***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (51)
Raspunsuri - Pagina 5
Alyna24 spune:
Multumim fetelor care ne-au felicitat pt "mama" si pt dormit!
Si azi noapte a dormit de la 22.30 la 4.30 si apoi pana la 7.30.Deci....ne-am reglat cu somnul!
Pepsi, nu neaparat ca m-am suparat la faza cu sare(tu chiar ai fost subtila si ti-ai dat cu parerea ) fata de Oana(acum ca tot s-a simtit cu musca pe caciula si a scris chiar daca nu recunoaste....care m-a judecat direct si a facut chiar afirmatii rautacioase!Deci....ma bucur ca ne-am inteles sa nu existe motive de suparare!
Cat referitor la ce ai spus, Oana.....in primul rand nu am un copil bolnavicios asa cum ai spus(nu cred ca locuim in aceeasi casa ca sa stii), ba chiar nu mi s-a imbolnavit decat o singura data(chiar de Revelion), viroza pe care a luat-o de la cineva!A mai facut de 2 ori febra de la vaccin si ATAT!Poate insa tu stii mai multe despre david al meu!Daca vrei sa fii rautacioasa in continuare.....atunci pot fi si eu!
Dupa cum am spus toate aici, fiecare isi creste copilul cum vrea, ii da ce considera de mancare....etc....Iar daca am vrut sa-i pun sare in mancare(cu acordul medicului, apropo) este strict problema meau!Sau am spus cumva ca asa trebuie sa faceti si voi?Eu doar am spus ce face David si ce-i dau sa manance si cum ii fac....etc.....nicidecum am spus"FACETI SI VOI CA MINE"!
Si, crede-ma este gresit sa compari orice capsunel, si copil in general, cu Sonia!In primul rand pt ca ea are nevoie de ingrijiri speciale si, ca atare, nu ai voie sa-i dai sare.....si altele!Este normal sa fii mai precauta si sa ai grija ce-i dai, sa tii cont intocmai de sfatul medicilor!Cred ca toate tinem cont de ce ne mai spune si medicul!Si cu asta.....am incheiat!
Mai spun ca la faza cu poza celebra, puteai frumos sa treci peste ea, sa nu te uiti si gata!Nu-ti dadea dreptul sa faci comentarii atat de rautacioase!Exista oripilaritati mai mari decat un copil calare pe un porc taiat de Craciun!
Apropo de asta, chiar in prag de sarbatori, in Libertatea a fost o poza cu Ana Maria Prodan(dc nu ma insel) calare pe un porc taiat!SI?S-a oripilat lumea?Sa fim seriosi si realisti de mitul Craciunului totusi!Sau nu se pune ca nu era un copil?
Si cred ca ne putem ingnora cum am facut-o si pana acum si gata!
Si...pentru ca iar m-am enervat acum.....am decis ca din cand in cand tot voi mai scrie pe forum!
Cui nu-i convine.....sa sara meste mesajele mele!
Si cu asta.............no comment!
LA MULTE LUNISOARE SARBATORITILOR DE AZI!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4a6d3bdb13f907e3635902&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">SARBATORI
DAVID
Alyna si David (22 Aprilie 2007)
lavini spune:
Buna dimineata si la multi ani pt sarbatoritii de astazi!Sa cresteti mari si sanatosi!
Oana, ma bucur ca Sonia a trecut cu bine peste interventia asta!Sanatate multa si asteptam vesti despre voi in continuare!
Alyna, cand citesc mai ca ma apuca invidia.Andrei a dormit primele 6 luni de nu aveam treaba toata noaptea cu el, eram freh a doua zi(bine, nici nu ma duceam la serviciu pe vremea aia).De cand au inceput dintii s-a stricat tot programul lui.Asa ca acum mai doarme cand si cand cate o noapte intreaga, apoi ma chinuie cate 2 saptamani.Din fericire nopatea trecuta a fost aia buna.Poate se cuminteste si el ca David si scap de trezitul asta continuu care ma termina.
Fetelor, hai lasati cearta deoparte, fiti pacifiste, iertati si mergeti mai departe.Viata e scurta, daca stam sa ne certam pierdem din vedere lucrurile frumoase.
Sa aveti o zi buna!
Lavinia si Andrei (11 iunie 2007)
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin
angiuta spune:
Mai fetelor nu va mai certati....fiecare isi creste copilul cum crede el mai bine si nu cred ca a impus asta si altcuiva.
