***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (51)
Raspunsuri - Pagina 6
kid spune:
Ninutza, ramona7, teodoral Multumim pentru urari!
Liviana Trimit si eu acum PM, in email n-am specificat adresa. Multumesc!
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
Poze Vladut
Filme Vladut
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
vas spune:
ce mai faceti mai fete dragi??????!!!! Miniuta, dai ca lumea cu aghiazma sa se linisteasca apele pe aici.
Alyna, eu te rog frumos sa scrii in continuare pentru ca am descoperit ca David a vorbit cumva cu Eliza pentru ca ii urmeaza programul identic. Acum e la faza in care nu doarme noaptea , plange intr-una, suspina, ma uit de urma de vreun dinte, dar nimic, asa ca ...........scrie in continuare sa vedem cum evolueaza situatia. Acum m-ai mai linstit si astept si eu noptile cu somnic de 7 ore.
Liviana, eu raman la aceasi parere. Avand in vedere ca sunt din provincie, nu am nici cand, nici unde sa imi fac tricoul, asa ca iti multumesc ca te ocupi de problema asta.
Pepsi, si eu vad tricoul asa ca pe o amintire frumoasa, si un motiv ca la un moment dat sa-i pot explica Elizei ce semnifica acea capsunica si sa-i pot arata poze cu mai multi "contemporani" imbracati la fel.
Acum trec la probleme: Eliza azi noapte a plans intr-una si nu mai vrea san. De ieri de la 20.00 si pana dimineata la ora 8.00 nu a vrut deloc. Imi erau pietrificati azi dimineata, si ma dureau, iar acum incep iar sa prinda contur. Incerc sa ma mulg, dar ma intreb oare de ce nu vrea ca inainte????? Chiar sunt in dilema......
Kay, ma bucur ca Sonia e bine. Ne gandim la ea.
Pupici si revenim.
Sunt mamica
poze
13.05.2007
doxinu spune:
Fetelor daca facem singure tricourile le facem albe pe toate da?Si unde se gasesc asa tricouri albe care sa nu fie imprimate?Or avea cei care le imprima si tricouri albe de bebe?Asa colorate am vazut peste tot da imprimate deja.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger
minunea noastra Stefan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">STEFAN rade cu taty
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">Stef cel papacios
Monytza spune:
Arcadia
Antonia NU merge singurica...decat dak se tine de perete...de pat..etc...ideea e sa aiba un punct de sprijin.Singura fara sa se tina d nimic se ridica si sta doar in picioare.Daca incearca sa pasteasca fara sa se tina de nimic cade in fundulina.
Alyna
Chill sis...nu e nevoie sa dai explicatii...cred ca e mai mult decat evident ce se intampla.Si nu se merita sa te superi pt ca din punctul meu de vedere...chiar nu conteaza vorbele rautacioase la adresa ta, mai ales pt ca ele n`au nici o baza solida.Faza cu porcul e de mult fumata iar cu sarea...e vax..ai dreptul sa faci ce consideri.Si eu ii pun un praf de sare Antoniei in mancare si vad ca ii merge foarte bine!Si sunt sigura ca nu sunt singura de aici care procedeaza asa.
Miniuta
Ai mare dreptate ca persoanele care jignesc cu adevarat nu se simt niciodata vinovate...e tipic....romanesc...ca sa zic asa
Imi pare rau de tensiuni...poate am contribuit si eu...dar dak am facut`o sper sa nu depaseasc limita bunului simt.Ar fi prea urat ca din niste nonsensuri directionate spre abuz sa se strice toata armonia din clubul capsunicilor!
Maria Antonia de Mone&Ionutz
(31 mai 2007)
cristalina spune:
Buna ziua mamici,
Eu astept cu interes weekendul, sper sa ne mai odihnim un pic, mai ales ca Oana a inceput sa nu mai aiba asa multi muci si rupe cand tuseste...
Kay, ne bucuram ca Sonia e bine, suntem in continuare alaturi de voi si va asteptam cu vesti bune!
Liviana, eu as ajuta, dar stau la Magurele care e tare departe de Herastrau...
Ca oricare dintre noi, recunosc ca stau prost cu timpul asa ca eu personal multumesc ca va ocupati de realizarea tricourilor si a imprimeului, organizarea petrecerii... !
Un weekend frumos tuturor!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
chiquitita spune:
Liviana, si mie mi-ar fi mai usor sa il primesc gata imprimat! Care e deadline-ul cu PM cu adresa, ca nu m-am dumirit la masura?
