Copiluti de mai-iunie 2005 (66)
Raspunsuri - Pagina 14
gabitzam spune:
Gabi, sora mea s-a operat laparoscopic acum 5-6 ani, avea pietre sau asa ceva, nu-mi aminetsc exact. Stiu ca n-a fost o chestie foarte grea pentru ea, s-a recuperat destul de rapid. A baut tot felu de ceaiuri inainte si dupa aceea, a tinut regim destul de mult.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Danelutza spune:
Seara buna si de la mine
Nelia multumesc de raspuns, am incercat s-o imbunez pe Isabella, s-o mingii, sa vorbesc cu ea, dar raspunsul ei a fost ca "nu vlea Itabella ubita" si mi-a trintit usa in nas. De aia am lasat-o sa urle, sa se descarce.
Andra cum se mai simte Dragos ? Sanatate multa si tie si lui.
Lili poate o fi fost ceva in aer, dar oricum domnisoara mea are niste frumoase cornite si de cind ma doare mina si nu-i mai pot da cite una la fundulet, i-au crescut si mai mari.
Gabitza buna faza cu culorile si chilotii, spune mersic ca nu s-a imbracat cu ei
Elisor sanatate multa . Sa stii ca si eu acum doua zile l-am visat pe fratele mei. Vorbeam cu el si-mi spunea ca nu a murit, ci ca e doar paralizat si nu se poate misca, desi eu il vedeam in picioare si nu avea absolut nimic. Am aprins ieri o luminare pentru sufletul lui, asa se spune si la noi cum a spus Laura, sa aprinzi o lumina si sa dai un colacel de pomana la vreun sarac.
loreen spune:
Gabi imi permit sa spun ca operatia laparoscopica e floare la ureche.Te tine 2 zile in spital si apoi esti ca noua si fara regim drastic ca in cazul unei operatii clasice.Eu am o taietura ca la disectie... dintre tzatze pana la buric...si dupa 2 sarcini zici ca am un carnat sub piele...am mai stat si la reanimare cu tuburi in toate gaurie inconstienta vreo 3 zile,in care am facut si 20 de ani si habar nu am ...asa ca du-te cu incredere ...merita
Onixone suna a pension scoala asta catolica...
Nu-mi spune de vise...eu am darul de a cobi,stiintific nu stiu cum se numeste, si pana acuma nu m-am inselat deloc...imi vine sa ma scuip pentru asta,dar cateodata imi prinde bine...mi-am visat si sotul inainte sa stiu care va fi...ca daca as fi stiut ce ma asteapta ma intorceam pe partea cealalta si visam continuarea...
Elisor dintre 2 rele mai bine cea mai putin rea...adica ,rea fiind acuma, bine ca Bibisor e spre vindecare...noi astia batranii ne dregem mai repede....
Si eu fac paine ca si Gabi numa ca mai uneori smantana in ou sau cascaval...si ies tare bune...
Nelia eu cu vita fac gulas...
Gusta de Marutzu si de tine nu mai zici nimic?!
Tdi la mine martea e verificata la belele...da unde mai pui ca miercurea e si mai infioaratoare....
Azi am umblat capiata dupa lumanare de botez ... imi spusese Flori ca sunt gatite cu tiul si figurine...sa mor de nervi...am gasit intr-un loc cu un zarzavat pe ea si un tiul de un bleo praz oribil si cu pisicutze chinezesti pe ea...la fabulosul pret de 385 lei...baiiiiiiiiiii da in ce rahat de tzara traiesc...vreau si eu ceva elegant si cu bun gust ...n-ai sa vezi...
Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Danelutza spune:
Elisor am incercat si ieri sa-l conving pe sot, dar nu a fost chip, i-am explicat ca daca el se simte in virsta si nu mai vrea al doilea copil, caut unul mai tinar sa-l faca . Cica nu-i vorba numai de facut ci si de crescut . Asa ca, deocamdata mi-am luat gindul, sper totusi sa-l pacalesc
Laura si eu sint mindra ca-mi cresc odrasla singura, macar nu am cui sa-i reprosez ca e rasfatata si alintata . Aaa, ba da, sotului
Nelia sanatate multa.
Elisor sanatate multa, dar te-ai aranjat binisor. Sanatate multa .
Ioana ce vise frumoase ai de shopingareala . Sa stii ca Isabella e atit de capricioasa, ca de ceva vreme bate din picior sa ma execut , bineinteles ca in momentele alea pe mine ma umfla risul si nu execut ce spune, ca altfel "am pus-o", comandant o face mami
Mercedes sanatate multa si refacere rapida dupa operatie.
Gusta cum se mai simte Mara ?
Olga T cum te mai simti ?
onixone spune:
[re] loreen[/red]stiu eu in ct un loc in care se fac lumanari elegante
ma info si iti spun...dar ceva mai scumpe
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
loreen spune:
Onixone hai ca m-ai spart...taman din Anglia iti aduci aminte de magazine in Cta...
Sa mor ca acuma m-am enervat la culme...bai da nu se poate asa ceva...ma tot chiorasc pe net si ma ingrozesc ce preturi...io stiu ca prost e ala care da...daca mai pui in calcul si toaletele,tuns,ras,coafat...zici ca faci nunta...
Problema mea e ca tratez fiecare copil ca pe al meu si de-aia devin sucita ...
Anunta astia acuma ca in Bucuresti incep incrierile la gradinitza cu 17 aprilie ...daca nu s-or fi terminat...