Daca am jignit vreodata pe cineva eu imi cer scuze, ma asigur ca nu am avut intentia.
Kay multa sanatate in continuare Soniutei, ma bucur ca totul a iesti bine!
Multumim tuturor care ne-au vazut pozele, de cateva zile tot incerc sa scriu dar mereu nu reusesc din cauza teroristulu mic.
TOCMAI A VARSAT UN PAHAR CU SUC de visine, dupa 15 min de frecat tot a mai ramas putin patata mocheta..
Miniuta voi acum ati facut vaccinul? Noua ni le-a facut la 2, 3 si 4 luni.
Angiuta mamica lui Vladut
doxinu spune:
KAYne rugam incontinuare pentru SONIA sa fie bine si sa treaca peste toate.tare m-am bucurat cand am vazut mesajul tau dimineata pentru SONIUTA!
Mai fetelor ce este asta astenia de primavara?Doamne ce de mai neintelegeri!haideti fetelor ca noi suntem ca o familie aici!Ne suparam acum cand planificam intalneala de 1 an?Pai nu e pacat?
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger
minunea noastra Stefan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">STEFAN rade cu taty
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">Stef cel papacios
ramona7 spune:
Pepsi, am fost ieri la medic si doamna doctor a spus ca nu e alergie de la alimente pentru ca e localizata numai in jurul gatului si la incheietura manutelor. Se prea poate sa fie de la caldura si detergentul cu care ii spalam hainutele. Inlocuim detergentul pentru ca nu e unul special de copii si vedem daca dispar, daca nu, o sunam. Sunt niste bubite mici de culoare rosie.
Cu ocazia asta, a fost cantarit si masurat: are 10.500kg si 75cm. E un ursulet. Nu ii place sa stea in fund, il punea doctorita si el sarea pe burta sau voia in picioare. Se tot uita la o bebelusha care astepta pe hol si cand a inceput ea sa planga, s-a gandit sa o imite si a inceput si el un urlat isteric, de nu stiam cum sa-l oprim.
In rest, papa cam tot ce i-am introdus, fara sare si zahar, la indicatia doamnei care se ocupa cu alimentatia lui. Papam pe zile cand piept de pui, cand ficatel, cand galbenus de ou la supa de legume, dar trebuie musai date prin blender sau pasate foarte fin, ca altfel face mofturi.
A, voiam sa va intreb daca mananca vreun capsunel sau capsunica peste, ce fel de peste si cum il preparati? Noua ne-a spus sa cmparam salau ( peste alb, in general) si sa il fierbem.
pentru Soniuta.
Lulu26, pentru Alessia Ioana; Mihamora, pentru Dominic; Kid, pentru Mihail Vladimir; Alina25, pentru Darius Andrei; Katthy , pentru Bianca Elena; Ralucami, pentru Maria; AlexAlice, pentru Alice
Liviana, imi cer scuze ca am uitat sa te felicit in mesajul de ieri pentru initiativa frumoasa cu intalnirea si tricourile.
Am citit cu tristete ultimele discutii. Cred ca e inevitabil sa existe comparatii, dar in final realizezi ca fiecare copil e unic si unul face intr-o zi ce altul face peste o luna. Inainte de toate cred ca ar trebui sa devenim nu doar mame mai bune pentru copii nostri, ci si oameni mai buni, cel putin eu asta incerc. Exista atatea moduri in care poti comunica ceva si tine de noi sa-l alegem pe cel care nu raneste alti oameni. Sper ca nu am suparat pe nimeni cu aceste randuri.
si o zi buna va dorim!
Salvati o inimioara
Madi spune:
quote:
Originally posted by ancamari
Madi - mercic pt raspuns! Eu il spal cu apa simpla de multa vreme si vad ca e ok asa, scriam eu cand era Petit micut (ca acum e mare tare!) ca nu ii place deloc sa-l sterg pe fata cu tamponel cu ser fiziologic, asa ca am renuntat, mai ales de cand am inceput diversificarea. Cand a fost racit i-am pus in nasuc si i-am sters ochisorii care curgeau un pic. Tu cat mai vrei sa slabesti?
Ancamari nici Ana nu agreaza sa o sterg pe fata cu ser fiziologic. Eu o sterg pe ochisori dimineata. In rest, dupa ce papa, o spal si eu cu apa de la robinet.
