de botez, deverse lucruri. eu in dupa amiaza asta sunt la doctor chiar linga Mall. ai grija ca florile nu sunt naturale, dar intr-adevar sunt foarte frumoase.
suna-ma si o rezolvam. ce-i drept are niste chestii superbe acolo!
daca e o botezo-nunta de fitze macar sa te spargi in figuri pina la capat. telefonul il ai suna-ma!vad ca nu esti pe mess.
patriciaRO spune:
Simona, sa stapaniti cu placere noua casa si sa va bucurati de ea. Ne pui poze?
Beatrice, mami de Alex pifos
Tdi spune:
Ciao! pitika imi face neuronii cretzi si nu prea pot sa scriu.
Ziceam ieri de marti, redau mai jos ce am gasit pe situl Acvaria, pentru cine e interesat:
Ziua de marti este considerata, alaturi de ziua de sambata, ca fiind o zi cu trei ceasuri rele. Nimic magic la mijloc, ci totul provine de la o regula folosita în astrologia orara, una din ramurile astrologiei generale. Se stie ca fiecare zi este impartita în 24 de ore, numai ca in astrologie, lungimea orelor – denumite „ore planetare” - nu este aceeasi cu cea deja cunoscuta de 60 de minute si nu fiecare zi începe cu aceeasi ora. Nu va ganditi la un ceas obisnuit care arata orele si minutele, ci la un ceas special, care nu arata cifre, ci planete. Ziua – între rasarit si apus – si noaptea – intervalul orar de la apus la rasarit – sunt împartite în câte 12 ore egale ca lungime, dar pentru ca ziua si noaptea au lungimi diferite pe parcursul anului – doar la echinoctii fiind perfect egale – cele 12 ore au, asadar, dimensiuni diferite. De exemplu, vara, ora planetara diurna este mai lunga decât iarna, iar ora planetara nocturna este mai scurta decât iarna. Fiecare zi a saptamanii începe la rasaritul Soarelui cu ora ce corespunde planetei guvernatoare a zilei respective. Ziua de marti, în acest caz, începe la ora la care rasare Soarele, ca atare prima ora planetara a oricarei zile de marti apartine planetei Marte, care guverneaza ziua respectiva. Pe parcursul celor 24 de ore, 7 planete diferite guverneaza câte o ora, succedându-se de mai multe ori pâna la finalul zilei. Dintre cele 7 planete, Marte si Saturn sunt considerate planete malefice, a caror simbolistica nu este întotdeauna pozitiva. Pentru ca ziua de marti este guvernata de Marte iar ziua de sâmbata de Saturn, se considera ca prima ora planetara a celor doua zile din saptamâna apartine celor doua planete negative, si pe parcursul întregii zile vor mai exista si alte doua ore planetare marcate de energia celor doua planete. Marti, vor exista trei ore planetare patronate de Marte iar sâmbata - trei ore planetare guvernate de Saturn. În restul zilelor din saptamâna vor exista câte doua 2 ore guvernate de cele doua planete malefice, deci se poate spune ca fiecare zi din saptamâna are câte doua ceasuri rele, numai ca martea si sâmbata exista „trei ceasuri rele”, adica trei ore planetare guvernate de cele doua planete care aduc, de regula conflicte, neîntelegeri, piedici, probleme, esecuri etc. Retineti, fiecare zi are câte doua ore marcate negativ de Marte si Saturn, dar faptul ca martea si sâmbata avem deja o ora în plus, care a generat ideea ca trebuie sa ne luptam cu cele 3 ceasuri rele de marti si sâmbata.
Aurasa spune:
Nu am mai avut atat timp de nu stiu cand .... E o zi linistita. Sotul l-a luat pe Catalin la plimbare, iar Alexandru a adormit in timp ce ii dadeam mancarea de pranz. Si doaaaarmeee...
Ultima perla a lui Catalin, servita lui tati in timp ce acesta punea cafeaua de amiaza :"Eii, tati, ai gheshit! Mami nu bia cafia din cana niaga, nu e buna. Mami piace cafiaua cana ioshie" (R-ul lui e in suferinta. Separat il pronunta, in cuvant il inlocuieste cu I). Normal ca tati a schimbat cana de gura lui, iar copilul m-a instiintat ca tati voia sa puna in cana neagra pe care nu o suport.
ioanailincam spune:
Salut! Cam pustiu pe aici!
MIKI - Cu intarziere LA MULTI ANI! Te asteptam pe la noi.
Teddy - foarte tare explicatia cu cele 3 ceasuri rele!
OlgaT - cum te mai simti? Tatal tau cum e?
OlgaM - cum e Maya?
Aurasa - si Ana are faze de posesivitate cu lucrurile noastre: i-am dat eu bonei un pulover intr-o zi ca-i era cam frig si cica n-a fost chip sa-l imbrace ca n-a lasat-o Ana.
Andutzy - ai inceput cautarile de bona?
Mercedes - tinem pumnii cu operatia. Mare inventie laparoscopia asta, din ce zic fetele cred ca va fi bine.
Simiena - sa ne arati negresit apartamentul, pe care iti doresc sa il stapaniti sanatosi! Chiar aseara ma gandeam ca s-a implinit anul de cand ne-am mutat aici si parca nici nu se vede: peretii sunt varza, nu numai de picturi rupestre de la Mogo, dar si de pete, de maine, semne neidentificate. La vara, daca om fi sanatosi si om avea cu ce, vreau sa pun un om sa refaca baile (ca tot au fost inundate), sa dea o mana de lavabila in bucatarie si hol ca arata ca dupa razboi si poate vom inchide si un balcon (cu tot balamucul: izolatie, termopane, gresie). Dar asta se va intampla cat suntem noi in concediu ca refuz sa suport molozul live.
Sa va zic de Ana, mai nou numita Angelina: si-a spart botul aseara de gresia bonei (dupa ce vineri intrase cu pometele intr-un dulap al bonei), Angelina e mic copil fata de ce bot are Ana. Eu cred ca femeia are grija de ea, dar copilul asta nu sta o clipa si in cazul de fata s-a impiedicat de caine si a cazut. Bine ca n-a fost mai rau.
Aseara a scos barbatul poze pe hartie ca aveam foarte putine. Si m-a pus naiba sa stau aseara sa le pun in albume, nu pe toate ca sunt multe tare. Si ca sa nu ma plictisesc ma uitam la un film in acelasi timp. Si cand am ajuns pe la luna iulie 2007, am constatat ca am uitat sa pun in albuma luna martie 2006. Asta inseamna ca trebuie sa o iau de la capat si sa scot mare parte din pozele deja puse. Nice, nu? Si cred ca s-a suparat si barbatul pe mine ca nu l-am bagat in seama.
Ei, iata ca apelul meu si al Neliei au dat roade: au iesit la iveala Aurasa si Simiena! Altcineva se mai inscrie?
Aoleu, s-a facut 5 deja, azi am petrecut ziua numai trimitand mail-uri si cautand documente si coordonand. Tare obositoare e munca asta in care nu ai parca niciun rezultat decat un carnat de mail-uri la sfarsitul zilei. Va las, poate reusesc ceva mai constructiv pe ultima suta de metri.
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
nelia spune:
Fetelor, in Romania se face vreo materie legata de morala!?! Hai, ca am si eu o problema! Vreau si eu un manual, o carte si se pare ca nu sint, trebuie sa ma duc intr-o librarie, ca m-am lamurit cu bibliotecile. Am luat de toate la inceputul anului scolar, si am tot facut din ele, imi era teama ca nu va invata sa citeasca si sa scrie in franceza, dar asta a fost floare la ureche totusi pe linga acest enseignement moral!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU
loreen spune:
Am obosit tusind...efectiv nu mai am putere sa mai tusesc...mi s-a infundat si nas si urechi si naiba sa ma ia ca m-am saturat...
Mi-am luat rochia de la magazin dar nu am baterie la aparat sa-i fac poza...titpic mie.
Gabi m-am operat in 94 inainte cu 3 zile de a implinii 20 de ani...la noi era un singur aparat de laparoscopie numai ca medicul chirurg nu a fost de acord cu ala...a vrut el neaparat sa o faca clasic pentru ca i-a fost frica sa nu fie ficatul afectat...mai nasol a fost ca unul m-a taiat si un cizmar m-a cusut...si apoi 2 sarcini si s-a facut cat caltabosul.Faza mai dura a fost ca la un an am ramas gravida,cu Bianca, si ma duc la ala sa-l intreb daca cumva voi avea probleme ...ma vade si ii cade faza..."care-i nemernicul ala care sia batut joc de tine,fata tanara?!" ...io sincera si nonsalanta zic dumneavoastra...
Dar refacerea a fost de lunga durata si dureroasa...am ramas cu urmari mai ales la schimbarile de vreme...nu-ti arat poze ca nu-ti mai trebuie operat nici cu cusaturi ascunse...
Ce sa-ti spun...iti tin pumnii...sa te refaci repede...si curaj ca te taie...
Elisor iti dau din fluturii mei sa se iubeasca si la tine ca mie mi-au facut capul mare de atata hormoneala...
Aurasa hai ca deja e dezmat asta pe capul tau...zau asa
Lucas saru'mana de oferta...am stat io asa blegita si innecata in tuse si muci si m-am gandit ca pana la urma o sa iau una si gata...mi-ar placea una din alea,dar daca nu se gasesc pe-aici n-are rost nici tu sa-ti faci griji si nici eu probleme in plus...
Beleaua naibii e ca nici in stare bruta nu se gasesc ...ma simt de parca as trai la Cotu vaii...
Olgutza cum a trecut tatal operatia...?!
Anca sa petreceti frumos ...si sa-i dea Dumnezeu tatalui tau anii frumosi si numai sanatate...
Nelia fii-mea a facut educatie civica... acuma nu stiu la ce te referi ...este materie?! Ce trateaza?!
bai da n-am pic de inspiratie...mi-am tusit toti neuronii ...
Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"