Aoleu stai ca mi-am adus aminte ...ma duc la posta sa-mi iau alocatia si aia imi zice ca mai este una...aoleu zic io o fi vreu copil din flori de-al lui barbate-miu ca era pe numele lui...cum doamna sa mai fie una ca doar un prescolar am...pai zice nu scrie numele copilului...pai si de unde zic...pai e la scoala ...deci borfasii astia de la scoli nu mai dau cecuri si te obliga sa te duci la posta...problema e ca nu au trecut mama la ridicare ci pe tata,ca doar copilul e pe numele tatalui...
Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
simiena spune:
Buna seara !
Nu am mai scris de mult pentru ca am fost foarte ocupati-ne-am luat un apartament de 4 camere si in sfarsit ne-am mutat-mai e de lucru , dar nu lucruri majore . In sfarsit , nu mai vad jucarii prin sufragerie . Altfel suntem bine , Elian creste si cornitele la fel , deoarece cu nebuneala cu mutatul l-am mai neglijat .
Pupam pe toata lumea.
elisor spune:
Gabitza am incercat si eu cu albastru de metil, stiu ca e benefic in raceli si nu numai, problema e ca-mi vomita dupa el.
Laura, Mercedes inseamna ca nu vorbim despre acelasi lucru.
Mercedes nu am idee cum e operatia laparoscopica dar cred ca e mai usoara decat cea clasica. Daca nu exista complicatii cred ca orice operatie ajunge sa fie cum spunea si Laura pice of cake.
Bunica mea a avut o astfel de operatie dar a fost foarte grea pentru ca intrase deja in icter. Ma voi gandi la tine sa-ti mearga operatia usor, fara complicatii si sa te refaci cat mai repede, Unde te operezi, la Cluj?
Laura nu pot sa cred ca nu gasesti o lumanare simpla si frumoasa in toata C-ta, hai mai, ca doar nu e piata de tigani cu boarfe de mana-doua...
Ioana cand era Andreas mic aveam probleme cu somnul (el, nu noi) si faceam cu schimbul care sa il adoarma. Stiu ca ne puneam langa el si stateam nemiscati pret de minute-n sir ca sa para ca am adormit doar doar inchidea si el ochii. Greu a mai fost. Cu Bianca e mult mai usor si in general isi respecta somnul, chiar daca face nazuri. O pun in patul nostru si ii las Minimaxul, asta ca sa socializeze cu patul, dar dupa vreo 10 minute intru si-l sting. Bineinteles ca nu-i convine dar deja e prea obosita sa protesteze prea tare si adoarme relativ repede. La noi seara e problema cand ea trebuie sa dea stingerea la toti. Acum nu trebuie sa ma rogi de 2 ori sa ma pun langa ea, adorm si eu
Teddy ei, la asa o interpretare nu ma asteptam recunosc. Socrul meu e un om...antipatic, de cele mai multe ori il detest, face multe comentarii care ne enerveaza si pe mine dar si pe fii-su. Cel putin cand era Andreas mic din lectii despre cum sa crestem copilul nu ne slabea, el, care a divortat si nu a tinut legatura atatia ani cu proprii copii. Daca are nevoie de afectiune sa si-o caute in alta parte nu in visele mele . Multumesc de interpretare.
Mamajipa (te superi ca-ti spun asa?), uau, mie mi se pare scoala catolica, cel putin din afara. Eu sunt innebunita dupa tot ce inseamna catolicism, totul e simplu, clar si frumos spre deosebire de intortocheatul ortodoxism din care n-o sa pricep niciodata nica dar nici nu-mi doresc.
Nu te deranja cu hipnoza si alte alea, ma bag numa' la chestii face to face, dar iti multumesc.
Daniela las'ca-l prinzi tu-n mreje pe sotzer ca esti mai destepata decat el. Cum adica sa mai asteptati? Ori il vreti ori nu, timpul se scurge si-n defavoarea voastra, a Izabellei, creset diferenta de varsta intre ei...
Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
elisor spune:
Sarumana de ganduri, ma fac bine si apoi iar dispar de-aici ca voi incepe serviciul
Am fost la farmacie si atata mi-a numarat pastilele tipa de-acolo ca acasa am vazut ca nu sunt toate. L-am trimis pe Dan sa vorbeasca cu tipa si sa refaca socoteala. Cam scumpe pastilele astea, bine ca macar au fost compensate.
Laura asa e cu alocatiile, am aflat si eu intamplator cand am fost sa depun cerere pentru reluarea platii alocatiei care mi-au sistat-o pe motiv de neprezentare si tot ca tine nu pricepeam de ce-mi vin doua alocatii. Dar poti cere sa-ti vireze in cont si atunci scapi de posta.
Simiena sa stapaniti sanatosi noua locuinta si sa va bucurati de ea! Chiar strigase catalogul Nelia, parca, ma bucur ca ai dat un semn cu vesti bune.
Bianca si-a aliniat papusile si numara: ai spart oalele si-ai mancat sarmalele, ding-dang-dong, iesi afara tu.
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
elisor spune:
Chiar daca nu ai mai dat pe-aici de mult timp (parca spuneai ca mai stai un an acasa cu Luca?! sau am retinut aiurea) eu iti urez
LA MULTI ANI BOLGIUMIKI! si tot ce-ti doresti tu sa ti se implineasca!