Eu as vrea sa mai slabesc vreo 4 kg daca as putea. Cand am ramas gravida oscilam intre 43-44 kg, acum nu cred ca sa o mai ajung aici, dar cu 45 as fi multumita. Cam la greutatea asta ma simt eu bine.
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
lavini spune:
Ramona, eu i-am dat peste lui Andrei de vreo 2 ori pana acum, tot peste alb, si fiert in apa si atat.L-am amestecat cu legume, nu a fost el prea fascinat, dar a mancat.I-am pus si in gurita peste simplu, cateva firisoare, dar s-a strambat.
Lavinia si Andrei (11 iunie 2007)
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin
lbelciug spune:
Oferta mea ramane in picioare PT CINE ESTE INTERESATA/AMATOARE:
1. voi face sigla, o arat tuturor si daca o validati, o trimit pe mail sa si-o poata lua toata lumea. Alternativele la sigla sunt bine venite, dar sa fie in forma finala, adica numai bune de imprimat!
2. am primit multe emailuri si am centralizat toate datele. Dupa validarea siglei va voi da un Re pt o ultima confirmare in ceea ce priveste comanda.
Sunt fete din provincie sau chiar din Bucuresti a caror timp e f limitat si pe care le-ar avantaja receptionarea si plata tricoului direct la domiciliu (ma inscriu in aceasta categorie). Tricourile vor fi comandate pe marimea specificata in emailurile voastre asa ca va rog nu omiteti acest amanunt.
Primesc in continuare mesajele voastre. Pana acum doar 8 fete au specificat si adresa fizica.
Multumesc fetelor care ma sustin.
Pepsi, esti la inaltime, ca intotdeauna. Mi-a placut pledoaria "pro turma".
Miniuta, iar m-ai distrat cu aghiazma!
Imi cer scuze ca nu mai scriu on-topic, dar timpul nu-mi permite. Am intarziat si cu realizarea siglei, dar o voi face negresit!
PS: Nu se ofera nimeni sa mearga si sa discute despre rezervarea pt 11 mai la Balonul Copiilor? E in Herastrau.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV
Florentina Roman spune:
Ramona, am avut si noi bubite asa cum le descrii tu...am suspectat si eu detergentul, dar pana la urma erau din cauza transpiratiei, dupa ce l-am imbracat mai subtirel n-a mai facut.
Liviana, vreau si eu tricou, trimit acum PM.
Alyna, tu ce-i dai lui Davidutz noaptea, cand se trezeste, lapte sau apa/ceai? Al meu mi-a refuzat categoric sanul azi noapte si i-am dat formula.Apa nu-l multumeste, ma gandesc sa incerc cu ceai, poate treptat il fac sa nu se mai trezeasca...
Pepsi,multumesc inca o data ptr raspuns.
Stiti ce mi-a zis fi-miu mai mare ieri? "Mami, cred ca esti cea mai buna mama din lume...si tati e cel mai bun tata din lume....
Eu: de ce tati ESTE cel mai bun si la mine doar crezi?
El: Pai...tati e inginer..."
La voi merge asa greu forumul, ca la mine de-abia se-ncarca..
Poze
teodoral spune:
ALESIA IOANA
DOMINIC
MIHAIL VLADIMIR
DARIUS ANDREI
BIANCA ELENA
MARIA
ALICE
MINIUTA, multumim pentru reteta de ser fiziologic. Nu am stiut pana acum, voi incerca. Intr-adevar serul este destul de scump.Ultima data i-am luat un ser italienesc, ceva la fiole de plastic dar e nashpa rau. Am impresia ca mai mult ii intareste mucisorii in loc sa-i inmoaie.
RAMONA, felicitari pentru ursulet. Ai fecior maaare, ce mai. Nici Ari a mea nu vroia sa stea in fund. Tot asa cand vroiam sa o pun se ridica in picioare. Asta e, ei sunt sefii.
MADI, aveai 43-44 kg?? La ce inaltime? Si eu care ziceam ca sunt multumita cu 51kg...Hmmm, ar trebui sa ma inscriu oare si eu in concursul de slabit?
IBELCIUG, unde sa-ti trimit adresa? Pe mailul comun? La PM? Vreau neaparat!
OANA, in continuare pentru Sonia. Sa ne tii la curent.
Simt ca am uitat sa spun ceva dar nu mai imi aduc aminte ce...Off, batranetile aste.
Va pup pe toate.
Teodora mami deAriana Elena21 mai 2007
nasterea unui inger
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5204164" target="_blank">ONETRUEMEDIASHOW