***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (51)
Raspunsuri - Pagina 12
teodoral spune:
In loc sa dau click pe vizualizare am dat pe trimite
inca o data
KAY mult pentru Sonia.Tocmai pentru ca zambeste dovedeste ca este o luptatoare si sunt conviiiinsa ca va avea muuulti ani de trait.Cine stie, poate va ajunge sa te ingrijeasca pe tine, la batranete.
Oare cine se ridica in picioare ca am vazut filmuletul? MAYA?
ei bine, si cotofana mea se ridica in sfarsit.
Cel mai sod este ca prima data nu s-a ridicat normal, sa puna un picior sub ea, pozitia pitit si sa se impinga in el, etc.Stiti ce vreau sa zic.Ea se tinea cu tarie de bara patului si se tragea in sus ca si cand ai face tractiuni la bara, pana a ajuns in picioare, cu talpa piciorului indoite sub ea.Abia atunci si-a indreptat si talpile picioarelor.Mi-a fost putin teama ca si le rupe, dar ma gandeam ca ar plange daca ar dureao.Si ce mai conteaza cum s-a ridicat, important e ca s-a ridicat.
Si inca o data, uraaaa, avem un dinte.
Teodora mami deAriana Elena21 mai 2007
nasterea unui inger
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5204164" target="_blank">ONETRUEMEDIASHOW
CHOWPERSA spune:
motannel dragalasa piticanie mai ai.Mie personal imi place mult poza cand se pisiceste.
tu canti la pian?cred ca e foarte greu.
Eu nu prea intru pe DC, stiti si voi, dar nu ca nu asi vrea, sa nu ma intelegeti gresit,
iar despre ce si cum face Alexuta discut(compar) cu sora mea, ea ii da sa manance ceva fetei eu altceva lui Alex, a ei face nu stiu ce lucru , Alex nu face dar el face altceva si asa mai departe (de exemplu: fetita ei merge de o luna si Alex abia de o saptamana se ridica singur)si uite asa un nesfarsit ea face... el face....asta apropo la discutiile voastre anteriore.E inevitabil sa nu discuti si sa nu compari copii chiar daca nu trebuie comparati si au etape diferite de crestere , se intampla fara sa vrei.
Va pup si sper sa nu mai existe polemici.
POZA INGERAS
LA BAITA
PRIMA ZAPADA
LA PETRECERE
ALEX-GABRIEL(05.05.2007)
MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE
Madi spune:
Teodora felicitari pentru ridicat si pentru dintisor!
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
kid spune:
Motannel Sunt de aceeasi parere cu Madi!
ckristina, teodoral Felicitari pentru dintisor!
Am si eu o intrebare: ce proprietati benefice are sarea? La ce ajuta? In afara de faptul ca da gust la mancare, ca mie nu imi place mancarea nesarata, dar si daca mananc un pic prea sarat mi se umfla mainile, picioarele si fata.
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
Poze Vladut
Filme Vladut
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
ramona7 spune:
lavini, ali24, arcadia m-ati lamurit, o sa incercam si noi peste.
florentina, ai dreptate cu caldura, se pare ca era si de la detergent, acum s-a rezolvat.
motannel, am vazut-o si noi pe teodora, ne place poza in care se gandeste.
kay pentru Soniuta.
ckristina and teodoral, felicitari pentru dintisori!
kid, am gasit un articol stiintific intr-o revista medicala ceva despre sare:
Salt is essential not only to life, but to good health. Human blood contains 0.9% salt (sodium chloride) -- the same concentration as found in United States Pharmacopeia (USP) sodium chloride irrigant commonly used to cleanse wounds. Salt maintains the electrolyte balance inside and outside of cells. Most of our salt comes from foods, some from water. Doctors often recommend replacing water and salt lost in exercise and when working outside. Wilderness hikers know the importance of salt tablets to combat hyperthermia. Oral rehydration involves replacing both water and salt. Expectant mothers are advised to get enough salt. Increased salt intakes have been used successfully to combat Chronic Fatigue Syndrome. Dramatic deficiencies (e.g. "salt starvation" in India) or "excessive" sodium intakes have been associated with other conditions and diseases, such as hypertension and stomach cancer. Testing the salinity of perspiration is a good test for cystic fibrosis; scientists suspect that cystic fibrosis is caused by a deformed protein that prevents chloride outside cells from attracting needed moisture.
La bebelusi nu se recomanda din cauza ca aceleasi studii zic ca:
The kidneys are not developed enough to excrete the sodium efficiently, excess salt in babies can lead to severe dehydration, chemical imbalance in the blood (which can have adverse effects on the heart) and even kidney failure in severe cases.
Sper sa te ajute. Cred ca tine de a duce o viata sanatoasa, evitand excesele. Nu e ca si cum se interzice sarea sau zaharul, ci trebuie consumate cu moderatie.
How much salt should babies have? de pe http://www.salt.gov.uk/babies_and_children.html
Babies need only a very small amount of salt - less than 1g a day up to 12 months. Their kidneys can't cope with larger amounts of salt.
Babies who are breastfed will get the right amount of salt through breast milk. Infant formula contains a similar amount.
Remember not to add salt to food you make for your baby or give to him or her. And be careful not to give him/her foods that aren't made specifically for babies, such as breakfast cereals and pasta sauces, because these can be high in salt.
Si un tabel orientativ:
How much salt should children have?
The daily recommended maximum for children depends on their age:
* 1 to 3 years - 2 g salt a day (0.8g sodium)
* 4 to 6 years - 3g salt a day (1.2g sodium)
* 7 to 10 years - 5g salt a day (2g sodium)
* 11 and over - 6g salt a day (2.4g sodium)
Chiar zi m-am cantarit si am 50kg la 1.63, mai am vreo 3 de dat jos sa incap in hainele pe care le purtam inainte.
Salvati o inimioara
teodoral spune:
MULTUMIM, MULTUMIM, sunt taaare incantata.
MOTANEL, vazut poze tarancuta, supeeerba capsunica.II sta f bine in rosu.
Ce scumpa e cu coaja de paine. Ari musca din ea parca ar fi un adevarat deliciu.
KID, nu stiu ce proprietati benefice are, intr-adevar da gust.Iar tinand cont ca formula e NaCl probabil contine sodiu.Fiind si iodata, e si iod.La ce folosesc astea in corp, habar n-am dar chiar m-ai facut curioasa.O sa caut pe net sa vad.
Gata, ma duc la cotofana mea, ca de, ne-o iesit dintisorul dar stiti si voi cum e ( mataitaaaa).
nasterea unui inger
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5204164" target="_blank">ONETRUEMEDIASHOW
teodoral spune:
UiTE CA M-A SCUTIT RAMONA DE CAUTAT
nasterea unui inger
ckristina spune:
motannel, am vazut si eu pozele;sunt f frumoase;pozele cu baticutul rosu sunt superbe! avem si noi baticut exact ca al vostru; o sa fac si eu poze sa ti arat.papusa ta
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
petit_ange spune:
Kay esti o mama extraordinara, o luptatoare ca si Soniutza! Va pupam si va tinem pumnii!