Mami de Livia (08.06.2007)
Alyna24 spune:
Florentina, in ultimul tp incepusem sa-i dau insistent ceai noaptea si cred eu ca a preferat sa nu se mai trezeasca!Nu stiu sigur dc asta e cauza dar....a mers oricum!Te tin la curent cu programul lui Davidutz daca zici ca va ajuta!Bafta cu somnicul noaptea si nu inceta sa speri!
Liviana, iti trimit si eu Pm cu datele mele acusica!Multumim pt initiativa si tot ceea ce faci pt noi!
Monytza, mai bine nici ca puteai zice!Pupici pt 2 fete frumoase!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4a6d3bdb13f907e3635902&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">SARBATORI
DAVID
Alyna si David (22 Aprilie 2007)
addinel spune:
am avut 3 zile groaznice la serviciu si nu am avut timp deloc de dc si cand intru sa citesc din urma ce vad? cearta! de obicei ma abtin sa comentez dar acum nu pot si pace.
1. nu am inteles cine ce i-a spus micai ca sa se supere. a fost vreun mesaj sters ulterior? daca da, intrucat nu stiu mesajul, imi pot doar imagina ca i-a "sugerat" ca maya s-a ridicat tarziu in picioare. pai nu e frumos asa ceva. daca nu si s-a suparat doar ptr ca a constatat ea singura ca maya s-a ridicat prea tarziu, mi se pare aiurea. si eu sunt tristutza ca dodoloatza e la categoria super fulg, dar nu ma supar pe nimeni ca doar nu e vina nimanui.
2. kay- m-ai dezamagit cu mesajul catre alina. am avut impresia ca vorbesti de parca ai fi detinatoarea adevarului absolut. tu nu ii dai sare soniei si nici nu o indopi cu medicamente inutile. felicitari! dar esti tu sigura ca alina il indoapa pe davidutz fara motiv? si chiar asa de ar fi, sigur nu o face intentionat. poate a gresit vreodata, nu zic da sau nu, dar nu trebuie acuzata ptr asta. doar sfatuita la modul decent si elegant. poate ca ai mai multa experienta cu medicamente si boli pentru ca te-ai confruntat cu ele. dar asta nu inseamna ca noi restul suntem inferioare.
3. am o intrebare retorica: cine vrea sa plece de pe forum de ce trebuie sa anunte cu surle si trambite? nu poate sa nu mai scrie pur si simplu? sincer, nu cred ca cineva trebuie sa isi justifice plecarea, nu e nevoie de demisie oficiala. intrarea si iesirea sunt libere.
mai aveam ceva de spus dar am uitat. deh, varsta.
didalex nu stiu de ce, simteam nevoia :P.
lavini ce bine imi pare ca ai scris. chiar ma gandeam ce o fi cu voi, nu mai spusesei nimic de multa vreme. pupici lui raducu si tie.
as vrea si eu tricou si sa participam la intalnirea din mai, se poate? trebuie sa ma inscriu pe vreo lista, sa cer vreun accept?
pupicei
mama lu' maria
Ajutati-o pe Sonia!
lbelciug spune:
chiquitita, n-am stabilit nici un deadline. Imi scrii cand te decizi.
Alyna, daca vrei sa-l tiparesti singura, nu e bai.
Addinel, ma bucur ca ai revenit si ca ai pus punctul pe i. Comunicarea trebuie facuta cu eleganta, chiar si cand ai ceva negativ de zis. Pt tricou m-am oferit sa fac eu inscriptia si comanda pt printarea tricourilor. Poti sa-l printezi singurica pe un tricou cumparat de tine (alb sa fie) sau imi dai mie datele si iti vine la domiciliu gata printat. Imi trebuie adresa de email, cea postala, numele tau complet si marimea tricoului: 86 sau 90. Inainte de a da comanda, va mai cer o data confirmarea pe email. Pt intalnire, trebuie sa fii trecuta pe lista din pag 1.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV
lavini spune:
Addinel, salutari si de la noi!Nic tu nu ai mai scris, si ne gandim la voi mereu, ca doar suntem cunostinte vechi...Nu ai mai pus poze cu Mariuca, dar ma uitam acum in albumul de 5 luni si am mai constatat o chestie:copiii nostri au aceeasi caciulita, cea tricotata cu alb si maro, si care mie imi place la nebunie.Din pacate a ramas mica, acum i-o mai pun asa, la distractie, si-i zic ca are fes de rabin...Pune poze repede sa vedem cat a crescut domnisoara!Abia astept sa-i reintalnim pe prichindei la petrecere!
Liviana, am refacut mailul ca se pare ca m-am grabit si nu iti trimisesem ce era important:adresa!
Lavinia si Andrei (11 iunie 2007)
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin